Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

MacKay

Medlem
 • Innholdsteller

  231
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

MacKay vant dagen sist Juni 2 2014

MacKay hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

63 Excellent

Om MacKay

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 06. juli 1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/GratisInngang

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hakadal

Nylige profilbesøk

2 174 profilvisninger
 1. Vi har startet Youtube kanal. Hyggelig hvis du tar en titt.
 2. Nei, beklager. Det er gitaren jeg lærte alt på. Den kan ikke selges. Affeksjonsverdien er for høy.
 3. Takk Nei den er lilla (blå hvis man vrir litt på den) Sikkert noen her som har korrekt navn på den. Jeg var mest opptatt av å bli Steve Vai da den ble kjøpt i Operapassasjen i 1994 eller 1995. Ville egentlig ha en JEM, men de var litt dyrere.
 4. Endelig var den her. Erstatter den helt utslitte RG 550 fra ungdommen. Tviler på at det blir like mange timer med øving på denne. Superstrat FTW.
 5. Denne her. Fikk den av en forholdsvis kjent gitarist. Vi sto og maste utenfor øvingsrommet hans daglig (12-års alderen). Noen ganger ble vi innvilget audiens. Tror pedalen var et forsøk på å bli kvitt oss noen timer.... Han håpet kanskje at vi skulle dra hjem og øve litt ?
 6. Dette var moro å se. Kjempebra spilling. Spilte samme låta (originalen) på gitareksamen på videregående for snart 20 år siden. Mange forskjellige utfordringer der som må øves mye på.
 7. Noen utskiftninger på brettet. Ny OD (The Dude), ny oktav (Sub`n`Up) og en cleanboost helt til slutt i kjeden. Looperen gjør jobben. Det hadde blitt vel mye dansing uten den.
 8. Trommisen i bandet ønsket seg litt sånn synth-pad lyder. Da må man jo hive seg rundt. Inspirert av signalkjeden til den nye pedalen til Devin Townsend. Stereo-oppsett med to pedalbrett og to amper. (Jeg ønsker meg en litt mer sånn metronomaktig trommis)
 9. Jeg spiller i coverband og mangler litt inspirasjon i leitinga etter nye låter. Hvis det er noen som har tips til låter hadde det vært helt topp. Kriteriet for låtene er at de er dansbare og allsangvennlige. Låtene bør altså være forholdsvis kjente. Vi har rundt 150 låter inne, men vil gjerne ha litt flere danselåter.
 10. Lenge siden jeg har postet noe på forumet. Så hvorfor ikke bidra med en ny gitar. Gitar.mp4
 11. Pass på så ikke tråden du har hengt den i gnager seg inn i lakken. Jeg ville helle ha laget en "dummy" hals (plankebit) og skrudd forsiktig fast fra forsiden i festehullene som er der fra før. Jeg har lakket et par gitarer med sprayboks slik som du og lakken er ganske myk før den herder. Jeg har ikke veldig mye erfaring med det, men det er kjempekjedelig å få unødvendige skader i lakken når man legger ned så mye arbeid. Kul farge du har valgt.
 12. Oisann. Du kan mye om potmetere og kondensatorer. Har det egentlig noe å si for lyden på gitaren?
 13. Så bra. Savner litt videoklipp for å høre hvordan lyden er på disse gitarene du bygger. Du har jo tydeligvis en klar mening om hva som låter bra og ikke. Jeg har satt sammen tre partsocastere (delegitarer) selv og har aldri tenkt noe på kondensatorer i forbindelse med potmetere. Gitarene mine brukes ca 4 ganger i måneden på konserter. Jevnt over er jeg veldig fornøyd med gitarlyden. Hva tenker du?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.