Web Analytics
Jump to content

nye pickups på Les Paulen, what to choose?


Engh0510

Recommended Posts

Driver og pusser opp en litt tam Epiphone Les Paul, har satt på noe tuners (ponepros kluson) og venter på at en Stetsbar skal komme i posten, men jeg har fremdeles ikke klart å bestemme meg for hvilke pickups jeg skal ha.

har ganske lyst på en bill lawrence l500xl i bridge position, men er usikker på hva jeg vil ha i neck

vurderer en p90 (ja, mulig en litt rar kombinasjon, men det er det jeg vil ha), men det er jo så mange forskjellige p90 pickups, og jeg aner ikke hva jeg skal ha?

Noen som har erfaringer og vil anbefale noen? spiller både jazz og blues, og metal, så hadde vært greit med noen som har en god tone til jazz/blues, så har jeg bridge pickupen til metaldelen ;)

Link to comment
Share on other sites

Ugh, JB til metall i en LP? Det har jeg prøvd, det låt ikke særlig tight. Da funker faktisk 57 Classic bedre.

Du har kanskje rett. Har ikke testa JB til metal i en LP. Men liker de veldig godt i jacksons.. Har testa JB i LP til rock, og det låter kule. Men kan hende det trengs en cleanere mic i en LP til metal, men er jo bare å teste :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har i dag Suhr Aldrich, både bridge og neck, i LP. Synes bridgen er bra, men neck for grumsete. I det hele tatt klart for høy output i begge to etter min smak. Hadde Bare Knuckles Rebel Yell (B) og Cold Sweat (n), jeg synes på alle måter disse er langt bedre. Disse sitter nå i en Mahogny-telecaster jeg har og låter fantastisk i den også.

Bestilte faktisk nye pickups til Les Paulen min i dag, etter mye research ble det igjen Bare Knuckles, men denne gangen Riff Raff (B) og The Mule (n)

Ønsker du P90 kan jeg sterkt anbefale deg Lindy Fralin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.