Web Analytics
Jump to content

PRS kjøp i Norge?


Wiik
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg er på utkikk etter en ny gitar for tiden, og har sett for meg å ville kjøpe en Paul Reed Smith av god kvalitet som jeg vil bruke i mange år fremover. Jeg ser da helst ikke etter en SE, men heller en CE24, da en core ville være alt for dyrt for meg. Selv har jeg ikke spilt seriøst i så mange år, men da jeg begynner på bandlinje på folkehøgskole neste år har jeg lyst til å investere i en gitar jeg kan bruke. Jeg vil ikke kalle meg selv veldig god på gitar, men mer gjennomsnittlig. Uansett er dette en investering jeg vet jeg kommer til å bruke i lang tid.

Problemet er bare det at jeg ikke vet om noen musikkforretninger i nærheten som tilbyr å selge CE24 gitarer, men bare SE. Jeg har sett meg litt rundt på nettet der jeg har funnet modeller som sendes fra Norge, men som er etter min mening ganske så overpriset (sånn som denne), med unntak av denne som jeg ikke er noe stor fan av finishen til. Jeg var nettopp i USA og fikk prøve ut en CE24 der prisen også var på bare $2000 (~15, 000nok), mye billigere enn her.

Er det noen som vet om musikkforhandlere eller nettsteder der jeg kan kjøpe fra som er billigere en de jeg har funnet? Jeg har ikke spesielt lyst til å gå over 20 000kr inkludert toll. Evt. er det andre forslag til gitar jeg kan investere i? Har forelsket meg helt i PRS, men er åpen for andre forslag!

Tusen takk :)

Link to comment
Share on other sites

Bare en tanke.

Om man skal hente gitar fra USA må man plusse på moms og frakt på de nevnte $2000 og da er ikke prisene så veldig forskjellige. 

Prisdifferansen på den fra Gear4Music og Evenstad er jo heller ikke noe særlig å snakke om, G4M er tross alt på salg, og jeg er sikker på at om du kontakter Evenstad får du en god handel. Eventuelle reklamasjoner, garantier og generell trygghet fra norske forhandlere er også verd litt etter min mening. 

 • Like 2
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Det er den samme som trådstarter linket til i posten sin, og ikke likte finishen på. Personlig synes jeg den var dritfet, men det er jo ikke jeg som skal ha den, så da har det jo lite å si.

@Wiik: For ordens skyld; har du prøvd en PRS før? Vet at, selv om det er gitarer av upåklagelig kvalitet, så er det en del som ikke liker dem. Er ikke veldig bevandret i PRS selv, men har inntrykk av at mange av standard-modellene har samme profil på hals og radius på gripebrett. Jeg har alltid ansett meg selv som veldig lite kravstor hva gjelder gitarhalser, og finner det aller meste behagelig (med unntak av tannpirkertynne shred-halser), men jeg har aldri vært så utilpass med halsen som når jeg prøvde en PRS SE. (Husker ikke nøyaktig hvilken, men det var ikke noen signaturmodell). Om du har prøvd, og liker, PRS så kjør for all del på, men om du aldri har prøvd det før så vil hvertfall jeg anbefale deg å prøve en før du kjøper. Kjipt med en så dyr gitar som ligger dårlig i hånda :)

Link to comment
Share on other sites

@Duckling Satt og klimpra på en CE24 på Guitar Center i en times tid. Likte den veldig godt :) Om jeg skulle kjøpe ny har jeg jo også muligheten til å returnere dersom jeg av en eller annen grunn plutselig skulle mislike den.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.