Web Analytics
Jump to content

Engh0510

Medlem
 • Posts

  66
 • Joined

 • Last visited

About Engh0510

 • Birthday 11/28/1996

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Ski
 • Interests
  GITAR <3

Recent Profile Visitors

1,466 profile views

Engh0510's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

4

Reputation

 1. Hei, ikke skyt meg om jeg legger denne posten i feil del av forumet, fant ikke noe passende sted.. Men har brukt noen timer på å titte på Rosanna, den jazzete introen fra Falling in between live! Noen her som har vært borti den og kan gi en hjelpende hånd? Eller er ferdig skrevet akkordskjema om det skulle være tilgjengelig Håper noen dyktige musikere kunne tenke seg å hjelpe til, evt kjenner noen på et liknende forum for pianister som kunne være hjelpsomme!
 2. Skulle bytte bridge på gitaren, dermed må jeg fjerne alle skruer og liknende Men disse sitter DØNN Hvordan får jeg de løs?? Trenger hjelp fort!
 3. Det ble Hipshot tunerene, for enkelhets skyld, fordi jeg slipper å borre hull i gitaren. Tunerene jeg har nå, to skruer inn i baksiden av hodet på gitaren, og de hullene ville blitt et stort problem om jeg skulle borret hullene til Sperzel.. Skal legge ut bilder når gitaren er ferdig, med nye tunere, pickups og bridge
 4. Litt utydelig her, glemte jo selvsagt å si at jeg også skal kjøpe Stetsbar (tremolo bridge for les paul), og at det er grunnen til locking tunerene! Og har sett litt på planet waves sine, men liker de ikke helt men ja, skulle gjerne hatt litt input på hipshot sine også
 5. Jeg skal kjøpe nye locking tuners til LPen min, og det står mellom Sperzel, eller Hipshot sine. Har sett at hipshot sine følger med en "UMP" plate som gjør det lettere å monter, + at den har 18:1 ratio, mens sperzel har 12:1 Noen som har prøvd begge, eller bare er ekstremt fornøyd med en av de? tar gledelig imot all hjelp jeg kan få
 6. Driver og pusser opp en litt tam Epiphone Les Paul, har satt på noe tuners (ponepros kluson) og venter på at en Stetsbar skal komme i posten, men jeg har fremdeles ikke klart å bestemme meg for hvilke pickups jeg skal ha. har ganske lyst på en bill lawrence l500xl i bridge position, men er usikker på hva jeg vil ha i neck vurderer en p90 (ja, mulig en litt rar kombinasjon, men det er det jeg vil ha), men det er jo så mange forskjellige p90 pickups, og jeg aner ikke hva jeg skal ha? Noen som har erfaringer og vil anbefale noen? spiller både jazz og blues, og metal, så hadde vært greit med noen som har en god tone til jazz/blues, så har jeg bridge pickupen til metaldelen
 7. Her er mitt brett. kanskje ikke de beste pedalene du får tak i, men de funker helt greit for meg Oppsettet er slik: Boss TU-3 tuner Dunlop Wah EQD White Light overdrive Boss OD-3 Ottava Magus octafuzz (mini) MXR CAD boost/overdrive i effectloop: DD-7 delay - med footswitch RC-3 looper + en footswitch til kanalene på ampen Har tenkt til å skaffe med en Strymond Timeline og en Tubescreamer og en Fuel Tank, så fort jeg har nok penger til det nå gjenstår det bare å skaffe en jobb, hehe
 8. Jeg har opplevd en del ganger nå at det har vært problemer med at ampen min (Marshall JCM2000 DSL) har støyet mye hvis jeg tar i bruk effektloopen. Jeg har hørt tidligere at dette er et typisk problem for denne ampen. Men det må da finnes en mod for dette? er det noen som vet om noen som modder slike topper?
 9. Jeg skal få et par pedaler nå denne uken som kommer. Jeg har fått intrykk av at disse kanskje ikke er de mest "vanlige" pedalene du kan finne (?) pedalene er: Catalinbread Ottava Magus (octave/fuzz) EarthQuaker Devices White Light Overdrive Er det noen her på forumet som har erfaring med disse pedalene, og kan si litt om hvordan de er, og om de er verdt å skaffe seg? de virker i allefall veldig spennende!
 10. hvordan fungerer George L's patch kabler? er det bare å stappe ledningen inn i pluggen og skru fast strammeskruen ? ingen lodding, ettersom jeg har forstått?
 11. Tror jeg prøver den ideen med en blyant, og ser om jeg kommer noe lengre med det. Men kommer jeg ingen vei venter jeg heller til jeg må bytte rør (f.eks hvis poweramprøra ryker) , så får jeg heller bruke mindre reverb.
 12. nei jeg kjøpte brukt Jeg skal prøve dette! men vet du hvor mye en rør-skift koster? kommer vel litt an på prisen på røra, men jeg tror dette er de helt vanlige "standard" rørene til marshall
 13. Tale 005.mp3 Her har jeg tatt opp med mobilen sånn at dere kan høre hva problemet er. jeg spiller noe på gain, bytter til clean og får det plagsomme lille ekkoet. For å ikke få det må jeg skru ned Reverben på Clean kanalen, noe jeg helst ikke vil. det gjelder ikke andre veien.. fra clean til gain er det stille håper virkelig noen her inne kan ha et svar på dette??
 14. Der fant vi synderen! jeg må nok få sjekket dette opp for jeg var nødt til å skru standbyknappen av og på nesten 10 ganger før den plutselig virket igjen Men dette Reverb problemet er har fortsatt.... hva kan jeg gjøre?
 15. Kabinettet er koblet i.. men null lyd Brukte footswitch, men prøvde å koble den ut og bytte for hånd også, men problemet med reverben var fortsatt der.... da bestemte jeg med for å koble ut pedalene, så jeg satte ampen i standby og koblet direkte fra gitar til amp , og skrudde alt på igjen..... ingen lyd... Kan dette være et gåent rør?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.