Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Jeg skal begynne å spille igjen. Denne gang på skikkelig gitar


Anbefalte innlegg

Jeg skal begynne å spille igjen. Jeg skal kjøpe gitaren til far billig. Det er en Squer stratocaster. Den har CBS headstock og er sunburst. Men ny logo må til. En Fender 1969 stratocaster logo blir pent å sette på. Og hvite pearl plekterpbrett i stedet for hvitt. Kanskje kluson stemmeskruer og fender vintage sadler samt halsplate med den gamle F-en på. 

Jeg skal gjøre skjønnsmessige ting og stemmeskruer. Så skal den settes opp av en kar som driver butikk og service i

Det blir skikkelig gitar - fabrikkbygget og litt modded 

Det blir en Retromodell av 1969 stratocaster som bare kjennere kan gjennomskue

Endret av Rottenikken
 • Liker 4
 • Takker 2
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er fint at du vil ta opp spillingen igjen. Bra! Jeg har derimot vansker for å forstå at det er spilling du skal starte opp igjen med og ikke gitarmodding. Det er ikke noe galt i det, men kall det gjerne for hva det er. Altså, slik jeg leser det - gitarmodding - og ikke spilling. Det sagt, så finner jeg vel så mye glede i fikling som i spilling, så jeg ser ikke noe poeng i å bruke spilling som skalkeskjul for å drive med fikling.

Vi snakker her altså om å bytte ut deler og modifisere en elgitar. 

Ha en velsignet aften. 

 • Liker 3
Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 minutt siden, Naigewron skrev:

Litt shady business å sette en Fender-logo på en Squier, med tanke på fremtidige salg, men...

Lykke til med prosjekt

Helt enig.. Det blir som å kopiere opp falske sedler! 

Men, ønsker deg all hell og lykke med spillingen :) 

 • Liker 2
 • Hehe 4
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Sorry, dobbel post, men vet ikke hvordan man sletter?
  • Var det en kommentar til min HW1? Jo, jeg fikk den siste år, så jeg vet ikke ossen den var fra ny, men lyset da jeg tok bildene gjorde også litt, tror jeg. Fikk den i bytte for en AM Special telecaster som jeg ikke likte pickups på (Texas special). Liker veldig bra pickups på denne, neck pickup er ganske jazz’ete, mørk og tjukk. Bridge er uten tone kontroll, og syl skarp, men bra med drive på.
  • Som du selv nevner - åpne hodetelefoner (headset har mic 😉 ) lekker lydt til omgivelsene og omgivelsesstøy høres godt. Samtidig har åpne modeller noen pre mht lyd. Det er vesentlig karakteristikkforskjeller mellom både ulike fabrikat og ulike modeller. F.eks er det ikke slik at verken Beyer, Sennheiser, Grado, Denon osv har noen direkte "house-sound".  Du bør derfor komme med noen preferanser i forhold til ønsket karakteristikk - og da primært i forhold til musikklyttingen. Ellers er det vanskelig å kunne komme med anbefalinger. Komfort er også et parameter å ta hensyn til. Det gjelder både vekt, størrelse, putemateriale, passform osv.    Mulig følgende blir litt "overkill" å ta hensyn til i forhold til ditt behov, men nevner det allikevel🙂: Samtidig så bør en hodetelefon elektrisk matche mot forsterkeren/avspilleren for å kunne yte sitt optimale. Lav ohm og de fungerer fint mot f.eks bærbart utstyr, som er bra på å levere strøm. Høy ohm, som f.eks Sennheiser HD650 med sine 300 ohm trenger en forsterker som kan levere høy spenning for å yte maks.  Mange synes (som nevnt i tråden) at DT770 pro er ok, andre kan ikke fordra de - spes til musikklytting. Det samme gjelder de gamle Sennheiser HD650 (i sen utgave > 2007). Fortsatt rater mange at den er en av de beste under 10-15K noensinne produsert. Andre mener de er alt for mørke samtidig med at de er for pent avrundet i toppen. Så kan man lure på om det kan være andre årsaker enn kun egne preferanser som så vidt ulike tilbakemeldinger. Noe er definitivt også relatert til hodetelefonens impedans og dårlig forsterkermatch. Beyer leverer flere av sine modeller derfor med ulik impedans (eks. DT770 pro i 4 versjoner fra 16 - 250 ohm), alt avhengig av bruksområde. På en og samme forsterker vil de låte ulikt.  
  • Skal sjekke ut disse også, takk!
  • Jeg bruker AKG K271 og er veldig fornøyd, hvertfall til gitarspilling. Har hatt disse et par år, veldig robuste og "rimelige" klokker.  https://evenstadmusikk.no/akg/1014284/akg-k-271-mkii-hodetelefon-lukket-design-55-ohm
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.