McJostein

Medlem
 • Innholdsteller

  212
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

McJostein vant dagen sist Januar 21 2016

McJostein hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

124 Excellent

Om McJostein

 • Rang
  Gitarrocker
 1. Vis din Les Paul

  Delte smaker, 500T er kanskje min favoritt for tida (i ein LP Classic faktisk ), men den funker ikkje like bra på alle amper. På heimesnekra Marshall JCM800/Plexi-ish type amp (det er rikeligmed diskant i denne), på Mesa MK3 og Rectifier (og ett par andre saker eg har stående) synes eg det låter kanonbra. På Vox AC10 vart det, som @Audun er inne på litt graut/mangel på definisjon.
 2. Liten øvingsamp med effekter

  Eg har dessverre kun ein POD 1.0 (eller var det 1.2? 😂 ), den låter nok bedre enn den men eg har dessverre ikkje noko "bedre" å sammenligne med.
 3. NGD Kramer Focus (samt NAD x2)

  Takk @fuzz De tre nederste er pickup av/på. Den fjerde (nærmest tremoloarmen) er coil split/tap for humbuckeren. Denne er nok ikkje original.
 4. NGD Kramer Focus (samt NAD x2)

  Eg fann eit svart pickupdeksel i rotekassen så den ser litt «bedre» ut no
 5. Liten øvingsamp med effekter

  Eg landa på Blackstar ID Core 10 etter tips fra @germaniumkid. Denne er sjølvsagt noko mindre enn den som var foreslått over her, men til mitt bruk, øving på lavt volume med ampen på bordet, så er denne heilt genial. Meir enn nok parameter å justere på og det låter meir enn greit nok til å øve. Hvis det er behov for meir volume så har eg jo ein stabel med rørforsterkere som gjer den jobben. Prisen var kun 1000kr også så denne kan anbefales
 6. NGD Kramer Focus (samt NAD x2)

  Her er ett par bilder
 7. Eg slo til på den lys rosa Kramer Focusen som var til salgs i Bergen, og i tillegg var eg innom Hagstrøm (den vil alltid heite Hagstrøm for meg, men 4sound for dei som ikkje er lokalkjente) og plukka med meg ein Vox AC10 og eIn Blackstar ID Core 10. Anyway, morsomme amper, men det er gitaren som gjelder no. Bilder kjem etter kvart, men den må ha seg ein grundig rens og setup først. Det kan sjå ut som dette kanskje er ein "partso", men eg er ikkje sikker. Uansett, hvis ein ser bort fra ein fryktelig skitten gitar med horribelt setup så trur eg denne kan bli fin. Halsen/headstock står det Focus 3000 på, men kroppen stemmer ikkje overeins med at det er ein 3000. Det kan sjå ut som den kjem frå ein 6000 (eller annan modell som ligner, skal demontere og sjå om det står noko i halslomma). Original Floyd ser det ut til, pickuppene har eg demontert og det står ein HS-3 i halsposisjon (det er vel DiMarzio Malmsteen?), midtpickup er uten noko merking (legger ut bilde etter kvart, kanskje nokon kan hjelpe?) og ved stolen står det ein Seymour Ducan FS1BJ (Full Shred?). Det låter fint/80-talls i alle fall, blir nok bedre med nye strenger (.009-.042 selvfølgelig), reine bånd og bedre setup Edit: Eg googla FS1BJ og fekk opp bland annet dette, litt kult
 8. NGD - Kramer F6000

  Beklager hijackingen av tråden, men kva meiner menigheten er ein ok pris for den Krameren eg linka til? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=105799737
 9. Liten øvingsamp med effekter

  Takk @germaniumkid , skal sjekke den ut, den ser lovende ut
 10. Liten øvingsamp med effekter

  For mye styr med oppkobling, må ha noe enkelt alt-i-ett
 11. Liten øvingsamp med effekter

  Men ingen effekter i MV50 vel?
 12. Liten øvingsamp med effekter

  Er det noko nytt på denne fronten? Eg har i bøtter og spann med store rørforsterkere, men ender stort sett opp med ein Micro Cube når eg skal kosespille for meg sjølv. Eg kunne tenkt meg ein amp med litt meir effekter (mulighet til å justere fleire parameter), men gidder ikkje legge for mye cash i det. Og så må det være enkelt, dvs. gitar - kabel - forsterker, slik at det er kjapt å koble opp hvis ein vil klimpre litt i 5 minutter. Metallvreng er kanskje det gøyeste på Micro Cuben, men den bør ha fin cleanlyd også. Er det fortsatt Katana og Mustang som gjelder eller er det noko nytt som eg heller burde sjekka ut?
 13. [KJØPES] Nebelung Riffmeister (evt. jr)

  Kan slettes, eg rauk på ein flett ny riffmeister jr
 14. Er det nokon som har ein riffmeister med P90 til overs, eventuelt riffmeister jr? Hvit hadde vært optimalt, men er åpen for andre farger også. Posten leverer nok dersom du ikkje holder til rundt Bergen.
 15. [Kjøpes] Hello Kitty Squier

  Prøv å styr unna 3/4 Squier. Eg har alltid meint at alle gitarer kan settes opp til å fungere bra, men etter eg kjøpte ein 3/4 til sonen min må eg nok snu litt på det. Den er i beste fall heilt håpløst dårlig å spille på. Eg har skifta stemmeskruer, som hjalp litt på stemmeproblemer, men stol, bånd og det meste er i beste fall toys r us-kvalitet. Squier affinity straten eg har blir reine custom-shop-gitaren i forhold. Eg kjøpte forresten nettopp ein slik Hello Kitty Strat på finn, men eg selger den dessverre ikkje... eg har eit håp om at jenta mi skal ville begynne å spille snart Eg ser forresten at e-bay-prisene har steget litt på Hello Kitty-squieren, de er stort sett høyere enn når den var ny ser det ut til.