Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Gnome

Medlem
 • Innholdsteller

  6 533
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Gnome

 • Rang
  Statistiker
 • Bursdag 15. juli 1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://folk.uio.no/emilkm/

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Blindern
 • Interesser
  Musikk, matematikk, statistikk, elektronikk, innebandy

Nylige profilbesøk

5 622 profilvisninger
 1. Demeter sin rør-DI er veldig god (jeg har ikke prøvd, bare hørt), men den er ganske kostbar. De har pleid å ha den på Godlyd.no http://www.demeteramps.com/index.php?route=product/product&product_id=81
 2. Jeg driver og tenker veldig hardt på Headway EDB-2. Jeg skal til Edinburgh i mars og tenker å ta med en hjem. Noen som har noen erfaring? Jeg har brukt Behringer MIC200 inntil nå, men jeg er ikke kjempefornøyd. Det er en helt grei preamp, og til prisen er det ganske bra. Fordelen med Headway'en er at den har to kanaler (som riktignok deler EQ). Jeg har piezo på elgitaren, kassegitar og en mandolin så da er det greit å kunne kombinere hvertfall to av disse.
 3. Hei! I det siste har jeg mekket litt strømforsyning. Jeg fikk to ringkjernetrafoer fra et firma i Tyskland. De lovet på tro og ære at de kun leverte "to the trade", men jeg kom visst under radaren. Spesielt dyrt var det heller ikke. Kretskort er fra www.pcbcart.com, og deler er fra www.futurlec.com, unntatt likeretterbroene som jeg måtte få fra Elfa. Futurlec var utsolgt og kinaekspressen fra eBay på $5 inkludert shipping dukket aldri opp =/ Det store poenget var å ha en forsyning som kunne kjøre både Eventiden (9v, 400mA) og en Radial Tonebone Hot British (15v, 400mA) og det klarer den.
 4. Jeg vet folk har brukt billakkeringsfirmaer og fått et godt resultat, men da forsvinner jo litt av DIY-gleden
 5. Rart at du sier det. Jeg har ikke testet noe annet enn svipenn fra Clas, men jeg har en stasjon fra Biltema nå som jeg er veldig fornøyd med. Den er rask både opp og ned i temperatur, og har mer enn nok guffe til å ta baksiden av potter og andre ting som vanligvis krever litt varme.
 6. Hvilken humbucker? Har den fire ledninger, eller bare to?
 7. Jeg har en Pamler PDI-09, men den har ingen last, så da stappet jeg åtte 2-ohms motstander på 15W hver i en plastboks. På lav styrke går det helt fint, men når noen skrur ampen på 8, så går det ganske dårlig, hehe.
 8. Ja, bildene snakker vel for seg. Jeg har en 100 watts forsterker, og har bygget en dummyload som kanskje tåler 30. Jeg skal selge 100wattern så jeg gadd ikke dimensjonere den så stort, fordi jeg ikke skal ha flere 100wattere. Men da jeg var på leir her om dagen, og noen skulle prøve å få lyd i forsterkeren, så skrudde de opp volumet. Jeg kjører ampen rett i miksern, og jeg ante fred og ingen fare da det halvveis under spillinga begynte å lukte ganske bra. Synderen ligger vedlagt. Gladnyheten er at alt utstyr overlevde, unntatt plastboksen rundt dummyloaden.
 9. Selvhøytidelighet er for pyser. Nå som jeg er gammel, og ikke kan spille gitar lenger, så må man jo bare prøve å ha det så gøy som mulig Er vel ikke akkurat i stua hans, men det er ungdomsarbeid vi begge har vært involvert i, med et par generasjoners mellomrom
 10. Jeg og en kompis har en ganske stor interesse for å kunne spille klissete kjærlighetslåter. Han synger ganske bra, og jeg kan piano, så da blir det jo fort at Chicago, Richard Marx, Bryan Adams, Heart og Tommy Nilsson finner veien til repartoaret Svette klisjéer (spotify link) Når man da også har litt tid til overs på en sommerleir, og har husket å ta med lydkortet sitt så kan man jo også finne på å lage ting som dette (merk stikkord som begrenset tid ol. gjelder her ): http://folk.uio.no/emilkm/diverse/Can%27t%20fight%20this%20feeling.mp3 og ikke minst Denne har ingen av dere sett, b
 11. Rivera K100, 7000 brukt, bare å skrike ut
 12. Min Rivera Knucklehead K100. Tørr og god rockeamp. OBS: Legges for salg i midten av august, bare å komme med bud!
 13. Nord Stage 88! Faren min kjøpte et Roland elpiano (type møbel) for en del år siden. Veldig bra piano, men de gangene jeg har tatt det med ut av huset har jeg savnet noe som er enklere å drasse med.
 14. Jeg ved at Englund Musikk, som ligger i Nadderudveien på Hosle i Bærum, gjør service på tilsvarende produkter som de fører. Det er jo mulig at de kan fikse den for deg om du spør pent.
 15. Veel, om du kanskje vil beholde Schaller straplocksene dine når du selger gitaren, og ønsker å putte på de gamle knottene?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.