Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

MacKay

Medlem
 • Innholdsteller

  231
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

MacKay vant dagen sist Juni 2 2014

MacKay hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

62 Excellent

Om MacKay

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 06. juli 1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/GratisInngang

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hakadal

Nylige profilbesøk

2 145 profilvisninger
 1. Vi har startet Youtube kanal. Hyggelig hvis du tar en titt.
 2. Nei, beklager. Det er gitaren jeg lærte alt på. Den kan ikke selges. Affeksjonsverdien er for høy.
 3. Takk Nei den er lilla (blå hvis man vrir litt på den) Sikkert noen her som har korrekt navn på den. Jeg var mest opptatt av å bli Steve Vai da den ble kjøpt i Operapassasjen i 1994 eller 1995. Ville egentlig ha en JEM, men de var litt dyrere.
 4. Endelig var den her. Erstatter den helt utslitte RG 550 fra ungdommen. Tviler på at det blir like mange timer med øving på denne. Superstrat FTW.
 5. Denne her. Fikk den av en forholdsvis kjent gitarist. Vi sto og maste utenfor øvingsrommet hans daglig (12-års alderen). Noen ganger ble vi innvilget audiens. Tror pedalen var et forsøk på å bli kvitt oss noen timer.... Han håpet kanskje at vi skulle dra hjem og øve litt ?
 6. Noen utskiftninger på brettet. Ny OD (The Dude), ny oktav (Sub`n`Up) og en cleanboost helt til slutt i kjeden. Looperen gjør jobben. Det hadde blitt vel mye dansing uten den.
 7. Trommisen i bandet ønsket seg litt sånn synth-pad lyder. Da må man jo hive seg rundt. Inspirert av signalkjeden til den nye pedalen til Devin Townsend. Stereo-oppsett med to pedalbrett og to amper. (Jeg ønsker meg en litt mer sånn metronomaktig trommis)
 8. Endelig fikk jeg ut fingeren og monterte pedalbrettet med minipedaler. George L kabler og Cioks strømforsyning. Følgende pedaler står på brettet: TC Polytune mini (Frem til i morgen symbolisert ved hjelp av en Ditto Looper) Keeley Red dirt OD One Control Anodized Brown Distortion Exotic SL Drive Keeley Katana Boost TC Vortex TC Flashback
 9. Etter mye venting på George L kabler og looper er det nye brettet endelig montert. Nå gjenstår bare programmering og litt opprydding i kabelsurr. Fra nå av er det slutt på dansing hver gang jeg skal skifte lyd. Noen nye pedaler har også funnet veien inn på brettet.
 10. Litt forandringer på brettet før julebordene setter i gang. Tenkte å kjøre to amper denne runden. Ikke fordi det trengs, men fordi det er fett. Takk til Germaniumkid for Peavey Classic. I overkant uryddig brett, men venter på looper så jeg orker ikke å rydde opp.
 11. Kjøpte akkurat en Peavey Classic av GK. Super handel. Han ordnet transport kostnadsfritt til Oslo via en kompis av han.
 12. Forberedelser til morgendagens bandøving.
 13. Coverbandet (Gratis) Inngang lager fest og moro på Vålerenga vertshus lørdag 15. november. https://www.facebook.com/events/281305355398531/?ref=22
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.