Web Analytics
Jump to content

FoxyFix

Medlem
 • Posts

  1,173
 • Joined

 • Last visited

About FoxyFix

Profile Information

 • Location
  Like ved Trondheim

FoxyFix's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

0

Reputation

 1. Kan være hvilken jord ampen din er kobla til osv. Masse som spiller inn.
 2. Jordingsstøy i fela fikses lett med litt aluteip og noen hendige grep. Dekk alle "rom" i gitaren med folietape, lodde alle jordingspunkter (strengstol, alle poter og switcher, jack-chassis) felles i denne folien og vips har du en fullt skjerma gitar, fritt for støy og faktisk _ofte_ stillere enn rett fra produksjon. Sjekk også at ampen er godt jorda og bruk en god jack-kabel. Gammel utsarva kabel kan lage mye fin støy.
 3. Det er i grunn det samme hva settet koster.. Du kan bli lurt og kjøpe et drittsett til 30 000,- .. Men kjøper du trommer som er bra, som et avansert TD-20sett, så er du plutselig i en helt annen generasjon enn de andre digitale settene!
 4. meininga er faktisk å spille på det! Men bare for morros skyld vil jeg bruke et tastatur i stede for et midibrett. Men noen som har forslag til hvordan jeg kan lage denne konverteringen?
 5. beklager, der kan jeg ikke hjelpe deg.. bruker den ikke gjennom amp..
 6. et TD-20-sett er en investering både ryggen og resten av helsa setter pris på. Ofte resten av bandet også! De beste setta er av så høy kvalitet at det er absolutt å vurdere for enkelhets og lydmessige grunner. Seff koster det jo mellom 40 og 60 000 da..
 7. har Pod xt live jeg også. Funker fett den!
 8. jeg har spillt trommer i 12 år og øver fremdeles med metronom.. blir aldri for terpa på den. vanskelig å holde et skikkelig støtt og behagelig tempo ass! Men det kommer til slutt!
 9. Det skal ikke være noen PC inn i bildet. Tastaturet skal gå inn i konverterboksen som sender midisignal ut til en synthmodul.
 10. poenget er at jeg skal bruke et vanlig tastatur som et midi-keyboard. for å få koda om språket fra tastatur til midi trenger jeg noen kretser. Læreren fant en krets som fikk konvertert tastaturkoden til ASCII. men fremdeles må jeg konvertere til MIDI.. Konseptet er en tast på tastaturet er en tone tone ut.. har nok taster til å få et fullt 88-"tangenters" "tangentur". Noen løsninger på dette?
 11. Noen her på forumet som har peiling på om det fins kretser og muligens noe i 'C' for å konvertere Asci-kode til Midi-signal?
 12. Hater ikke blokkfløyte etter at jeg så hun som spillte blokkfløyte på "Kjempesjansen"!
 13. Prøv selv! Ingen ting i veien for å prøve selv! Den beste måten å bli god i noe er å prøve og feile. ikke minst lære av sine feil. Spørr og grav hvis du snakker med fagfolk eller folk med peil. Som sagt, høres det rævva ut når du har mastra det er det ikke værre enn å starte på nytt og prøve andre innstillinger og metoder. Lykke til =)
 14. Jeg har vel ikke så mye å bidra med, men har noe småstæch lagt ut på http://myspace.com/berglove
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.