Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Jester

Medlem
 • Innholdsteller

  154
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Jester vant dagen sist Juni 19 2020

Jester hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

41 Excellent

Om Jester

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Snodige greier. En kan jo lure på hvordan det hadde gått til? U.S Hamer?
 2. Heftige og imponerende anskaffelser kan man si.
 3. Like T-skjorter er farlig nær like svenske grilldresser. Beware ! 😊
 4. 09R9M ser fin ut på bildet.
 5. Dette burde du postet under 'hauværk-kategorien' under Dagens nedtur.
 6. Alle 'issues' bør oppgis ved salg.
 7. Clapton brukte samme hals på Telecasteren i Blind Faith, som han brukte på 'Brownie' Stratocasteren med Derek And The Dominos. Telecaster eller Stratocaster?
 8. Jeg tenker man kan si at du absolutt IKKE er på jordet. Ser også at du nevner instrumenter med limt hals. Det er jo en helt annen saga. Som vi kanskje ikke skal blande inn i en allerede vrien oppgave. Fasit finnes jo heller ikke når det gjelder ens personlige terminologi/nomenklatur. Tråden kan vel kun fungere som en tankeventil.
 9. Må presisere at tråden ikke var ment for å ta stilling til en mulig verdi- økning/forringelse. Hva kaller man en gitar som har en middels selektert Fender kropp og en svindyr Phil Kubicki hals, hvor logoen sier Kubicki?
 10. Bare delvis riktig vel? Det var sikkert betydelig billigere å prudusere også, og den godeste Leo hadde jo ikke i nærheten av de nødvendige verktøyer som skulle til for å hamle opp movedmotstanderen. Ikke erfaring heller. Det måtte gjøres enklere. At servicevennlighet var hovedtanken bak salg tillater jeg meg å tvile på. Men som du sier ved skade kan man skifte hals. Det er slike funderinger vedr, orginalitet og delutskifting som er tanken bak tråden
 11. Ikke uenig. Hals og kropp er de som ble satt sammen av produsent. Nødvendig vedlikehold er tillatt uten at det går ut over modellnavnet.
 12. Man har en Fender Stratocaster-kropp og en Fender Stratocaster-hals, begge fra to forskjellige originaler fra fabrikk. Hvis man da skrur dette sammen med all nødvendig 'passende' hardware fra en 3.dje Fender Stratocaster. Har man da en ekte Fender Stratocaster? Hvor går grensen for når man kan kalle det det ene eller andre? Har man en Strat hvis instrumentet bare har Fender Stratocaster-body? Eller bare neck? Hvor går grensen for 'partsocaster'-betegnelsen?
 13. Overhode ikke. Men kanskje for å få opp litt fart? Det er 12990 registrerte her og kun en håndfull som tilkjennegir en kremsak som 'strikes' sin nye gitar. Slettes ikke imponerende.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.