Web Analytics
Jump to content

Hvorfor begynte du å spille gitar?


Jonathan

Recommended Posts

 • Replies 44
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

jeg drømte om å spille sultans of swing.... jeg husker noen kamerater begynte å spille gitar med en lærer... da jeg spilte piano... og de lurte på om jeg også ville være med etter en stund... så ble jeg med, og lærte noen grep før jeg sluttet med piano og spilte mest gitar

Link to comment
Share on other sites

Naboen skulle teste gitaren til lillebroren min med sin forsterker ... Om natta brukte jeg gitaren med forsterken på til å skremme vekk de jævla kattene som gikk rundt huset. I senere tid fant jeg ut at det hadde vært ok å kunne spille noen sanger, og fant ut at det faktisk var svært artig å kunne spille et instrument, om så kun på et lavt nivå ...

Link to comment
Share on other sites

Bynte først i korps når jeg var 8 men jeg syns ikke musikken vi spilte var noe serlig. Jeg elsket delillos og min høyeste drøm i verden var å lære å spille låtene deres. Så fattern lærte meg noen grep, og jeg bynte å spille mer eller mindre på egenhånd. Og etter det har d bare blitt mer og mer gitar:)

Link to comment
Share on other sites

Jeg likte musikk og hadde lyst å være en del av det. Da ble det gitar siden jeg kunne spille alene og synge til. Kommer fra et lite sted som er et musikalsk ødeland, merkelig at det ikke ble snøscootere og mekking isteden. Begynte før jeg kom i puberteten så jeg hadde kun "edle motiver" med spillinga ;)

Link to comment
Share on other sites

Jeg likte musikk og hadde lyst å være en del av det. Da ble det gitar siden jeg kunne spille alene og synge til. Kommer fra et lite sted som er et musikalsk ødeland, merkelig at det ikke ble snøscootere og mekking isteden. Begynte før jeg kom i puberteten så jeg hadde kun "edle motiver" med spillinga ;)

Hvor er du ifra?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.