Web Analytics
Jump to content

2018-katalogen til Ibanez


Straymond
 Share

Recommended Posts

Ibanez fant opp konseptet pretty much uansett, denne er fra 1992, årevis før Suhr eksisterte... :)

 

tiFYwgg.png

 

 

 

Jeg er fortsatt fast bestemt på å handle meg MSM1, Marco Sfogli-modellen. Ser de har fjernet treverk som berørers av CITES for 2018-modellen, det er gode nyheter! :)

Link to comment
Share on other sites

 • 7 months later...
19 minutter siden, Anton skrev:

Har litt lyst på en ibanez, er det noe av billig seriene som er bra? Hvordan er billig JEM? 

 

Tenker meg en gitar å lære soloer og leke med :)

Største ankepunktet er tremolo og pickups. Bortsett fra det skal det være brukbare saker! Nå er jeg ikke helt oppdatert, men mener at 555-serien hadde samme pickups som 777-modellen (Dimarzio Evolution), mens 333/Jem Jr som erstattet 555 (?!) har Ibanez sine billigpickups. En Jem555 går ikke for store never dollar på bruktmarkedet og er nok både en bedre gitar og et bedre kjøp prismessig enn en Jem Jr. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.