Web Analytics
Gå til innhold

GonWild

Medlem
 • Innholdsteller

  192
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om GonWild

 • Rang
  Viderekommen

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.emotionlessmusic.net

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  trondheim

Nylige profilbesøk

1 640 profilvisninger
 1. Arti at noen trøndere gjør seg bemerket i dette varesegmentet. Men det har å årevis eksistert en milion produkter som gjør dette fra et pedalbrett. Da kan man faktisk konsentrer seg om å spille mens man endrer effekten av delay/ekko/whatever. Isteden legges det opp til at man må fikle med denne stygge svulsten som er meningen å knalle fast på gitaren? nei takk..trådløs schmådløs :-)
 2. har en PRS SE som jeg har modifisert litt, og nå går tankene til bridge'n. Den har pr i dag en bridge i nikkel, og jeg har funnet noen kvalitet-bridge'er som kan passe som er av stål. Blir nok å koste ca 1500, så da lurer jeg på om det er verdt det... hvor mye vil en slik oppgradering ha si på lyden? (På mine USA PRS'er er bridge i stål, og de låter selvsagt bedre...men der er det jo en del andre faktorer som spiller inn også..)
 3. Noen spesielle forhåndsregler ved sending av gitar i kasse da?
 4. Åssn har folk råd til AXE-fx II lurer jeg på. I tillegg til alt annet liksom? :-P Har hørt litt på hva denne boksen kan produsere av gitar-lyd, og den låter utvilsomt bedre enn mye annet... men allikevel. Det store minuset jeg ser i alle slike alt-i-ett bokser er når man spiller inn i studio. Fleksibiliteten man får ved å bruke diverse plugins veier så til de grader opp for å sitte igjen med det man har spilt inn der og da. Dette gjelder spesielt når man mixer. For mye vreng på et gitarspor? Med en plugin:klikk klikk..fikset. Man kan selvsagt re-ampe med axe-fx, line6 osv, men hvor tidkrevende er ikke det? Når disse lager en ny generasjon plugins (Axe-PC var jo faktisk påtenkt en vending), kan vi snakke fleksibelt studio verktøy! Kan ikke skjønne hvorfor utviklingen ikke drar mer i denne retningen. Axe-fx og lignende er nok vel og bra med tanke på plassbesparing og live-bruk, live innspillinger. Men som et studioverktøy ser jeg store mangler inntil de kommer på banen men noe som kan funke som en plugin. Eller tid de som har mer peiling på Axe: har jeg misforstått noe her, eller tryller denne boksen frem den funksjonen jeg etterspør? Isåfall må jeg vel begynne å spare :-)
 5. Hei! Jeg har etter mye om og men, endelig klart å ferdigstille min nye demo/EP. Den heter 'Back To Start' og er i gata akustisk/melodiøs/pop/rock med vekt på gitar..siden det er mitt hovedinstrument. 3 låter er instrumentale og 3 med vokal. Den er masteret av Ty Tabor/Alien Beans Studio, og kan lastes ned(gratis) her: www.emotionlessmusic.net
 6. Hurra torpedo!!! ..synd de ikke spiller konserter lenger etter at Schau ødela seg helt.
 7. Siste album kjøpt var Soundgarden - King Animal (digitalt...kjøper ikke CD'er)
 8. strings&beyond.. de merker pakken med lavere verdi hvis man spør ;-) Åsså har de stort utvalg av plekter og annen gitarrekvisita. Kjapp levering og topp service!
 9. Som oppvoksende barn i den digitale tidsalder, så fatter jeg ikke hvorfor folk fortsatt benytter seg av CD'er.. Har gått en runde med kassetter og derifra var CD et kjempesprang. Nå derimot er det på tide å kvitte seg med dette fryktelige mediet. Salget av digital musikk og streaming er nå på et akseptabelt nivå. Sent men dog..
 10. Hei! Når det gjelder forsterkersimulering, kan du sjekke ut www.acmebargig.com - De har noe gratis VST forsterkere (uten cab), samt head-case suit'en som er noe mer omfattende, men VELDIG billig sammenlignet med feks Guitar Rig, Amplitube osv.
 11. den pleide å lage plekter av skilpadder også. Noen hevder derimot, mer enn andre, å lage likeverdige erstatninger.. http://www.redbeartrading.com/picks.html
 12. Grattis! Har denne selv, men vurderer salg...dog jeg skal ha mer enn 4300kr for den ;-) ..forresten.. privatkjøp på dyrere greier over ebay. Betalte du moms og toll og tull, eller fikk du han til å sende som "gave" ?
 13. Først...finn ut åssn toneleie du er mest komfortabel med å synge denne låten i. Legg deretter på de "rette" akkordene.
 14. djeez...kan ikke disse chugga chugga gutta som konkurrerer om å ha flest strenger, først lære seg å spille skikkelig på 6? ..og bare innse at det finnes fysiske begrensninger? Selv stopper jeg på 7. Har prøvd 8, men huff...kommer ALDRI til å hverken spille bedre, få bedre lyd, eller lage bedre låter av å lesse på med et instrument med flere strenger. (kanskje unntak av dobbeltstrenger som 12 strengere har. Men det blir jo noe annet..)
 15. Den beste måten å finne det ut på, er å prøve så mange gitarer som mulig i den prisklassen som er aktuell for deg. Så får du et sammenligningsgrunnlag og kan finne den som passer deg best. Man kan lese seg grønn på tester osv, men når det kommer til lyd og spillbarhet er dette subjektive faktorer som du best finner ut av selv.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.