Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Tarja ute av Nightwish


Anbefalte innlegg

 • Svar 87
 • Created
 • Siste svar

Top Posters In This Topic

Litt merkelig å lese at Nightwish ikke spiller for pengene... Finnes det noen som har produsert flere limited edition picturedisc'er enn disse finske gutta?

Uansett, ser ikke ut som en dårlig nyhet hvis hun hadde fremtredende divatendenser. Bra for bandet, sikkert ikke så dumt for henne heller.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

"Still so many things were more important to you. The ultimate example being the already sold-out show in Oslo, which you wanted to cancel because you needed to rehearse for your solo concerts, meet frieds and go to the movies."

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Litt merkelig å lese at Nightwish ikke spiller for pengene... Finnes det noen som har produsert flere limited edition picturedisc'er enn disse finske gutta?

Iron Maiden?

Ja, kanskje. Maiden har til sitt forsvar to tiår mer i bransjen. ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
wey! Endelig har de gjort framskritt. Har alltid ment at nightwish har kjempepotensiale og tøffe riff, bare synd operaen ødela mye av musikken dems. Ser framover til en skikkelig manowarvokalist isteden :)

Nei! Nightwish er jo en egen sjanger vi må ta vare på. Håper de finner ei som er minst like dyktig. Forsåvidt så sto det vel i brevet at de ville fortsette med kvinnelig vokalist ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

syns det er trist at hun måtte gå jeg. Hun skapte jo en egen stemning over musikken! En stemning som gjorde musikken bedre!

Men når hun oppførte seg slik som hun gjorde, så var det vel likså greit!

Får håpe den nye vokalisten klarer å følge opp da! ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Akkurat passe umodent å juble over at et band man ikke liker blir plaget med slikt. Enkelte som ikke har skjønt det der med smak enda. Musikk er genialt nettopp fordi de ulike uttrykkene kan appelere til absolutt alle. Det finnes *svært* få mennesker som ikke liker en elller annen form for musikk. Og de som ikke gjør det, mistenker jeg for å være psykotiske ;)

Man *må* ikke høre på musikk man liker. Hører lite på Nightwish selv, men de er dyktige musikere. Ingen tvil om det.

Og både Tarja og resten av bandet vil nok fortsette med det de kan best. Personlige forskjeller har brutt opp mange band gjennom tidene, og det blir som oftest litt tøft når det er noe som er så viktig for folk. I samme sjanger skjedde det med Tristania, og resultatet

er jo at vi nå har to band som lager bra låter (Sirenia).

Det skal jo også sies at dette er bandets versjon av det som skjedde, kan godt hende Tarja har en annen versjon å fortelle.

Chin up, blir nok mer bra å høre framover.

Edit: Og det jeg skulle ha sagt over er selvsagt at man ikke *må* høre på musikk man *ikke* liker.... kinda screwed up that one ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive


 • Siste aktive tråder

  • takk. men den må hentes, dessverre.
  • Eneste mulighet for å komme videre nå er nok å prøve med en annen kondensator mic.  Lydkortet fungerer fint med gitar rett inn - og da vil jeg anta at en dynamisk mic også fungerer - om det ikke skulle være en feil med xlr inngangene på begge kanaler som reduserer nivået. Det anser jeg som lite trolig. Andre kabler er prøvd uten resultat. Tviler også på feil i setup i DRW da lavt nivå og støy/sus er akkurat det samme gjennom hodelelefonutgangen på lydkortet. Får høre litt rundt om noen i nærheten har en  som kan lånes. I ytterste konsekvens - kjøpe en fra butikk som har x antall dager åpent kjøp/returrett.
  • Er det full stopp i prosjektet?
  • JC22 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=205905820
  • Det er jo ikke så mye annet å gjøre enn å feilsøke. Lån en annen mic og prøv. Om det så er en standard 58 eller så, bare det er en du vet funker. Da får du i hvert fall evt luket bort mikken og/eller lydkort som problem. Prøv også med annen kabel. Hvis det ikke er noen forskjell da, må du inn i innstillinger på lydkort og garageband og se.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.