Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Jonathan

Medlem
 • Innholdsteller

  2 061
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Jonathan

 • Rang
  speed=emotion

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Bosted
  all over the place
 • Interesser
  musikk,gitar

Nylige profilbesøk

6 140 profilvisninger
 1. Opplevde på en Stratocaster at forrige eier hadde slakket trussroden HELT. Var 100% sikker på at den var gåen, siden jeg kunne skru og skru uten motstand (det var snakk om 4-5 fulle omdreininger). Sendte mail og forlangte pengene tilbake....prøvde en gang til, skrudde rundt 10-12 omdreininger, og da først begynte den å stramme. Var close call, men det kan kanskje være verdt å sjekke.
 2. Music Man. Ingen over, ingen under...eneste grunnen til at jeg ikke kan eie en Axis eller Silhouette, halsene er så grusomt smale. (JP gitarene har dog bredere hals). edit: Silhouette er ikke like smale som Axis.
 3. Fra det bildet du postet, så ser denne fake ut. -Gripebrettet ser ut som lys rosentre -Cuttaway har en heller pussig form -Bindingen går ikke over bånda(kan dog være refrett) Du må nesten poste mer detaljerte bilder.
 4. Hadde en CE22 med McCarty pickups, coilsplit og 3-way switch, den låt eksepsjonelt bra. Anbefaler samme oppsett
 5. Hvor mye ligger de på sånn ca. her i Norge? 100% original, super clean med tags og hele pakka. Skikkelig "NOS" med andre ord. Stort hode, brun finish, to humbuckere, lønn hals/gripebrett.
 6. Er bare positiv til de nye endringene. Hadde det vært opp til meg så hadde den også fått en ny neck-joint og belly cut ala Les Paul Axcess. Personlig mener jeg at "Standard" modeller (Det være Fender, Gibson, etc.) bør følge tidens gang, slik som denne Standarden har gjort.
 7. Har ikke holdt meg så oppdatert på Gibson CS, men har de splitter nye R7'ene solid RW gripebrett? Mener å ha lest at bla. de nyeste R9 modellene kom med laminert RW gripebrett i stedet for solid RW gripebrett. (fordi mye av treverket til Gibson ble konfiskert) Dette ble det jo selvfølgelig en stor ståhei av blant kundene til Gibson, så sjekk først specsa på de (nye) kampanje modellene.
 8. Har selv aldri måtte selge noe Fender mexico for under 3000, og på finn.no går det aller meste av mexico fender for 3000 og opp. Bedre å starte høyt, for så å skru ned prisene om det ikke skulle selge. (Er man være i pengenød er det jo selvfølgelig en helt annen sak)
 9. Grattis! Har eid to Hollow T classic. Den ene var i goldflake finish, låt og spilte fantastisk.
 10. Så en 65 Strat som gikk for rundt 6500$ på TGP. Eneste som var uoriginalt var finish...Denne har litt av hvert som er nytt/endret på. Nye stemmeskruer, nytt plekterbrett. Trolig utfrest kropp? Kan tenke meg at du må ut med minst 10000 kr for å få renovert denne. Dvs: -Nye deler -Fikse kropp -Re-finish Er det en ting jeg har lært med vintage utstyr, så er det å bare kjøpe ting som er 100% verifiserbart, og funksjonbelt. Dette gjelder jo stort sett om du vil samle. Er du ute etter en god player gitar, og føler at gitaren er verdt så mye som kjøper ønsker, prøv i vei. For all del
 11. Solgte nettopp en SD PhatCat 90 for 400 kr. Låt veldig bra, mindre støy enn din normal P90...HB størrelse.
 12. 50w JMP fra slutten av 70-tallet 1972 Gibson Les Paul Custom MIJ Fender 62RI Partscaster Beste Straten, Les Paulen og Ampen jeg har eid...solgte bort alle veldig billig, enten for å kjøpe noe nytt eller fordi jeg var blakk.
 13. De kommer pga. stress på området. Kan være treverket som endrer seg med temperatur, hvor hardt skruene er festet, osv.
 14. Helt normal skade på slike bolt-on gitarer, tror ikke jeg hadde gidda å gjort noe som helst. De kommer som oftest før eller siden uansett (har eid utallige strater og telecastere, fra Squier til Suhr og Fender Custom Shop, de fleste har fått den sprekken)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.