Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

CrowaX

Medlem
 • Innholdsteller

  308
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om CrowaX

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 18. april 1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Dame
 • Bosted
  finnmark
 1. Andy! Åja, du er fortsatt her å vanker? ;P Jatta, RG-en forlater jeg aldri. Men mindre jeg finner en i bedre stand snart. Floyden begynner å bli nok så slitt.
 2. Forresten, nesten torsdag så har jeg vært medlem her i sju år! Voi, voi! Sist gang jeg var pålogget her var sikkert for to år siden da Er ikke så utrolig oppdatert på gitarfronten lenger.
 3. shred og sånt... huske ikke hvordan man legger ut selve videon ut, så jeg slenger bare ut en direkte link...
 4. Hallais, jeg har nettopp oppdatert URØRT siden min med mye gammalt shait. http://www11.nrk.no/urort/Artist/FreddyVith/default.aspx Check it out! Jeg tror Når banan går banalt, Highway E75 og Labbene vekk fra labanene! kanskje vil komme i smak for noen her. Siden de er typiske rett-frem gitarrock sanger.
 5. Her er noen idéer til noen deler av flere sanger. Får se om jeg gidder å lage en sang ferdig. Anyways, her er de: Click on me! Plis, ikke kommenter lyden. I know it skucks!
 6. Veldig vanskelig å sette finger'n på hva man mener er melodiøst, men jeg er ellers enig med deg. Jo mer fengende og enklere det er, jo mer melodiøst er det. Selv om det finnes flere avanserte stykker man ka kalle melodiøse. Nå snakker jeg rundt meg selv, hehe. Altså: Melodiøst = Fin melodi
 7. Det er sikkert to år siden sist jeg skrev noe her på GitarNorge. Jeg har helt glemt av dette forumet. Det kan hende fordi jeg har mistet mye av interessen til å spille gitar, men nå er jeg tilbake. EDIT: Jeg fant nettopp ut at sist gang jeg skrev noe er 31 Jan 2007
 8. CrowaX

  SHRED

  Jeg vet det er menge som elsker og hater shred her, men jeg lurer på hvor mange det er. Er det flere shred elskere her på forumet eller flere hatere? Stem i vei!
 9. Jeg vet bare om en sang jeg kunne hatt i min begravelse og det er AC/DC med "Ride On"
 10. Pappa har en cd me noe tysk musikk *grøss* Tror den het "Joppe Power" eller noe lignede
 11. Har sluttet å kjøpe CDer for 2-3 år siden. Kjøper LPer en gang iblandt. Har vell ca. 6-7 LPer og 50-60 CDer.
 12. Se filmen Jimi Hendrix. Den forandra synet mitt på han. Før jeg så filmen syntes jeg han var ekstremt overvurdert, men etter jeg hadde sett den så forsto jeg hva som gjorde han til en gitargud!
 13. Hehe, jeg kjenner meg fort igjen på den viden der. Meg for 4-5 årsiden sikker. Men faen! Er jeg den eneste som syns kar'n var helt sykt tynn?
 14. Kult spilt! Jeg hørte tilfeldigvis på orginalen før jeg så du hadde lakt ut din her "Snakk om sola"
 15. Og da blir det å koste fort noen lapper til
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.