Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

bove

Medlem
 • Innholdsteller

  963
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om bove

 • Rang
  Ibanezrocker
 • Bursdag 16. sep. 1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bengtove.com

Profile Information

 • Bosted
  Nittedal
 • Interesser
  Gjett én gang ;)
 1. Det som er genialt med Cubase er at når man først har lært seg hvordan ting er satt opp, så kan man jobbe utrolig effektivt.
 2. Kommer ikke på noe sånn i farta, men har sittet og jobbet i Pro Tools de to siste ukene, og har stadig vekk savnet funksjoner. Da har jeg gått til lydlæreren min, som har brukt Pro Tools i proffesjonell sammenheng i flere år, og spør hvordan det kan gjøres. Av og til har det vært lettere en antatt, andre ganger har det vært utrolig tungvindt og andre ganger har ikke programmet latt meg få nok kontroll i det hele tatt. Skal sende deg en PM neste gang jeg sitter fast jeg, men jeg håper det blir lenge til neste gang jeg jobber i Pro Tools
 3. Vel, det som irriterer meg er at man har veldig lett tilgang til de mest grunnleggende funksjonene, men med en gang man skal gjøre noe mer avansert blir ting veldig tungvindt.
 4. Kan du komme med litt konstruktiv kritikk? Hovedtyngden i denne tråden er absolutt ikke lagt på utstyr i 60-70-tusenkronersklassen. Ingen som har påstått at m-boxen er så fantastisk at du kan spille inn uten mikrofon uansett...
 5. Ibanez RG-370DX 2004 mod. Morgan Strat-klon Morgan 12-strenger. Aner ikke modell Yamaha nylonstrenger. Sikkert billigste modell.
 6. Bruker M-Box på skolen, og jeg synes det funker fint. Litt dritt at (så vidt jeg vet) m-boxene kun fungerer sammens med pro-tools, i allefall med standard drivere. Orker ikke pro-tools Er alt for vandt til Cubase.
 7. Selv varmer jeg aldri opp med raskere spilling enn 16-deler i ca 100bpm. Der går grensa. Om jeg spiller fortere uten å varme opp først, så har jeg som regel vondt i henda i flere dager etterpå.
 8. Må si det der er noe av det siste jeg ville ha varma opp med. Hold deg unna slike raske greier, spesielt hammerons i oppvarminga, da det er slitsomt for fingra. Spill heller noe rolig med begge henda, så varmer du samtidig opp samspillet mellom hendene
 9. Sry... var en klassekamerat som lekte seg litt rundt her inne
 10. Visste du at det der var innlegg 1337?
 11. og det vil si? Latency = Forsinkelse. Ganske kjedelig om du skal spille inn noe og lyden når monitor halvt sekund etter du har spilt det.
 12. Skal iallefall gå greit om du bruker Poden som lydkort
 13. Ossen mic er det du tenker på? Dynamiske micer går gjerne greit, men for en kondensator MÅ du har fantommating, noe som er alt annet et standard på lydkort.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.