Web Analytics
Jump to content

Steinern

Medlem
 • Posts

  1,773
 • Joined

 • Last visited

About Steinern

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.steinern.tk

Profile Information

 • Location
  Strømmen
 • Interests
  Gitar, musikk

Recent Profile Visitors

1,872 profile views

Steinern's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

0

Reputation

 1. Har ikke giddet å lese gjennom alt nå, men håper virkelig noen har skrevet Stage Dolls og Minor Majority! Ellers er Bigbang, Turboneger, Postgirobygget, Trang Fødsel, Hellbillies, DumDum Boys, DiDerre, Don Juan Dracula og DeLillos også veldig bra
 2. Takk gutta, veldig bra med sånne tips! Kom gjerne med flere Skulle gjerne vært god til å synge, men veit at jeg ikke er noen mester.. Men vurderer sterkt en sangpedagog, bare for å lære litt om hvordan man skal utvikle stemmen!
 3. Man kan godt leke dritgod gitarist (som jeg tror en god del her gjør, selvfølgelig med mange unntak!), og si at man aldri ville spilt noen sanger á la Postgirobygget, Trang Fødsel og Clapton, fordi det er for simpelt.. Men face it gutta, det er med sånne låter man drar damer.. Om du kan sweepe som en gud bryr dem ofte langt oppå ryggen, men om du kan hele Tears In Heaven, Idyll og To Be With You, da er du helt..
 4. Hvis du vil ha skikkelig cred, spill noe av Trans-Siberian Orchestra, siden det er jul! Sinnsykt bra gitarsoloer også! TSO - Faith Noel TSO - Christmas Jam TSO - O' Come All Ye Faithfull (Akustisk)
 5. Jeg mener at alle rockeband må ha ballader, men grunnen er at jeg digger hardrock-ballader.. Er jo faktisk det som er den aller beste musikken, etter min smak! Hør Giant - I'll See You In My Dreams Kiss - Forever Kix - Don't Close Your Eyes Whitesnake - Is This Love Blir jo faktisk ikke bedre..
 6. White Lion - When The Children Cry Sjekk ut, du kommer til å bli fornøyd..
 7. Ride The Lightning på første, Master Of Puppets på en god annenplass.
 8. Ok, nå skal jeg gjøre noe skikelig flaut.. Synger så og si aldri, og ihvertfall ikke for andre.. Men her om dagen satt jeg og kjeda meg, så jeg lærte meg Tallulah av Sonata Arctica, og spilte inn litt av den, med egen vokal over. Resultatet ligger her Kom gjerne med kritikk angående vokalen, den er ikke så veldig bra at det gjør noe. Men jeg hadde det veldig morro!
 9. Steinern

  Gitar?

  Du sier ingenting om pris eller noe, men jeg er ihvertfall glad i Ibanez RG-serien..
 10. Steinern

  Tunes

  Hoi, spennende lesning det her gitt! Det forundrer meg en smule at Tunes ennå ikke har svart på sitt eget forum, etter over en uke. Virker som om de kan ha blitt svar skyldig, og at dette kun er en reklameblekke fåreklær hersker det vel liten tvil om.. Men for si noe om bladet, må jeg si at jeg syns det ar rimelig interessant. Bli selvsagt lei av uendelige mengder skrivefeil etterhvert, men til å være det første nummeret er det akseptabelt. Med andre ord, Tunes er et greit nok blad, men jeg betaler ikke penger for et reklameblad. De kan godt få lov til å sende meg reklamebladet deres gratis da..
 11. www.mysongbook.com er bra, men da må du ha programmet Guitar Pro, som dessverre koster penger.. Du kan laste ned demo og kjøpe programmet her.
 12. Det her likte jeg veldig godt! Veldig fint og tight, digg å høre på Og jsbach: Du gikk vel kanskje sammen med oss på Sagdalen, du da?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.