Web Analytics
Jump to content

lakris

Medlem
 • Posts

  73
 • Joined

 • Last visited

About lakris

lakris's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

1

Reputation

 1. Jeg har i dag Suhr Aldrich, både bridge og neck, i LP. Synes bridgen er bra, men neck for grumsete. I det hele tatt klart for høy output i begge to etter min smak. Hadde Bare Knuckles Rebel Yell ( og Cold Sweat (n), jeg synes på alle måter disse er langt bedre. Disse sitter nå i en Mahogny-telecaster jeg har og låter fantastisk i den også. Bestilte faktisk nye pickups til Les Paulen min i dag, etter mye research ble det igjen Bare Knuckles, men denne gangen Riff Raff ( og The Mule (n) Ønsker du P90 kan jeg sterkt anbefale deg Lindy Fralin.
 2. Har handlet en god del gitarer fra USA, både på ferie, gjennom mailkontakt med aktuell butikk og på Ebay. Det har variert litt hvordan jeg har løst dette med frakt og moms. Dette må vel uansett bli opp til den enkeltes samvittighet. Hvis man kjøper i butikk på ferie er det verdt å merke seg at det tilkommer state-tax på prisen. I California er dette 9,5%. KJøper man på Ebay e.l. slipper man dette. Ber man Jetcarrier om å frakte, må man laste opp en kvittering e.l. for å få den gjennom tollen.
 3. Å fy faen. Gratulerer! Her har du fått deg den gitaren som står aller øverst på min liste over gitarer jeg en dag skal anskaffe.
 4. Hei, du kan gjerne bruke 12AX7WA , og også -WB, samt ECC83 som preamprør. Jeg anbefaler på generelt grunnlag TungSol 12AX7, byttet til disse selv relativt nylig i en av forsterkerne mine og er veldig fornøy med det. Når det gjelder EL34 må du først passe på at forsterkeren aksepterer disse uten videre. 6L6 har rett nok samme sokkel, men bias er annerledes. Kanskje forsterkeren din har autobias, eller en bryter for valg mellom 6L6 og EL34? Sjekk dette ut før du bytter ukritisk. Det sagt, er jeg personlig veldig glad i EL34 og anbefaler rør fra SED, gjerne black label. www.tubedepot.com og nevnte eurotubes er gode sider vedr rør. Eurotubes har mye bra info på siden sin, les det som skrives om bias. Det jeg er litt skeptisk til vedr eurotubes er at han egentlig utelukker andre rørprodusenter enn JJ Electronix. Det gjør meg noe skeptisk til de anbefalingene som gis.
 5. Det finnes også ganske gode auto-wah for oss som ikke er så gode til å gjøre flere ting på en gang;-) jeg fikk nylig prøve en Mad Professor snow-white wah e.l. Synes den var såpass at jeg vurderer å kjøpe den.
 6. Det blir da ombygging til Eu-versjon, permanent. Min fungerer absolutt helt perfekt etter dette. Hvis du går for step down er det viktig at du går for en skikkelig en som sørger for at frekvensen (Hz) blir riktig i tillegg til spenning og selvsagt nok effekt. Å bygge inn ny EU trafoer dyrere, men resultatet blir garantert bra. Du slipper å drasse rundt på en tung trafodings og annenhåndsverdien er høyere.
 7. Jeg kjøpte ny strømforsyning til min hos Audiotech. Greit å slippe ekstern step-down trafo, bedre annenhåndsverdi også. Fant koplingsskjema på Grailtone, et amerikansk Mesa-forum. Amerikansk strøm er 110v 60Hz, mens vårt er 230v 50Hz, begge deler bør være riktige.
 8. I know. Bruker i dag et Mesa Rectifier 4x12 V30, funker veldig bra. Men hadde litt lyst til å teste noe annet i et 2x12 åpent kabinett. Uten å teste finner man vel ikke ut hva man liker heller. Jeg er med på at det er dumt å selge unna V30ene før begge deler er utprøvd skikkelig.
 9. Vi får se på det...;-) Forresten, er det noen som har innspill på 16ohm vs 8ohm ved bestilling av creambacks til dette 2x12 kabinettet?
 10. Det var dårlig ikke å informere om hva som ble enden på denne visa... Jeg vurderte veldig frem og tilbake, men i dag ble det bestilt et Bogner oversized open back (212o) med 2xV30. Jeg kommer til å kjøpe 2X Celestion G12M-65 creambacks til dette og selge de to nye V30-elementene. LK
 11. http://www.mesaboogie.com/Product_Info/pedals/pedals-main.html Ser jo unektelig litt spennende ut!
 12. Prisen er god og gitaren er knall forutsatt at du liker den relativt tykke halsen. For min egen del foretrekker jeg Classic eller andre varianter med 60`s slip taper-neck. Det er veldig stor forskjell på disse halsene. Så prøv den før du kjøper den, spesielt hvis du er vant til tynne halser fra før.
 13. Var i kontakt med Bogner i dag som fraråder dette til Ecstasy pga effekttoleransen. De sier jeg kan bestille et tomt kabinett av dem og installere feks G12M-65 hvis ikke jeg ønsker V30.
 14. Det tror egentlig jeg også. Og når jeg ser etter, er det faktisk mulig å bestille dette med en del forskjellige kombinasjoner av høyttalerelementer.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.