Web Analytics
Jump to content

slabben

Medlem
 • Posts

  1,720
 • Joined

 • Last visited

About slabben

 • Birthday 02/12/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  oslo

slabben's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

0

Reputation

 1. Topp3: What Will Our Names Be Shake Me Lucifer av vestfold-bandet Ramble On. Sjekk de ut på www.myspace.com/rambleonmusic Og på 3.plass kommer faktisk Paperboys med Lonesome Traveller Superfamily og Kaizers Orchestra inntar de fleste plassene etter det!
 2. Ja, det skal nok definitivt prøves. Mine egne "myter" må jo testes
 3. Skulle gjerne sjekka ut Ayers, men blir litt langt å reise. Forutsetning er at jeg må ha prøvd den seff:P Takamine har jeg alltid sett på som en typisk "billig-gitar", men skal sjekkes ut. Larivee må og sjekkes ut. Aldri likt epiphone. Vet ikke hvorfor. Det er ikke noe jeg skal bruke penger på nå uansett, men greit å vite hva jeg bør se etter i sjappene. Blir vel ikke før utpå høsten/nyåret at jeg evt kjøper noe.
 4. Tenkte jeg en dag skulle ha meg en skikkelig akustisk gitar. Har en temmelig gammal og slitt washburn gitar stående. Egentlig veldig god lyd, men tror intoneringa er feil. Er uansett keen på en til. Martin sine gitarer har alltid vært aktuelle, men føler at de er utenfor min prisklasse. Er også keen på fender og gibson. Men fins det andre akustiske gitarer? (ja det gjør det nok helt sikkert:P) Er mest ute etter en gitar med god, varm lyd. Gjerne lettspilt, men ikke nødvendig. God til blues, rock/softrock, pop om du vil:P Hvilken elektrisk gitar jeg skal ha har vært printa i hodet i mange år nå, så jeg gjentar: Det er akustisk jeg er ute etter Utelater prisklasse, mest for at alt skal bli tilgjengelig til å prøves. Så får jeg heller bestemme meg for pris senere
 5. Samma her. Så nå er vi dobbelt så kule som vi egentlig er. Kan jeg bli med? Har et ark med diverse catcy stæsj som jeg føler jeg kunne putta i en sang eller skrevet en sang om. Hender jeg plutselig spiller et riff ut av det blå. Men glemmer faen meg alltid å skrive ned på tabs.
 6. hahaha skulle steppe inn på en sang på en konsert. Så skulle bare bytte fort og sette igang. Men da vi bytta gitar så klarte jeg å treffe en switch på brettet hans. Det skrudde seff av hele dritten uten at noen av oss visste noe. Jeg skulle i tillegg starte hele greia. Så trommisen teller opp og jeg setter igang. Ikke noe lyd Det var ikke flaut da, og ikke er det flaut nå heller. Spilte også sologitar på skoleavslutningen i 10.klasse. En kompis filma oss. Og på opptaket hører man ikke soloen min. Men etterhvert så hører du at lyden på min gitar blir skrudd opp. Jævla lydmann hehe. Ellers har alt annet vært "tulletabber"
 7. Gidder du å fikse tabs til August Dawn eller Oddgeir?
 8. jeg støtter alt ponny sier. forøvrig å si at axl ER GnR er temmelig tåpelig. Slash(som også hadde sin del i en haug med sanger) er minst like mye GnR. Når noen spør deg; hva tenker du på når du hører Guns N'Roses? Du svarer ikke axl da. Du svarer slash & axl. Det er som ponny sier. Sjela er borte. Musikere som antakelig er dobbelt så gode teknisk sett, vil ikke få tilbake sjela som var der på 80-90-tallet. Siden du sier så varmt at musikken fortsatt er det samme, så tviler jeg ikke på det. Jeg har enda ikke fått hørt noe. Men det tar ikke bort at det ikke vil bli det samme som før. For det blir det aldri. Særlig ikke med et band som er skrevet inn i rockehistorien, og som bare har vokalisten igjen.
 9. De var vel ikke her da engang
 10. Greit å ha et diskusjonstema som mange har en mening om. heh tråden ble punktert ganske fort. Du bør omformulere spørsmålene, så det blir mer å diskutere utifra smak
 11. lol hva slags innstilling? Sier bare at jeg håper ikke stilen er den samme som klesstilen, for det er ikke GnR. Det tror jeg vi alle kan være enige om. At jeg vet svært svært lite om det nye GnR kommer jo klart og tydlig fram. At du faktisk klarer å trekke den konklusjonen at jeg avslører meg selv er fantastisk! Og hvis du faktisk leser HELE innlegget mitt, så ser du at jeg spør om bekreftelser på om det jeg sier er feil eller riktig. Hvis du gidder å backe opp deg selv, så trenger ikke dette bli så gærnt som du tror. Hva slags innstilling er det?
 12. Hjelper jo ikke at GnR er bedre musikalsk sett enn det gamle eller VR. Stemmen til Axl kommer aldri til å bli noe bra "musikalsk" sett heller. Hørte han synge for et par år sida. Eneste som gjorde at jeg fortsatt likte ham var den gode gamle stemmen fra GnR. Alt annet var jo faen meg nytt. Frykter at nye GnR er like hip hop inspirert som wiggah-klesstilen hans. Og da kunne de like gjerne bytta navn. Noe nettsted jeg kan høre klipp fra det nye albumet, så jeg evt kan få bekrefta fordommene mine?
 13. 28 ja. leste istad. pga navnet er jeg hypp på å dra, men pga besetning kan det hende jeg likegodt dropper hele greia. Hadde nesten vært fetere å se velvet revolver pga slash. Hadde igrunn vært nesten eneste grunn for å se GnR også
 14. Pappa satte gitaren i fanget mitt og lærte meg grep. Men det "tok av" når en kompis begynte å spille i 7 eller 8.klasse. (faen meg 6 år siden og jeg suger like mye enda)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.