Web Analytics
Jump to content

Guitarguy84

Medlem
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

About Guitarguy84

 • Birthday 06/21/1984

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Bergen
 • Interests
  Gitarer og musikk.. Duh!!

Guitarguy84's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Hoi Trenger en pedaltype preamp, helst analog og gjerne rør. Noe som kan plugges i både amp, pa eller lydkort.. Har testet Blackstar HT Dual og liker den!! Men 3 kanals hadde vert bra: clean, rythm, solo Noen som kan anbefale noe?? Ikke noe digitalt vissvass takk!!
 2. Hei Har en kompakt Line 6 Delay pedal.. (De med moduler) Den støyer i takt med lyset som viser tempoet den er stilt inn på.. Når jeg kjører vreng på amp.. Var veldig plagsomt, hjemme i stuen så er det noe som kan gjøres med dette?? Noe som må loddes kanskje??
 3. Jeg har et rack ja.. ;-) Men trenger også div gøy til studioet mitt XOD Axe FX er fett men d koster jo like mye som hele riggen min :-p
 4. FEET øks!!! Vurderer å bestille en DC Custom selv.. XD Hvordan låter den aktive elektronikken??? Hva kan den brukes til?
 5. Han godeste EVH ødelagte en del fine gitarer før han fikk ting til :-S
 6. Hei Noen som vet om en pedal eller rørpreamp som gjør 5150 type lyd??? Helst analogt, liker ikke digitale ting XOP
 7. Satan mann!!! Feeet øks!! Vurderer å bestille en Carvin selv snart.. Var Toll dyrt å jævli???
 8. Er det nicket hans?? Fant en som skulle selge akkurat den som jeg vil ha, men var for sent ute..
 9. Bortsett fra Peavey Wolfgang og Eddie Van Halen signatur gitarer generellt.. ;-)
 10. Enig jeg også.. Så slutter å gnåle på folk om dette nå og går i tenkeboksen litt med dette ;-)
 11. Ja Tror uansett jeg skal tygge en stund på dette før eg gjør noe som helst ift kjøp og salg!!
 12. Er glad i LPen min men tenker det at den skulle hatt lavere bånd og at jeg ville bytte mikkene til SD Alnico Pro II Dette blir fort dyrt.. :-p - Med andre ord jeg syns Slash modellen er bedre enn den som jeg har! Jeg har prøvd en og likte den meget godt men den er for dyr for meg nå. De som fraråder meg fra å selge den, er av den tradisjonelle typen eller de bare liker ikke Ibanez, tror eg. (Perifere kontakter på Facebook..) Men RGAen skulle i en ideél verden hatt gjennomgående hals eller setneck! På toppen av d hele er jeg student uten fast jobb :-p
 13. Hei Jeg har hatt en Gibson Les Paul Standard Faded i 2,5 år og før det ønsket jeg meg en Les Paul i ca 10 år!! LPen har vert hovedgitaren min siden kjøpet men i det siste har jeg spilt mest på min Ibanez RGT 220.. Har prøvd en Ibanez RGA Prestige nylig og på en del ting er denne bedre enn en Les Paul mener jeg. F eks lydvalg, komfort og vekt!! Den har mahogny kropp og fast stol! http://www.guitarvillage.co.uk/product-detail.asp?id=5096&catid=3&manid=48&quantity=1&product=Ibanez+RGA321F-SPB%2C+Sapphire+Blue%2C+New%2C+Inc.+Case Det fine med denne er og at den har samme hals som RGen som jeg allerede har.. "Alle" fraråder meg å selge Les Paulen min men jeg er perfeksjonist samtidig som jeg syns dette heller mot "galskap" (?) Hva tror dere??
 14. Den øverste er den dyrere modellen med piezo system dvs akustisk lyd.. Den underste er standard les paul varianten.. :-)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.