Gå til innhold

tg1

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  684
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

tg1 vant dagen sist Februar 22

tg1 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

653 Excellent

Om tg1

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 03. mai 1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Surnadal
 • Interesser
  Gitar, hjemmekino, snøscooter, bil, foto, og ca. alt som går på strøm... :-)

Nylige profilbesøk

1 107 profilvisninger
 1. Juks eller ikke, jeg er glad for at du postet. Knalltøff var den!
 2. Yamaha APX funker veldig greit for meg ihvertfall. Liker best litt mindre enn dreadnought, og lydmessig funker det mer enn bra nok for "husbruk". Har faktisk fremført "unplugged" gitar+vokal med den også (nei, ikke jeg som sang 😂), og det funket helt greit.
 3. Ser ut som en fin amp Ang. servicesteder i Trøndelag så er vel Ellingsen "go-to"-stedet for rørampreparasjoner, med god grunn. http://www.ellingsen-service.no (sparsommelig hjemmeside, men du finner ihvertfall tlf.nr osv)
 4. tg1

  Dagens gitar

  Ser for meg det er en sånn greie man ikke skjønner at man trenger før man har blitt vant til det
 5. tg1

  PRS-filmer

  Godt poeng, du har naturligvis rett
 6. tg1

  PRS-filmer

  (vi blir jo oppfordret til å opprette nye tråder, så here goes ) Fant et knippe ganske morsomme filmer om PRS på youtube, dersom noen skulle være interessert. Enjoy
 7. Her er hva Line6's chief product design architect sier om "kan aldri erstatte"-utsagnet
 8. Har prøvd litt forskjellig; Slinky i forskjellige utførelser, Paradigm, Elixir, m.fl. - men har etter hvert endt opp med D'addario NYXL som min favoritt. Bruker for tiden 11-49 både i E og Eb tuning.
 9. Har såvidt begynt på en trudelutt, men har litt igjen før den er klar for å publisering, for å si det sånn
 10. tg1

  Rig rundown - tg1

  For å være helt ærlig - både og. De får en del tyn rundt omkring på nettet for dårlig kundehåndtering, og jeg må vel si meg delvis enig i noe av kritikken. Det beste er helt sikkert å ringe dem, men det frister egentlig lite for min del. Tror det nest beste er å kontakt dem via Facebook, for epost er de helt klart ikke verdensmestre på. Til syvende og sist har jeg fått alle mine henvendelser besvart, men de kunne absolutt hatt bedre struktur på kundeservicen sin. Det er dog ingen tvil om at de kan å bygge gitarer.
 11. tg1

  Rig rundown - tg1

  Takk for det Ja det ville kanskje jeg også nå - hovedsaklig noe annet enn lønn til halsen. Men alt i alt jeg er storfornøyd uansett
 12. tg1

  Rig rundown - tg1

  Og ellers så har jeg kjøpt meg en Yamaha APX600 akustisk sak - kjekt å ha osv. Fikk brukt den til et par trudelutter i navnefesten til min yngste datter for en måneds tid siden, så helt bortkastet investering var det da ikke Lettspilt og fin gitar, dog litt svakere lyd enn en gigantisk dreadnought, naturlig nok.
 13. tg1

  Rig rundown - tg1

  En kjapp oppdatering her Schecter 7-strengeren ble solgt i forrige uke, rett og slett fordi jeg aldri helt klarte å bli fortrolig med den. Håper den blir mer brukt hos ny eier. Skal ikke se bort fra at det blir kjøpt en annen 7-strenger eller evt. en bariton 6-strenger. Time will show. Har skiftet til svart hardware og EMG "Het set" på den ene Kiesel'n, og den har også vært på en kjapp service hos Falck. Liker den bedre nå enn noensinne
 14. Synes den lyden han har fått til her (fra f.eks. 4:22 og utover) er helt magisk. Noen som har formeninger om hva slags amp/cab/effekter som er brukt her? Jeg er helt blank på slikt
 15. Fant disse bildene på nett (nærmere bestemt her: http://s93105080.onlinehome.us/Ibanez-Catalogs/ ) Kan dessverre ikke hjelpe med verdivurdering.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.