tg1

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  556
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

tg1 vant dagen sist Juli 10

tg1 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

502 Excellent

Om tg1

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 03. mai 1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Surnadal
 • Interesser
  Gitar, hjemmekino, snøscooter, bil, foto, og ca. alt som går på strøm... :-)

Nylige profilbesøk

892 profilvisninger
 1. Edit: for the record - vi har både hund og katt 😂
 2. tg1

  Ny gitar. Trenger inspirasjon

  Vi tåler flere bilder av den der, merker jeg
 3. Du monterer bare de vol/tone-kontrollene du selv ønsker; ikke noe problem å droppe en av dem. Ang. switch så er det jo egentlig ikke verre enn å kjøpe en som passer..? http://www.emgpickups.com/parts/switches.html
 4. Hvilken luftfukter er det der? Jeg har en helt enkel sak nå, men skulle gjerne hatt en det går an å stille inn til en forhåndsbestemt luftfuktighet.
 5. Ville kanskje løsnet spennet på trussrod-en, som du nevner. Eller intet problem.
 6. tg1

  Headrush - Erfaringer?

  Ja, til øving hjemme bruker jeg mye forskjellig, og eksperimenterer en del, gjerne med utgangspunkt i patcher jeg har lasted ned. På øving bruker jeg hjemmemekka patcher som er laget for 4CM, uten amp/cab, og bruker også MIDI til kanalskifte på EVH-ampen min, og er sånn sett et mer "statisk" velfungerende oppsett.
 7. tg1

  Headrush - Erfaringer?

  Jeg har også havnet der at jeg setter igjen halfstacken på øvingslokalet, og heller bruker Helixen med monitorer/hodetelefoner når jeg spiller hjemme Dvs. jeg bruker 4 cable method uten ampsimulering og alt det der på øving. Bryr meg egentlig ikke om jeg har 100% samme lyd hjemme og på øving, så lenge det høres bra ut.. Sparer meg ihvertfall for mye bæring.
 8. tg1

  El-gitar nybegynner

  Jeg kjøpte for noen måneder siden en LTD EC1000 for bortimot en slikk og ingenting. Etter litt kjapp TLC ble den bortimot min all-time favorittgitar. Så EC1000 anbefales herfra ihvertfall! Liker den mye bedre enn Epiphone Les Paul Custom Pro-en jeg hadde.
 9. Jeg bruker ofte å pushe inputen på 5150 III-en min med en tubescreamer (på Helixen da riktignok), for å få litt mer "saturated" vreng. Synes det funker bra. (Da har jeg amp-gain på kl.11-12.)
 10. tg1

  [KJØPES] rimelig 7-strenger

  Sender deg en pm
 11. tg1

  [KJØPES] rimelig 7-strenger

  Skal tenke på det 🤘 Har den noe navn?
 12. tg1

  [KJØPES] rimelig 7-strenger

  Ja det tror jeg blir litt voldsomt
 13. tg1

  [KJØPES] rimelig 7-strenger

  Litt mer enn jeg tenkte å bruke på dette, siden jeg aldri har prøvd 7-strenger før, men send meg gjerne bilder så skal jeg vurdere det
 14. Vurderer å gå til innkjøp av en rimelig sjustrenger, maks 5-6000kr. Aller helst med fast bro. Ikke kresen på merke, så kom gjerne med forslag dersom du har en liggende.