Web Analytics
Jump to content

robert92

Medlem
 • Posts

  384
 • Joined

 • Last visited

About robert92

 • Birthday 03/04/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Lillestrøm
 • Interests
  skyting og GITAR<3

robert92's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

1

Reputation

 1. Heisann! Jeg studerer musikkproduksjon og har sittet i studio på ukentlig basis det siste halve året, begynner å få dreis på mikrofoner/mixing/mastring osv. Er i lillestrøm en til to ganger i mnd.. så kunne fort ha hjulpet deg meg diverse. Spørsmålet er om du har utstyr selv? mikrofoner og slikt? Jeg kan stille med mac og programmvare (med tanke på at jeg helst vil spille inn i Logic som jeg er kjent med) Har også en del plug-in's som jeg kan stille til rådighet. Selv spiller jeg gitar og synger litt, så kan hjelpe litt med det også hvis det trengs, samt litt bass (men har ikke bassgitar) Send meg med PM Mvh. Robert
 2. Skjønner ikke hvorfor han IKKE har booka seg i norge.. Ja han hadde mange konserter her i fjor, men alle konsertene var så godt som utsolgt..
 3. Ok:) men kan man få båndsliping og sjekking av elektronikken også ? noen erfaring av ha dette kan koste?
 4. Har lest litt rundt og lurte på om jeg skulle sendt gitaren min på "service"... Men hva innebærer dette? Hva gjør de da? Og hva betaler man normalt for dette?
 5. Har en kompis som skal ha seg pedaler.. hovedsaklig så mener han forsterkern er for "flat" i lyden... så noen mot det? Ellers andre pedaler som hører hjemme i et brett for alt mellom hard-rock til death metal? Spiller forsåvidt igjennom en marshall MG100DFX og med en ESP KH-2 Oujia Thanx peepz!
 6. Hehe må også si jeg er imponert, de som styrere her gjør en flott jobb ! Og ellers, man får svar på det aller aller meste her!
 7. Spørshva du trenger egentlig.. Har du en grei elektrisk gitar fra før av så ville jeg heller satsa på en gitar som ikke har alt dette dill dallet. Men så klart, er dette den eneste gitaren du da har så gir den deg jo det mest av ting trenger.
 8. Det er annonsert at Bigbang skal ha minikonsert på city i Oslo 5 Mars:D Dette er en fantastisk mulighet for de aller fleste å se et av norges beste live band! Link til facebook arrangement: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/event.php?eid=200930666600012 Håper på å se flere Bigbang-glade folk på platekompaniet!
 9. robert92

  NGD :D

  skriker 80-tallet Nydelig gitar + digga de blå innlays'a! Grattis:P
 10. B.B King! Godt eksempel synes jeg, en av verdens beste gitrister og ikke litten mann for å si det sånn:P
 11. Takker! Da blir det bestilling med engang:)
 12. Har to klassiskegitarer stående på på "hytta" vår.. mekanikken på begge er gåen x) gaaaaamle gitarer... Så sjekka jeg litt på nettet, og det er bare en "type", vil det sia at avstand mellom boltene og liknende ikke har noe å si? Er det liksom samme avstand på det meste?
 13. Ibanez har mang gode akustiske gitarer i denne klassen! absolutt verdt en titt:) + noen billigere martin eller taylor gitarer ligger også rundt 7-8 lapper
 14. Gitar og Vokal eller bare Gitar? Støtter død på bare Gitar, der kan man vise seg både teknisk og som en covergitarist + får vist ferdigheter:) Vokal og gitar vil jeg kanskje foreslå Billie Jean av Chris Cornell, grei på gitar og kan fint synge ved sidenav Lykke til ^^,
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.