Web Analytics
Gå til innhold

Anton

Medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Anton vant dagen sist Juli 30 2018

Anton hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

19 Good

Om Anton

 • Rang
  Nybegynner
 1. Dere som har kemper - hvordan er oppsettet deres til hjemmebruk? Jeg vurderer en slik, utenlukkende til hjemmebruk - har en marshall 100w som rett og slett blir for stor for hjemmebruk. Jeg har ett ganske omfattende hifi/hjemmekino oppsett og ser for meg enten å koble kemper rett i surround prossessoren eller eventuelt via en pc. Noen tanker rundt ett slik oppsett? Er det mulig å koble kemper digiitalt mot PC og så kjøre lyden ut fra pc digitalt til en forsterker, eller må man kjøre lyden analogt ut fra kemper til en forsterker?
 2. Takker for tilbakemeldinger. Angående prisene til 4sound- trad ligger på rundt 17000 med kun 2-3 tusen i avslag mens 2019 modellen koster rundt 28. Kostet 2018 modellen så mye når den kom?
 3. Hei, Følge litt med på sluttsalget av 2018 modellene til Gibson på nettet og vurderer sterkt å kjøpe meg en ny Les paul - da kommer jeg til samme problem som en haug på folk jeg ser på nettet - skal man kjøpe trad eller standard? De klippene jeg har sett på youtube syns jeg kanskje traditional låter best mens standarden har vært drømmegitaren siden jeg oppdaget Appettite for destruction for en mannsalder siden.. Virker som det er størst avslag på prisen på standarden riktignok, men kjøper for å ha og ikke selge så annenhåndsverdien spiller ikke så stor rolle. Skjønner at jeg må prøve selv, men bare spør etter erfaringer og generelle råd her.
 4. Takker for gode råd! Skal følge med på brukten, har ingen hast:-)
 5. Har litt lyst på en ibanez, er det noe av billig seriene som er bra? Hvordan er billig JEM? Tenker meg en gitar å lære soloer og leke med :)
 6. Her er mitt koserom, litt beskjedent utstyr kanskje men er da godt fornøyd både med rommet og gitarene. Ny forsterker er på vei... Gitarene er en 2016 US standard stratocaster, en gibson les paul studio fra ca 1996 og en gibson explorer fra 2001. Deler ett bilde fra selve rommet også, er egentlig hjemmekino/lytterom dette.
 7. etter litt om og men endte jeg å kjøpe meg dsl100 - mer enn nok knotter på den til mitt behov tenker jeg
 8. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=124091977&fks=124091977 Noen som kjenner til slike mods som er utført her? Virker som en hyggelig pris.
 9. Takker for alle råd og tips. Den jcm 2000 så jeg ikke. Har opptil 8000 å bruke, men bruker gjerne mindre for å si det sånn - holder på med oppussing av hus:-)
 10. Var en hyggelig pris. Den minste av de to jvm har kanskje bedre clean lyd? Eventuelt er det noen Marshall som er lett tilgjengelig med to kanaler som har både Marshall lyden og grei clean lyd?
 11. Noen som har synspunkter på denne på finn? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=120566246 Liker godt marshall-vrengen ala Slash, men vil ha en clean-kanal så jeg enkelt kan switche med en fotpedal. Ser de nye DSL100HR har dette, og låter bra på youtube syns jeg - vet ikke om denne modellen også har det?
 12. Men hva skjer med lydkvaliteten hvis man plugger inn ett dempeledd mellom forsterker og kabinett- får man samme rå lyd, bare med lavere volum eller blir det ett light lydbilde?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.