Web Analytics
Jump to content

Ny EKTE Fender. Dere vil ikke tro dette.


Rottenikken
 Share

Recommended Posts

Jeg har lagt den sorte delegitaren for salg som en partscaster siden det kryr av Fender deler feks halsen og gjort en grundige redegjørelse for hvilke deler som er Fender og hva som ikke er fender feks kroppen. Begynnerbudet mitt er 350 euro. Grunnen er at jeg skal kjøpe en flunka ny Fender Mexico Stratocaster i Candy Apple rød. Dette hadde dere ikke trodd?

Så kan jeg merke på de andre gitarene det jeg vil. Overrasket?

Er 350 en passende pris med to Texas specials?

Helge

Edited by Rottenikken
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vil du ende opp med å ønske deg en Fender Custom Shop Strat, gjerne ikke hele men kropp eller hals, og med Texas Specials? -Kanskje.

Bør jeg prioritere en Mustang II og skikkelige pickups og Fender elektronikk i min andre gitar? Tenkte Texas Specials og Squire hals? I stedet mener jeg?

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Bør jeg prioritere en Mustang II og skikkelige pickups og Fender elektronikk i min andre gitar? Tenkte Texas Specials og Squire hals? I stedet mener jeg?

Det er opp til deg hva du vil være fornøyd med, jeg er fornøyd med mine Fender Custom Shop Stratocaster 60's Time Machine series ihvertfall.

Link to comment
Share on other sites

Får visse assosiasjoner til et kjært folkeeventyr:

220px-God_dag_mann_-_%C3%98kseskaft.jpg

Hvis du virkelig ønsker en Fender så kjøp deg en og bli ferdig med det. Det er alltids rom for oppgraderinger på en Fender Mexico også.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.