Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Steinern

Medlem
 • Innholdsteller

  1 773
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Steinern

 • Rang
  Ibanez-rocker

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.steinern.tk

Profile Information

 • Bosted
  Strømmen
 • Interesser
  Gitar, musikk

Nylige profilbesøk

1 827 profilvisninger
 1. Ibanez RG 550 Squier Affinity Strat Aria kassegitar
 2. Akkurat det går veldig fint her. Det er avspillingen jeg ikke liker.
 3. RSE er en gigantskuffelse.. Vet ikke om det er sånn hos alle, men det er så utight å fælt at det ikke engang er mulig å spille til den.. Alle instrumentene går i forskjellig takt og greier.. Men jeg syns ark-visningen er veldig fin, det blir mye mer oversiktlig!
 4. Kan ikke si at jeg syns lyden ble så fantastisk mye bedre med GP5.. Ikke utseendet heller, men det funker greit. Ingen vits i å kjøpe GP5 når man har GP4.
 5. Syns faktisk at Blackened av Metallica har kul intro! Ellers er kanskje Purple Haze av Jimi Hendrix, eller From Acid To Zen And Back Again av BigBang de jeg syns er aller best, ihvertfall akkurat i øyeblikket.
 6. Sier du det? Ja, jeg tror jeg så han faktisk. Gnome, jeg stussa også veldig på at Crimson Sunset sto der, syns ikke jeg hørte den. Det var en kar på DTnorway som skrev det. Ingen kommenterte det, så jeg regna med at det var riktig.
 7. Han slasken som sto og inviterte folk på nachspielet utenfor Spektrum drakk av brusen min Setliste: The Root of All Evil Panic Attack Sang fra Majesty-dagene A Fortune in Lies Under a Glass Moon Caught In A Web Peruvian Skies Home (slo meg helt av skaftet!!!) About To Crash(Reprise) Grand Finale ~Pause~ As I Am Endless Sacrifice (pen tale fra LaBrie ) Never Enough Sacrificed Sons Octavarium ~Encore~ The Spirit Carries On MEDLEY MED PULL ME UNDER-INTRO, INSTRUMENTALDELEN AV METROPOLIS Pt.1 OG CRIMSON SUNSET AVSLUTNING!
 8. Veldig dårlig bilde, men det gir en viss oversikt.
 9. Hva kalles det kule keyboardet som Rudess spilte på, på Octavarium? Så ut som et slide-keyboard eller hva nå det heter.
 10. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!! Det er seriøst den beste konserten jeg noengang har vært på!!
 11. Ehh, hvorfor så tidlig? Det starter jo ikke før 19:30 jo..
 12. Hoihoihoi! Bare tre dager igjen! Gleder meg!!
 13. Nå har jeg nettopp vært og henta 16 billetter på Oslo Spektrum
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.