Web Analytics
Jump to content

hennyman

Medlem
 • Posts

  156
 • Joined

 • Last visited

About hennyman

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Drammen
 • Interests
  Musikk

hennyman's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Reputation

 1. Har oppdatert firmware. Har også søkt/spurt på Line6-forumet, der flere har varianter av samme problem... Kinkig sak å finne ut av...
 2. Har intonert selv uten noen videre suksess, vurderer å levere til en proff for å være helt sikker på om det kan være problemet. Tenker også slik at jeg hadde vel merket det på andre måter om intoneringen var helt på trynet..?
 3. Jeg kjøpte en Tyler JTV 69 brukt for en stund siden for å bruke sammen med DT25/POD500HD. Da jeg fikk den funket de alternative tuningene, men strengene som satt på var gamle og måtte skiftes. Etter strengeskift sluttet de alternative tuningene å virke. Når jeg nå prøver f.eks stemmingen med en halvtone ned er det en merkelig disharmoni på nesten alle strengene, som gjør funksjonen totalt ubrukelig. Har forsket på Line6' sitt forum, men ikke funnet ut noe... Noen som har peil/forslag...?
 4. Har en Edwards LP-92CD som jeg er superfornøyd med. Har prøvd noen Gibson gjennom årene uten å få noen aha-opplevelser av det.... Vurderer nå salg av Edwardsen da en Tom Anderson er førstefavoritt i samlingen..
 5. Jeg bruker POD HD500 sammen med Line6's Dt25. Spilte på et middels stort sted forrige helg med et band der vi er to gitarister, andremann bruker Mesa Boogie Express 5:50. Spiller Deep Purple, Thin Lizzy, Lynyrd Skynyrd o.l Jeg låt klart fetere og bedre, er grisefornøyd med oppsettet, og fikk veldig skryt for gitarlyden. Spilte forresten på mellom 2 og 3 i volum,og DT25 er på 25 W, så det er mye å gå på..
 6. Jeg har en DT25, som jeg bruker sammen med en POD HD500. Er kjempefornøyd. Har topp+2 kabinett, noe som gjør lyden større og bedre. Spiller mye på low volume, og det låter sabla bra. Selvsagt ikke så bra som når jeg kan dra på litt, men funker helt fint til sitt bruk. Kjør på!
 7. Noe av det dummeste jeg har sett... Hvilke rolle spiller det hvor fort han spiller...? Noe har gått veldig feil i hue på folk når de tror at det å spille fortest mulig er viktig.. Blir omtrent som en baker skulle bakt brød så fort som mulig. Musikk er ikke sport.
 8. Ampen støyer så og si ikke. Ellers er det Noise Supressor i Pod'en, så det er enkelt å bli kvitt i så fall. Koblinger ellers må du nesten lese deg frem til. Det er en del settinger som skal på plass i POD'en når den kobles til en DT, men når det er gjort er det bare å skru. Må legge ned litt tid i å lese manualer og tips på nett, men det er det verdt.
 9. Jeg har DT25 og POD HD500. Low volume er veldig mye lavere enn vanlig volum, som er bra til hjemmeøving. Fotbryter følger ikke med ampen, men har du POD trenger du vel ikke den. Har brukt mye tid på å skru frem bra settinger, og er knallfornøyd .Presetene som er i POD'en når du får den er helt ubrukelige, merkelig nok.. Jeg kjøpte uprøvd, vil si det er et ganske ufarlig valg.
 10. De heter Lynyrd Skynyrd, ikke Lynard Skynard..
 11. Synes dette er beste skiva hans. Tittelsporet er helt nydelig. Og på den siste låten, der Jimmy Barnes synger, er Joe virkelig på hugget. Moro!
 12. Aha.... Det står følgende i manualen: NOTE: The EFFECTS LOOP is optimized for professional quality rack mount processors. Most pedal type effects work better in the “front-end” between your instrument and the INPUT. You will experience some tonal changes because of the additional cable and the fact that your instrument will no longer be going straight into the grid of the first tube. Forklarer vel litt..... Får videreformidle til kompisen.
 13. Men en cleanboost tar vel ikke bort gain..? Poenget er vel at den booster "rent", altså ikke legger til ekstra gain..?
 14. Det er prøvd. Da blir ikke lyden særlig høyere, gir bare mer input.....Og målet er mer decibel.
 15. En kompis kjøpte en Mesa Boogie Express 5:25 topp og et kabinett i går. Kjøpte også en boost (Toadworks), som kjøres i effektsløyfa. Men han sier (jeg har ikke fått hørt det) at det blir mindre gain når han trøkker inn boost'en...? Høres rart ut, selv har jeg ikke vært borti noe slikt... Noen som har noen teorier...?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.