Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

HalTan

Medlem
 • Innholdsteller

  855
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om HalTan

 • Rang
  Psychofunkadelic
 1. Boss hadde en digital delay/reverb, men den er ute av produksjon. Kan jo prøve ebay?
 2. Den pipelyden kommer av at du har kobla pedalen feil vei. Se oppå pedalen, der er det angitt hvilken inputjack som er til forsterker, og hvilken som er til gitaren. Bytt om på disse to. Når det gjelder at du ikke får noe særlig effekt så skal jeg banne på at det har med null mellomtone å gjøre. Skru opp mellomtonene og skru heller ned på bassen om det blir for lite tight. Gitar er et mellomtoneinstrument, å fjerne mellomtonen er å drepe lyden helt, i alle fall i en bandmiks. Wah-wahen sitt "sweep" ligger nok også sånn ca. over mellomtoneregisteret (pluss minus).
 3. En phaser, en delay og en humbuckerøks av noe slag, kanskje.
 4. Jepp. "Lettspilt" avhenger av spillestil, egentlig. Det mest "lettspilte" for meg og min spillestil er Strat C-hals med medium høye strenger. Det er da jeg føler jeg får mest kontroll over bends også videre, som er en viktig del av spillestilen min. Om jeg spiller på en ibanez med ultralav strengehøyde og tynn hals, klarer jeg ikke å spille på samme måten.
 5. Han kan ha så mye teknikk, fart, feel, flow, groove, musikalitet og teoretisk forståelde han bare vil, problemet er at han ikke eier smak.
 6. Vanlige gitarer er hverken hokus-pokus eller nanoteknologi. Fiks stemmeskruen selv og la hakket være.
 7. Parkers USA-serie er jo blant de mest forseggjorte gitarene du får kjøpt for penger, så der trenger man vel kanskje ikke å bekymre seg... Men P-serien er jo, som sagt her, Asia-produserte "billig-modeller". Det er vanskelig å si hvordan kvaliteten er på dem, men jeg vil i alle fall anta at Parker, som er rimelig top-of-the-line, ikke ville stilt seg bak en importmodell av urimelig kvalitet. Men du må jo nesten prøve...
 8. Dersom du er ute etter den "hylende" sustainen, men samtidig en ganske mild overdrive, kan du prøve deg med en god compressor/sustainer-pedal. Kombinert med en tubescreamer er det gull. Er det slik at tubescreameren ikke leverer nok gain for deg, man du kjøre en annen pedal som en ren gainboost foran den.
 9. Så hvis jeg kjører gitaren min gjennom en fuzzface, så er det teit å kalle det fuzz?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.