Web Analytics
Jump to content

NGD x2!


Heilage

Recommended Posts

Vel, jeg får vel poste litt om alt tullet jeg har holdt på med i det siste da. 

To nye gitarer er kommet i hus:

- 1999 Les Paul Classic (Wine Red)

- 2xxx Suhr Pro Series Stratocaster (svartere enn Satan)

Etter at jeg solgte R7en for en stund siden, har jeg egentlig angret ganske mye, har savnet veldig å spille på hardtail (hadde bare PRSen og Suhren frem til nå), men jeg ble aldri helt venn med 50s halsen heller. Løsningen kom i form av en vennlig forumitts litt godt slitte Les Paul Classic, i en nydelig rødfarge med litt flammer i toppen. Hardwaremessig kan det godt være at jeg endrer denne en del, cream plastikk har aldri helt slått an hos meg, og jeg har veldig lyst til å prøve ut rødt + gull som fargetema. Anywho, den spiller som en drøm og låter som en Les Paul skal låte. 

 

For Suhren sin del, så kjøpte jeg jo Germaniumkid sin flotte Custom Classic for halvannet(?) år siden, og har trivdes godt med den, men spillemotivasjonen har vært på bånn de siste par årene, så den ble ikke brukt så mye. Jeg la den ut på Finn et par ganger, og fikk aldri noe tilbud som var helt gode nok eller handler som gikk gjennom, så da ble den værende. Jeg endte til slutt opp med å bytte den inn for denne, da jeg har vært interessert i å prøve Pro-series-gitarene, da særlig pga den litt mindre kroppen og hvordan knottene er lagt opp. Plukket opp denne i dag, og har klimpret litt, hittil er jeg storfornøyd. 

 

Så, grunnen til at dere alle kom hit, grove og usømmelige bilder i usannsynlige kameravinkler med spottlys. 

TnJK35C.jpg

G02dLbP.jpg

YVsbFoa.jpg

cdQa4k2.jpg

aVIxodx.jpg

IQ0q56M.jpg

(Og et bonusbilde av familien)

r1xCPM8.jpg

Edited by Heilage
 • Like 13
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

8 timer siden, space skrev:

Du har vel Bigsby i gull med i planene også da?

Verdt pengene bare for å gi @Skoggy hjerteinfarkt. 

7 timer siden, OsamaFetLaden skrev:

Grattis, Helly!

Ang. fargeskjema, foreslår jeg white striping--knallhvite pickupringer, -deksler, knotter og plekterbrett.

Atdetvar? Ikke off-white altså, men helt 100% #FFFFFF A255 hvitt?

Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, Skullkrusher skrev:

Sykt svart og sexy Suhr!

Svartere skal det bli! Skal bytte covers til svart, og bruke krom-knotter. :P 

1 time siden, Blix skrev:

Er det 2xSuper Distortion i LP'n? 

Jeg tror det. Husker ikke 100%, men det skal hvertfall være DiMarzio-pickups i den. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 timer siden, Heilage skrev:

Svartere skal det bli! Skal bytte covers til svart, og bruke krom-knotter. :P 

Jeg tror det. Husker ikke 100%, men det skal hvertfall være DiMarzio-pickups i den. 

Ja, det er DiMarzio Super Distortions :) Neck pickup er riktignok spunnet på nytt av @kristoffereide, og den er litt mindre hot enn opprinnelig.

Edited by McJostein
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.