Web Analytics
Jump to content

Axe Fx II


Recommended Posts

Tror jeg hadde følt meg litt gretten om jeg nettopp hadde cashet ut for en Ultra.. Men slik er det jo med denne type multieffekter, det kommer ALLTID en "ny og bedre" etterfølger.. Skal man vente til den neste er på markedet, så får man jo aldri kjøpt seg noe..

Link to comment
Share on other sites

Jepp, så den der, men det er relativt mye som ikke stemmer tho...

han sa tidligere at "Nobody will be disappointed"

han har også sagt tidligere at han jobbet med ett produkt basert på samme prosessor som POD HD produktene, altså, ett billigere produkt.

Jeg tror nok det at AxeFX 2 er virkelig, men han har ikke uttalt seg om hva som skjer med Axe FX Std. og Ultra.

Det som dere kanskje vet, er at inni både Axe FX Ultra og Axe FX Standard er det en 8-pin connector... hva denne skal brukes til er hittil ukjent, men jeg gjetter at det eventuelt er muligheter for ett oppgraderings-printkort.

Oystein : Axe FX kom ut i 2007-2008... Nå er det 2011... Jeg handla den i februar/mars i år, og jeg føler meg relativt ripped off, spesielt med tanke på at fractal-audio absolutt ikke har gitt oss noe som helst hint om at det skulle komme en BEDRE version. Med appleprodukter o.l. er det iallefall en ryktestrøm som det går an å følge med på. Men uansett, så er jo Axe-FX Ultra enda en sjuk effektunit/ampmodeller, som ikke har noen konkurrent annet enn Axe-FX 2.

Edited by Hallstein
Link to comment
Share on other sites

Mange vil sikkert kjøpe den nye, så kanskje blir det et stort dryss av Ultra som skal selges. Disse vil før eller senere bli ettertraktede dingser, nesten garantert. Vil jo ta noen år. Men for å være på den sikre siden... :)

Link to comment
Share on other sites

Hvor mange digitale ampsim/effekt enheter har egentlig blitt ettertraktede sånn i ettertid? Noe sier meg at..

ADA MP1? Nå har det heller ikke gått utrolig lenge siden de ble lansert, digitalt er relativt nytt. Om noen hundre år, da!

Link to comment
Share on other sites

Ja, jeg vet ikke jeg altså, jeg har bare konstantert at alt digitalt og med en prosessor, stort sett ikke blir satt så stor pris på i ettertid, om det nå måtte være kalkulatorer eller audio utstyr. Men det er klart folk samler jo på mye rart da, bare ting blir gammelt og sjeldent nok.

Link to comment
Share on other sites

Men; hvis Axe-FX Ultra er så innih..... bra som man sier, og låter KLIN som the real thing, hvorfor trenger man da å ergre seg over at det kommer en ny modell?

Vil det si at det faktisk ER ting som ikke er helt 100% på eksisterende modell, eller er det bare GAS'en som nok en gang tar overhånd?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.