Gå til innhold

McJostein

Medlem
 • Innholdsteller

  243
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

McJostein vant dagen sist November 30 2017

McJostein hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

215 Excellent

Om McJostein

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. McJostein

  [SELGES/BYTTES] 2x12 kabinett/combo-cab

  PM svara på - kabinett ikkje solgt, men muligens G12M. Anyway - dersom nokon vil ha ein håndbygget røramp inni kabinettet så kan eg sjølvsagt fikse det også Bare ta kontakt så kan me sjå kva me får til. Typisk rundt 10k i deler og kabinett (uten høyttalerelementer). Jobben tar eg sånn ca på dugnad.
 2. McJostein

  [SELGES/BYTTES] Friedman Runt 50

  Då ser det ut til at ampen reiser sørover til Bryne Eg trudde eg kunne slette tråden når den var såpass fersk, men eg er ikkje i stand til å finne slett-knappen. Moderator kan kanskje fjerne den for meg?
 3. Eg kjøpte nettopp dette tomme kabinettet med tanke på å bygge ein feit combo inn i det. Det viser seg at det blir for strort (fysisk) til at eg har plass til det i studio, og eg lufter det for salg. Det er bygget som ein god gammel oversized "Bluesbreaker" i bjørk. Det kan evt selges med elementene på bildet. Kabinettet er halvåpent i ryggen. Vekta er ca 15kg uten elementer. Eg er for tida på ferie, men kan fikse fleire bilder så snart eg er heime igjen. 1800kr for tomt kabinett, evt. 1500kr ekstra for elementer. Befinner seg ved Bergen, men kan sjølvsagt sendes hvis du betaler frakt. Helst salg, men aktuelle bytter med/uten mellomlegg: -Mindre 2x12-kabinett -1x12-kabinett -Epiphone Explorer -Epiphone 335 -Epiphone LP Custom (hvit) ...Eller noko anna eg ikkje visste eg hadde bruk for.
 4. Eg kjøpte denne Friedman Runt-en frå ein her på forumet for ei tid sidan som "reparasjonsobjekt" etter mellom anna hard medfart i Posten. Den er no repareret og i god stand og den låter svært bra - til og med på lavt volume. Det einaste som ikkje er heilt topp er chassis som er litt skeivt etter uhellet i Posten. Det viser ikkje mykje, men det er nokre mm mellomrom mellom chassis og headshell på høgre side. I tillegg er det satt inn noko mothold på chassis inni, men dette er sjølvsagt ikkje synlig frå utsida. Pris? Har ikkje peiling egentlig... desse koster ca 18.000kr nye ser det ut til, men eg finn ingen i Norge for øyeblikket. Sånn ca halv pris av dette? Den holder til ved Bergen og eg hadde håpa å sleppe å sende, men eg skal ikkje vere vanskeleg Bytter? Kanskje. Med eller uten mellomlegg, her er noko som kan være interessant, men bare ta kontakt med andre ting også. Bildet er dessverre litt dårlig, er for øyeblikket på ferie og tenkte eg kunne være litt i forkant. Eg kan fikse bedre bilder når eg er tilbake -Marshall JCM800, 2205 (evt 2210) -Marshall JCM900, helst 50W -Gibson Explorer -Gibson Firebird -Gibson Les Paul -ESP Eclipse (den gamle typen med 4 potmeter som på LP) ....oppdaterer etter kvart som eg kjem på meir
 5. McJostein

  Hjelp med Cubase

  Finner du devices under f.eks window, eller ein annen fane øverst? Det er lenge siden eg har brukt Cubase og grensesnittet har nok endra seg en del, men innstillingene for devicene var i alle fall tidligere under ein av drop-down-menyene oppe... Når det gjelder lyd fra plugins under innspilling så er det ein innstilling. Grunnen til at default er effekt av har nok med latency å gjere, men det skal gå an å endre Eg trur det heiter "direct monitoring" hvis hukommelsen er med meg i dag, og den må skruast av for at du skal høyre fx under opptak.
 6. Kom igjen folkens, den les paulen er eit knallkjøp. Det er min gamle og hvis eg hadde hatt cash (og bruk for ein LP ekstra) så hadde den lett havna tilbake her
 7. Holder sannsynligvis å bytte Jack-ut/inngangen
 8. Det er ein del Mesaer som har problemer med effektsløyfa (jack ut/inngangene). Har du prøvd å bypasse loopen med ein kabel (plugge ein kabel mellom inn og ut)? Eg fikk skjema hos Mesa til ein Cal 50+, eg sendte ein mail og forklarte at eg prøvde å fikse ein slik amp. Siden det er ein utgått modell (eg trur det ver derfor) så fikk eg en PDF i retur med skjema Ellers er vel Boogieboard ein god plass å poste spørsmål om Mesaer (AmpGarage er også ein god plass). Edit: her er link til boogieboard: http://forum.grailtone.com/
 9. Eg kjøpte nettopp ein del reimlåser på e-bay, og det viste seg (som eg frykta) at desse ikkje passar saman med Schaller-låsene eg har frå før. Sidan eg har litt mange av den typen og reimer og gitarar går ein del om kvarandre så gidder eg ikkje styre med desse. Dersom nokon har litt færre gitarer enn meg skal desse funke fint, dei virkar å vere solide. Eg har 10stk (til 5 gitarar) som eg selger samla for 99kr pluss frakt. Nokon som vil ha dei?
 10. McJostein

  [SELGEZ] Pedalbrett/flight/strømforsyning

  1000kr pluss frakt, eller hentes hos meg? Eg har ikkje plass til meir... hjelp!
 11. Pedalbrett med flightcase og strømforsyning. Brettet måler ca 59x32cm. Flighten måler ca 64x37x15cm utvendig. Strømforsyningen er ein Power Pad II, Pedal Pad by MKS. Den har 8 utganger og totalt strømuttak er 1700mA/9V DC. Selges samla for 1500kr, ingen bytter. Kan leveres i Bergensområdet eller sendes i Posten - eg kan inkludere frakt for GN-medlemmer 😀Og hvis du meiner prisen er heilt tullete så send ein PM så er det sikkert muligheter til å verte enige.
 12. McJostein

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Eg får følgende feilmelding når eg prøver å opprette ny tråd i kjøp/salg: Ellers er oppdateringa svært bra 😀
 13. McJostein

  Your most evil guitar !

  Eg må sei meg enig med eit par personar lenger oppe, SG er noko av det mest "evil" på gitarfronten. Highway to hell - ein treng vel ikkje sei meir? Her er min '67 SG ute i sola (ikkje så fryktelig evil akkurat det kanskje).
 14. McJostein

  Celestion Greenback G12M 16ohm ønskes kjøpt

  Eg har eitt relativt nytt G12m (greenback) i 16ohm. Eg tippar det er 2-4 år gamalt... litt usikker på når eg kjøpte det. 600kr pluss evt. frakt. Holder til ved Bergen sånn ca. Send PM hvis det er av interesse
 15. Her kan ein vel også bytte ut 'pickup' med 'pedal' på punkt 3 til 5 - mykje same regelverket der har eg inntrykk av. Off topic igjen. Sorry x2.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.