Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

tg1

Medlem
 • Innholdsteller

  695
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

tg1 vant dagen sist Februar 22 2019

tg1 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

662 Excellent

Om tg1

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 03. mai 1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Surnadal
 • Interesser
  Gitar, hjemmekino, snøscooter, bil, foto, og ca. alt som går på strøm... :-)

Nylige profilbesøk

1 355 profilvisninger
 1. Man har jo også problemet med at tynne strenger i større grad enn tjukkere strenger høres "ustemt" ut dersom man spiller litt hardt. Bruker aldri noe tynnere enn 10-46 i std.E og 11-49 i Eb.
 2. Stemmer nok det ja 😂 jaja, det får stå sin prøve Veldig synd, men av og til går dessverre ikke logistikken opp 😕
 3. Hei godtfolk! Jeg har to billetter til Devin Townsend (galleriplass) til overs. Har dessverre ikke mulighet til å dra selv. Disse selges gjerne til en forumitt for en symbolsk sum. Evt. i bytte mot noe gitarrelatert du vil bli kvitt 🙂
 4. Juks eller ikke, jeg er glad for at du postet. Knalltøff var den!
 5. Yamaha APX funker veldig greit for meg ihvertfall. Liker best litt mindre enn dreadnought, og lydmessig funker det mer enn bra nok for "husbruk". Har faktisk fremført "unplugged" gitar+vokal med den også (nei, ikke jeg som sang 😂), og det funket helt greit.
 6. Ser ut som en fin amp Ang. servicesteder i Trøndelag så er vel Ellingsen "go-to"-stedet for rørampreparasjoner, med god grunn. http://www.ellingsen-service.no (sparsommelig hjemmeside, men du finner ihvertfall tlf.nr osv)
 7. Ser for meg det er en sånn greie man ikke skjønner at man trenger før man har blitt vant til det
 8. Godt poeng, du har naturligvis rett
 9. (vi blir jo oppfordret til å opprette nye tråder, så here goes ) Fant et knippe ganske morsomme filmer om PRS på youtube, dersom noen skulle være interessert. Enjoy
 10. Her er hva Line6's chief product design architect sier om "kan aldri erstatte"-utsagnet
 11. Har prøvd litt forskjellig; Slinky i forskjellige utførelser, Paradigm, Elixir, m.fl. - men har etter hvert endt opp med D'addario NYXL som min favoritt. Bruker for tiden 11-49 både i E og Eb tuning.
 12. Har såvidt begynt på en trudelutt, men har litt igjen før den er klar for å publisering, for å si det sånn
 13. For å være helt ærlig - både og. De får en del tyn rundt omkring på nettet for dårlig kundehåndtering, og jeg må vel si meg delvis enig i noe av kritikken. Det beste er helt sikkert å ringe dem, men det frister egentlig lite for min del. Tror det nest beste er å kontakt dem via Facebook, for epost er de helt klart ikke verdensmestre på. Til syvende og sist har jeg fått alle mine henvendelser besvart, men de kunne absolutt hatt bedre struktur på kundeservicen sin. Det er dog ingen tvil om at de kan å bygge gitarer.
 14. Takk for det Ja det ville kanskje jeg også nå - hovedsaklig noe annet enn lønn til halsen. Men alt i alt jeg er storfornøyd uansett
 15. Og ellers så har jeg kjøpt meg en Yamaha APX600 akustisk sak - kjekt å ha osv. Fikk brukt den til et par trudelutter i navnefesten til min yngste datter for en måneds tid siden, så helt bortkastet investering var det da ikke Lettspilt og fin gitar, dog litt svakere lyd enn en gigantisk dreadnought, naturlig nok.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.