Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Boffen

Medlem
 • Innholdsteller

  4 050
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Boffen

 • Rang
  gitarsoloer er teit
 • Bursdag 30. sep. 1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  røyken
 • Interesser
  Musikk og film

Nylige profilbesøk

7 996 profilvisninger
 1. Bra til prisen, men kan få mye bedre til budsjettet mitt. Denne er veldig interessant. Har tenkt på HT-5, hva får man den til brukt? Onkelen min hadde en slik før, kul greie, men jeg vil som sagt helst ha så få knotter som mulig.
 2. Planlegger å flytte ut i løpet av de neste månedene/ukene, og lurer på om jeg skal skaffe meg en forsterker som passer en hybel. Har hatt en Pod XT, og spiller nå og da gjennom Logic, og har funnet ut at jeg helst ikke vil ha en emulator eller noe annet med masse knapper og brytere. Så, hvem her er mest fornøyd med forsterkeren sin som kostet under 3000, spiller bra på lavt volum og ikke er så altfor stor? Spiller ting med ganske mye vreng (Converge, Strife, Judge), ting med litt vreng (The Weakerthans) og ting uten særlig vreng (Explosions In The Sky, This Will Destroy You).
 3. Over tusen spenn for en trillekoffert? Denna businessen skal jeg inn i ass.
 4. Finnes dette til tålelige priser noe sted? Hadde vært greit å ha til JCM-en.
 5. Prøver å holde i live denna BOTM-greia. Dødsbra band fra PA, alle burde sjekke det ut. Bra for de dagene alt suger, og alle andre dager. http://www.last.fm/music/Daylight
 6. Kult å tilby det, men jeg fikk pickupene og slikt i dag, og etter å ha klippet litt av "ørene" eller "vingene" til pickupene eller hva nå enn det heter for å få de til å passe merket jeg at potene ikke kommer gjennom hullene til de gamle potene. Derfor må det drilling til, så jeg tror jeg tar den med til en butikk.
 7. Det er snakk om en omformer, ikke en adapter. Du kan ikke plugge noe som er beregnet for 110v-strøm inn i et støpsel som gir 220/240v, da blir det du plugger inn mest sannsynelig ødelagt.
 8. Du må ha omformer. Funker ikke med norsk strøm.
 9. Har handlet diverse småtteri derfra mange ganger. Jevnt over veldig god service.
 10. Loddeprosessen. Bruker tjue år på å få en leder lodda på en jack.
 11. Brukte nettopp en snau time på å forsøke å bytte ut jacken i Straten min, og jeg endte opp med å ikke klare det, så ikke faen om jeg skal forsøke å lodde inn pickuper til to og et halvt tusen i LTD-en min. Noen som vil gjøre det for en billig penge? Om ikke, hvilke steder gjør slikt billig?
 12. Kabinett blir nok kjøpt først uansett, så ingenting er set in stone, og jeg har ikke bestemt meg for at jeg skal kjøpe en bassforsterker (har dog mer eller mindre bestemt meg for å kjøpe et til kabinett). Låter det fett så er jo det konge, jeg starta denne tråden mest fordi jeg ville vite mer om Bassman-alternativer.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.