Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Guns N' Roses

Medlem
 • Innholdsteller

  3 380
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Guns N' Roses vant dagen sist Oktober 30 2013

Guns N' Roses hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

65 Excellent

Om Guns N' Roses

 • Rang
  Über Psychofunkadelic
 • Bursdag 21. april 1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Gitar!

Nylige profilbesøk

7 451 profilvisninger
 1. Da gikk det! Men slik jeg kunne se det, hadde jeg ikke http:// i URL feltet, jeg skrev et par mellomrum der istedenfor å la det stå tomt, så fungerte det å endre.
 2. Jeg har prøvd å endre på min "om meg" del av profilen min, men jeg får opp feilmeldingen: Hver gang jeg prøver. Hva kan være galt? -Guns
 3. Takk for svar! Jeg har allerede kikket litt på den fra før, men kunne ikke se at noe var galt, jeg får vel se igjen. Men hvis problemet ligger der, er det vel bare å kjøpe en ny reverbtank og sette inn?
 4. Jeg kjøpte nylig en nydelig Fender Blues De´Ville 410 som låter sjef, men da den ble fraktet hjem må den ha fått seg en trøkk etter som reverben låter veldig rart nå. Det høres ut som en delay med kort tid og lang feedback når jeg skrur den på, så jeg antar at det er noe som er galt her. Her er et kort klipp av hvordan det låter. Reverben er først satt til 0, deretter 5 og til sist 10 Er det noen som har vært borti dette før og vet hva som kan være galt? Er dette eventuelt noe jeg kan fikse selv?
 5. Gå på staples, de har pappesker i alle størrelser og fasonger og det koster kun ca 30 kr for en eske. Vil anbefale deg å kjøpe en ekstra eske som er litt større enn den du skal sende forsterkeren i, så bruker du den som ekstra polstring.
 6. Jeg er klar over at det ikke er de samme personene som vurderer sangene og bestemmer hva som skal få spilletid. Det jeg mente var at jeg synes det var pussig at sangene var av god nok kvalitet til å bli spilt på radio to ganger, men ikke nok til å få en anbefaling på Urørt. Meningen med innlegget var å underbygge tanken om at det er litt tilfeldig hva som blir anbefalt.
 7. Det varierer veldig mye hvilke band som blir anbefalt. Det gamle bandet mitt ble spilt på Pyro to ganger, men fikk aldri noen anbefaling, rare greier.
 8. Så den i sta, det var smertefullt å høre på.
 9. Jeg har ikke en lignende, men jeg har en jeg satte sammen en selv som er rosa og har hello kitty klistremerke. Jeg postet bilde i gladsak tråden for en stund siden, men kan godt poste et her også Den er stemt som en baritone gitar, mer brutalt blir det ikke!
 10. Velkommen i klubben! Hello Kitty er tøft!
 11. Du kan laste ned patches som andre har laget på fender sine hjemmesider og legge inn i ampen din, det finnes garantert et par Slash settings der ute.
 12. Fin samling! Hvordan låter den Charlie Brown ODen?
 13. Gratulerer! Virkelig nydelige, alle tre!
 14. Velkommen! Hvor begeistret er utestedene for bandnavnet deres?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.