Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

død

Medlem
 • Innholdsteller

  4 019
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  55

død vant dagen sist Mars 10 2018

død hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 222 Excellent

Om død

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Om du er kjip, trenger du ikke å bli med 🙃
 2. Akkurat nå? Siste plata til Bongripper river skinnet av pølsa di på en ganske hensynsløs måte.
 3. Takk, er godt informert om Varg Vikernes’ utstyrspark fra høsten ‘92. Det låt dritt da, og låter dritt nå, også. Black metal har utrolig nok utviklet seg på 26 år, og når vedkommende i tillegg også spiller death metal, er det rimelig å anta at lyd-idealet kanskje, muligens, ikke er Grieghallen Studios anno 1991, men heller mot Behemoth, Anaal Nathrakh, Cannibal Corpse og liknende band. Der holder ikke en 12 watts Peavey Solo mål. Du trenger bøttevis med headroom for å få til en feit, massiv og definert gitarlyd som klarer å kutte gjennom både hi-hat og cymbaler. Som sagt: jeg syne
 4. Erfaringsmessig klarer jeg ikke få tight nok lyd ut av en rørforsterker som kjøres på full effekt. Det blir, stort sett, for grøtete, ullent og uderfinert. Funker sikkert fint til doom, sludge og rock, men til death/black metal er det ikke ideelt.
 5. Jeg ville aldri klart meg med 18w i et death metal-band. Power amp distortion er ikke det første jeg tenker på når jeg tenker super tight og definert metalvreng, man trenger enkelt og greit mer headroom enn som så. 50 watt er et absolutt minimum etter min erfaring, og er det jeg selv kjører nå.
 6. Jeg hadde aldri klart meg med 20 watt, men så spiller trommisen vår også usannsynlig høyt.
 7. Har til gode å høre metall som er spilt inn med EMG, som ikke kunne hørtes bedre ut med passive mikker. Overkomprimert og kjip lyd, IMO. Foretrekker KLART passive mikker. Vet du spør om aktive, men kan jeg likevel foreslå både DiMarzio D-activators og Instrumental SFTY3? Sistnevnte må dessverre bestilles via instagram, men er forholdsvis rimelige, og låter meget, meget bra. Simon Hawemann (Simonxsludge/Sludge Studios på sosiale medier) har veldig gode pickupdemoer.
 8. Det er ganske lenge siden Gibson var nyskapningens fremste fakkelbærer, de selger jo åpenbart for få gitarer, så hvorfor ikke gjøre noe med det? Ikke misforståtte tulle-ting som selvstemmende gitarer med bedritent design, men faktisk *nyskapende* gitar-design? Sånn som de drev med for snart 60 år siden.
 9. Det kan godt hende. Broren min på 15 gir ganske kraftig uttrykk for at all musikk produsert før hans tilblivelse er dølt, og det synes visst "alle andre", også.
 10. Det gjør det i aller høyeste grad. Kanskje ikke på VG-lista, men det var sannelig lite god, gitarbasert musikk på radioen da jeg vokste opp, og.
 11. Synes folk virkelig at det er overraskende at musikken den nåværende foreldregenerasjonen er vokst opp med, ikke lenger er like populær som den en gang var?
 12. Kan hende man øker rekrutteringen hvis man ser fremover istedenfor bakover, just sayin'.
 13. Jeg synes det er i overkant tidlig å skrive dødsannonse for gitarbasert musikk. Hadde senest for to år siden ansvar for musikk-undervisning for 8.-10. trinn på skolen jeg jobbet på, var nok interesserte unger til at jeg klarte å skrape sammen to fulltallige band bare på 10. trinn. Selvsagt ikke i nærheten av hva det var da jeg selv gikk på ungdomsskolen for 15 år siden, men lagt ifra katastrofalt dårlig, heller.
 14. Du KAN selvsagt kjøpe en boks til over tusenlappen for å teste. Synes kanskje strengesettet til mindre enn 1/10 er en bedre deal.
 15. Jeg spiller fast i drop A#, på en helt vanlig Ibanez RG. Går helt fint. D'Addario har et 12-60 strengesett som funker helt fjell.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.