Web Analytics
Gå til innhold

stringmaster

Medlem
 • Innholdsteller

  266
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om stringmaster

 • Rang
  Gitarrocker
 1. åpne den i notepad og skru av tekstbryting.
 2. selvfølgelig, men man tager hva man haver (og gidder;) ) har en ekstra fjær liggende enda du kan få hvis du trenger.
 3. enig i at det var kult. helt til sweepinga. heh. ingen sweeping mann. jeg altså.
 4. bruker vedlagt tab jeg.. tar ingen credits for den da jeg har funnet den på en eller annen side.. stemmer bra til en tidlig studioutgave av sangen, men med litt ørebruk så bør det være bankers. det meste av gitarfills o.l. stemmer bra. er lett og spille, men vanskelig å høres ut som originalen. ldm.txt
 5. veldig lett og la vær og prøve og veit jeg
 6. Goddag godtfolk. Har fått en piano jeg skal hente til uka og lurer på hvordan det er med stemming. Klarer man det med en stemmeboks og litt oppfinnsomhet/verktøy, eller er det snakk om noe ûbermagisk man må vite før det blir bra? skal bli ninja på tangent da se
 7. poenget var hvor går grensa mellom "den kan du ta copyright på" og "den kan du ikke ta copyright på" hva er forskjellen mellom å ha copyright på intervaller og progresjoner? du kan ikke være musiker og bli forbanna fordi folk lærer deg sangene dine. greit nok at et opptak(evt et arr.) du har lagd er ditt, men du eier ikke hele 'greia'. poenget er at når grensene er så uklare som de er her, så er det ikke vits i og prøve å lage regler, da det blir brukt mer penger på advokater som skal tolke loven enn "tapt" inntekt alikevel.
 8. et spm: hvor går så grensen for hva man kan copyrighte? fra nå av er 440 hz min. så alle som har en A i sangene/meldiene sine må betale royalties til moi;) kan man copyrighte progresjoner? riff?
 9. eller så kan du gjøre det gjorde når jeg hadde strat.. slakk strengene og stapp inn en snusboks og stem opp igjen;)
 10. regler for jazz gitar? er ikke det litt.. eh. kreativt?
 11. i begynnelsen var det angus young, men jeg har gått igjennom en del siden den gang, men han står fortsatt som en av de desidert kuleste..
 12. kan faktisk tro på det. Ed har vel verdensrekord i å sitte og 'eksprimentere' på egenhånd (ja gutter, vi snakker fortsatt gitar her;) )
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.