Web Analytics
Jump to content

phatman

Medlem
 • Posts

  348
 • Joined

 • Last visited

About phatman

phatman's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

2

Reputation

 1. Beklager spam. Har en Vox AC30 C2 som jeg vil kvitte meg med da den er overkill til mitt bruk. Tenker 5k for den. Send meg en PM om du er interessert Kanskje en smule inhabil nå, men støtter AC30 forslaget. Det er en veldig fin amp som takler pedaler svært bra! Nedturen med AC15 er at den mangler effektloop. Jeg må downsize ampen og hadde vurdert AC15 om den bare hadde hatt loop.
 2. Har bare godt å si om G66. Veldig bra service!
 3. Min TC Hall of Fame er til salgs. Send en PM om du er interessert. Ypperlig jack of all trades/working mans reverb!
 4. Har vært på gjerdet lenge angående wet. Dette dyttet jeg kanskje trenger.. Låter bra!
 5. Har et par adam a3x på 4,5" som må selges pga flytting. Har fortsatt original emballasje. Er dine for 3k Har vært strålende fornøyd med de. Perfekt for et normalt soverom/kontor. Edit: Link:http://www.procom.no/studiomonitorer/aktive-monitorer/adam-a3x.html
 6. Ville gått for GLS kontra de jeg har. Vurderer å bytte til GLS selv. Jeg husker ikke hvor jeg kjøpte mine, men hadde mine baktanker siden de var så rimelige. Har lært leksa nå.
 7. Fordel CM: - Billigere. - Leverer mer mA pr utgang - Mulighet for 12V på alle utganger Ulemper vs PP2+: - Ingen courtesy outlet - Ingen sag-funksjon Målene på begge er identiske. Kvaliteten på CM er solid. Ingen problemer med støy e.l. på min.
 8. Okey. Tilbake fra utlandet. Hadde lovet additoll å slenge ut et klipp av brettet. Dere får unnskylde til tider sur spilling https://vimeo.com/46817055 Som dere ser er brettet rotete nå. En eller flere av patchkablene har plutselig begynt å suge tone og volum. Er nok dårlig lodding fra min side, men mistenker at det ikke er så forferdelig god kvalitet på jackene jeg kjøpte heller. Kommer til å bestille skikkelige switchcraft jacker nå. Demoen blir derfor litt amputert pga dette. Kun wampler ecstacy og timeline in action.
 9. Hvis du absolutt MÅ ha powerampen din i kjeden av en eller annen grunn så kan du bruke en Palmer PDI speaker sim som gjør om effektsterke signaler om til linjesignal. Men det blir som å kjøpe en ny Ferrari for så å trekke den med hest og kjerre.
 10. Det skyldes nok en EPROM som ikke er festet skikkelig. Søk på TC forumet etter G-major freezing e.l. Ganske vanlig problem på disse. Tror det kan løses bare ved å dytte EPROMEn skikkelig på plass.
 11. Boutique er viktig for cred på forum og generell mojo.
 12. Ja bruker den. Er identiske mål som PP2+, så festene dine passer nok.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.