Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Mr.Mag

Medlem
 • Innholdsteller

  618
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Mr.Mag

 • Rang
  Gitarrocker

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Elgitar,Musikk,Film,Squash,Tennis,Tv-spill,slappe av,Donnie Darko,DTNorway,Japani,MSN,lage musikk,elektronikk,elektroteknikk,discovery channel,godfather,blabla..
 1. Såklart Man får jo en langt større forståelse for hva som skjer i musikken med teori^^
 2. Se om du finner deg noe brukt av Vigier. Sinnsykt herlighet av en gitar.
 3. Jeg kan ikke en døyt teori og har spilt i 10 år snart. Det er ikke et _krav_ for og bli god på imrpo viss det er du vill bli. Mitt råd viss du skal bli god på imrpovisasjon er og spille, spille og spille enda mere. Det kommer med tiden-
 4. Ser det er år og dag siden jeg har vært her inne. Uansett vill jeg dele min glede med dere, nemmelig min egen Ibanez jpm p3. Fikk den får 8-9 mnder siden, og har vell stemt den 3-4 ganger siden den gang. Holder sinnsykt godt i stemminga. Lyden er jævla fet også, trøkker skikkelig når det spilles på den. Får også den typiske lyden Petrucci hadde back in the days, men siden ampen min suger sparer jeg til en mesa. (tror jeg) Desverre kom den ikke med orginal neck-mikrofon, men det bryr jeg meg pent lite om. Av skader er det noen hakk på kroppen, men disse er fikset
 5. Realistisk. - Ny forsterker. - Bil. Drømmer: - Privat kveld med Angelina Jolie eller en annen smellvakker kjendis. - Vinne V75 og leve et tilbaketrukkent liv som vaktmester og spille gitar. - Bli oppdaget av en fyr som gjør meg til kjendis rockestjerne, så jeg kan pansjonere vaktmester stillingen min. Ehm, ja. Noe slikt.
 6. Og jeg skal på In Flames. Er glad for at jeg slipper inn på samfunnet!
 7. ...i motsetning til ekte råkkere, som gjerne spiller på sin Gibson eller Fender, og freser rundt de 5 eneste akkordene de kan? aiiiiight. hvor gammel er du egentlig? HAHAHA! Spikeren på hodet. Hahaha, digger disse diskusjonene her. Jeg har ingenting i mot shred, jeg hører på shred og jeg spiller litt shred. Men det stopper meg ikke fra og spille Blues/Jazz og høre på det.
 8. Jeg har spilt på et par Takaminer på tre45, og de er gode og spille på. Men det merket du referer til, den har jeg ikke prøvd (tror jeg nå). Koster den mye?
 9. Hadde vært kult å sett Gilmour spille Far Beyond The Sun
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.