Gå til innhold
 • Bli medlem

tg1

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  631
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

tg1 vant dagen sist Februar 22

tg1 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

607 Excellent

Om tg1

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 03. mai 1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Surnadal
 • Interesser
  Gitar, hjemmekino, snøscooter, bil, foto, og ca. alt som går på strøm... :-)

Nylige profilbesøk

998 profilvisninger
 1. Har selv en EC1000 Deluxe som funker fjell, og som lett holder følge med langt dyrere gitarer. Ellers så får jo Solar mye skryt om dagen, og det tror jeg ikke er uten grunn. Solar har forresten "B-stock" salg om dagen: https://www.solar-guitars.com/community/stock-b/ (..men jeg ser det begynner å bli ganske utplukket)
 2. tg1

  Dagens gitar

  Dagens/kveldens lokasjon 😊 (Bilde fra lydsjekk, meg til høyre)
 3. Fortsatt feil, men tilsynelatende bare på poster uten svar.
 4. Modererer meg litt; det gjelder ikke _alle_ innlegg nei, og som Naigrewon sier så ser det ut for å være et språkproblem, for det ser normalt ut med engelsk språk.
 5. S For øvrig: dette ser ikke helt rett ut (gjelder alle tråder)
 6. tg1

  Dagens gitar

  Dagens gitar (mens 1,9-åringen sover dupp) er den ene Kiesel'n min, som har fått installert EMG "Het set". Sikkert tullete pickups i manges øyne, men jeg synes de låter flott (Ja, jeg vet bridgepickupen ligger skjevt. Skal se om jeg får rettet den litt 😂)
 7. 4sound fikk beskjed fra Fender om at dette ikke er tilgjengelig i Europa.. Det var da som sv**te
 8. Jeg var i sin tid moderator på et relativt stort bilforum, og der hadde vi diverse lignende tråder der dette foregikk på månedsbasis. Kan ikke se noen spesielle ulemper med å stenge sånne chitchat-tråder med (u)jevne mellomrom...?
 9. God morgen! Jeg har en EVH 5150 50W amp, som dessverre deler både gain- og volumkontroll på kanal 1 og 2. Dette finnes dog et oppgraderingskit for dette, der man monterer såkalte konsentriske potmeter på volum og gain (fremdeles felles eq, men det får så være). Anyway - det virker for at det kun er "authorized service centre" som har tilgang til å bestille dette oppgraderingskitet, fins det noen sånne i Norge, mon tro? Ref.: https://www.youtube.com/watch?v=GtbrbgOwxnc
 10. En litt utvidet how-to om temaet, brilliant presentert av Uncle Ben:
 11. tg1

  Dagens gitar

  Øvingsdag sammen med bandet idag,fra morgen til kveld. 😊🤘 Go-to-gitaren for øyeblikket er EC-1000 Deluxe’en min, veldig veldig godt fornøyd med den.
 12. Jeg registrerta tidligere at det tok litt tid å poste svar i tråder - «send inn svar»-knappen stod og hang lenge før innlegget kom på plass. Kan se hvordan det ser ut her nå.. edit - nå fungerte det normalt 😊🤘
 13. Mulig en online UPS også kunne gjort samme nytten, de koster ofte noe mindre enn det der. F.eks. https://www.komplett.no/product/925461/pc-nettbrett/server-tilbehoer/ups/bluewalker-powerwalker-ups-vfi-1000-tg#
 14. Harley Benton er også et brukbart valg i så måte: https://www.thomannmusic.no/2x12_guitar_cabinets.html?price-first=0&filter=true&manufacturer[]=Harley Benton 2x12-kabinett med V30 for under 2500kr (m/frakt+moms) er absolutt ikke dårlig.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.