Web Analytics
Jump to content

Hysterisk morsom "tuner"


Loztboy
 Share

Recommended Posts

STRINGMASTER AUTOMATISK GITAR TUNER

Denne annonsen ligger nesten alltid på finn/musikkinstrumenter.

De som selger den selger egentlig biler/bildeler, men de syntes det var et så bra produkt at de bare måtte importere og selge det. LOL!

Får mange komiske bilder i hodet av denne annonsen.

Tenk deg at din favorittgitarist drar frem denne mellom to låter og begynner å stemme hehehe.

Sikkert mange som har sett annonsen, men jeg måtte bare dele den!

Link to comment
Share on other sites

Har sett denne før. Er det noen som faktisk har testet den? Kanskje jeg skal kontaktet firmaet og sjekke om det er mulig å få låne en til en test?

Ser for meg at man har satt denne på femtestrengen, og så kommer man til å slå an andrestrengen ved et uhell. Da tror jeg det kommer til å gå varmt for seg!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har også sett denne for mange år siden, ikke i gitarblad, men på en side full av damer med gitarer foran strategiske steder. Damene hadde tydeligvis brukt alle pengene sine på nye pupper og gitarer, i den rekkefølge. Klær var det nok ikke penger til, for å si det slik.. :)

Lurer faktisk på hvor bra den funker. Prisen er det jo ikke noe å si på, koster femti dollar, vil jo koste rundt 500 kroner å importere en selv.

edit- her var siden, ja. Akkja.

http://www.hotguitarist.com/hg_girls.html

Link to comment
Share on other sites

Teknikeren vi hadde i studio for noen år siden hadde en slik, for å lette seg for gitarister som har kronisk-ustemt-gitar-syndrom.

Fungerte overraskende bra, men man føler seg litt hemmet når man bruker en slik :D Brukte gitar med FR, så jeg prøvde den ikke på min gitar.

En kabel går fra maskineriet og inn i gitaren, så den funker som en vanlig tuner også.

Den bruker også "aktiv stemmeskrue-teorien", og stemmer ned først og så opp (kontra passiv, opp og så ned) for best å holde på stemmingen.

Blir ikke helt 100% etter min tuner, men sikkert et godt verktøy for gitarteknikere/studioteknikere som må stemme om og takle mange gitarer og stemminger i løpet av en gitt tid...

Link to comment
Share on other sites

Jeg har også sett denne for mange år siden, ikke i gitarblad, men på en side full av damer med gitarer foran strategiske steder. Damene hadde tydeligvis brukt alle pengene sine på nye pupper og gitarer, i den rekkefølge. Klær var det nok ikke penger til, for å si det slik.. :)

Lurer faktisk på hvor bra den funker. Prisen er det jo ikke noe å si på, koster femti dollar, vil jo koste rundt 500 kroner å importere en selv.

edit- her var siden, ja. Akkja.

http://www.hotguitarist.com/hg_girls.html

Usikker på om jeg syns det er behagelig å tenke på at du beskriver min kone på denne måten - selv om det er helt sant.

"NÅ KAN DU FAKTISK VÆRE 100 % TONEDØV OG LIKEVEL STEMME GITAREN 100 % RENT ........."

:blink: Selv de beste aktørene i stemmebransjen våger ikke skrive dette om produktene sine.

Link to comment
Share on other sites

Er det bilde av din kone på den siden? Duverden..

Men spøk til side, jeg har vært borti mer enn en person som ikke klarer å bruke en vanlig gitartuner. Helt sant. Gitaren har vært skikkelig ustemt, og tuneren virrer fram og tilbake på grunn av det. De virker jo best hvis gitaren er sånn nogenlunde grovstemt. Kanskje denne dingsen funker hvis man ikke har peiling i det hele tatt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.