Gå til innhold

McJostein

Medlem
 • Innholdsteller

  241
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

McJostein vant dagen sist November 30 2017

McJostein hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

214 Excellent

Om McJostein

 • Rang
  Gitarrocker

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kom igjen folkens, den les paulen er eit knallkjøp. Det er min gamle og hvis eg hadde hatt cash (og bruk for ein LP ekstra) så hadde den lett havna tilbake her
 2. Holder sannsynligvis å bytte Jack-ut/inngangen
 3. Det er ein del Mesaer som har problemer med effektsløyfa (jack ut/inngangene). Har du prøvd å bypasse loopen med ein kabel (plugge ein kabel mellom inn og ut)? Eg fikk skjema hos Mesa til ein Cal 50+, eg sendte ein mail og forklarte at eg prøvde å fikse ein slik amp. Siden det er ein utgått modell (eg trur det ver derfor) så fikk eg en PDF i retur med skjema Ellers er vel Boogieboard ein god plass å poste spørsmål om Mesaer (AmpGarage er også ein god plass). Edit: her er link til boogieboard: http://forum.grailtone.com/
 4. Eg kjøpte nettopp ein del reimlåser på e-bay, og det viste seg (som eg frykta) at desse ikkje passar saman med Schaller-låsene eg har frå før. Sidan eg har litt mange av den typen og reimer og gitarar går ein del om kvarandre så gidder eg ikkje styre med desse. Dersom nokon har litt færre gitarer enn meg skal desse funke fint, dei virkar å vere solide. Eg har 10stk (til 5 gitarar) som eg selger samla for 99kr pluss frakt. Nokon som vil ha dei?
 5. McJostein

  [SELGEZ] Pedalbrett/flight/strømforsyning

  1000kr pluss frakt, eller hentes hos meg? Eg har ikkje plass til meir... hjelp!
 6. Pedalbrett med flightcase og strømforsyning. Brettet måler ca 59x32cm. Flighten måler ca 64x37x15cm utvendig. Strømforsyningen er ein Power Pad II, Pedal Pad by MKS. Den har 8 utganger og totalt strømuttak er 1700mA/9V DC. Selges samla for 1500kr, ingen bytter. Kan leveres i Bergensområdet eller sendes i Posten - eg kan inkludere frakt for GN-medlemmer 😀Og hvis du meiner prisen er heilt tullete så send ein PM så er det sikkert muligheter til å verte enige.
 7. McJostein

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Eg får følgende feilmelding når eg prøver å opprette ny tråd i kjøp/salg: Ellers er oppdateringa svært bra 😀
 8. McJostein

  Your most evil guitar !

  Eg må sei meg enig med eit par personar lenger oppe, SG er noko av det mest "evil" på gitarfronten. Highway to hell - ein treng vel ikkje sei meir? Her er min '67 SG ute i sola (ikkje så fryktelig evil akkurat det kanskje).
 9. McJostein

  Celestion Greenback G12M 16ohm ønskes kjøpt

  Eg har eitt relativt nytt G12m (greenback) i 16ohm. Eg tippar det er 2-4 år gamalt... litt usikker på når eg kjøpte det. 600kr pluss evt. frakt. Holder til ved Bergen sånn ca. Send PM hvis det er av interesse
 10. Her kan ein vel også bytte ut 'pickup' med 'pedal' på punkt 3 til 5 - mykje same regelverket der har eg inntrykk av. Off topic igjen. Sorry x2.
 11. Eg skal pokker meg lage en amp som heiter "Tungt hjerte", med kontrollene "Kuler" og "Krutt" 😂 Litt off-topic. Beklager.
 12. Då er prosjektet ferdig og på vei i posten til ein heldig fyr i Lillestrøm. Eg er godt fornøyd med resultatet, men det kan hende det må gjerast nokre små justeringar etter kvart (me har nok ikkje heilt lik smak/preferanser på lyd). Innmaten vart noko meir uryddig enn eg hadde tenkt, men ting fungerar i alle fall bra. Det er ledig "kapasitet" på rele-kortet så her kan det gjerast ein del modifikasjonar på switchinga av kanalane dersom det f.eks er behov for endringar i sluttforsterkeren på den eine kanalen. Pre-ampane er heilt separate så der er det berre å bytte delar etter smak og behag Trekkinga av kabinettet er ikkje spesielt bra, men dette er eit test-kabinett og vedkommende skal få eit nytt (og finare) utpå vinteren
 13. Det går litt seint, men eg er snart i mål med ampen. Det er ikkje mykje meir vreng på kanal B enn på A, men den er litt tightere og litt lysere voica enn kanal A. Eg linker til eit lydkllipp, men det er teke opp med ein mikrofon midt i rommet så det let litt papp/rom, men eg håpar litt av karakteren kjem fram. Klippet begynnar på kanal B med alt på 11, så hoppar eg til kanal A med litt redusert gain og tone. for så å knalle til med alt på 11 på kanal A. Det er spilt inn med ein Gibson SG 1967 med originale pickups, sånn ca 7.6K på bridge hvis eg hugsar rett. NB. spelinga er dessverre ikkje all verden. https://www.dropbox.com/s/192pnnbc2n7t80i/SW-test2.mp3?dl=0 Eit bilete er vel på sin plass også.
 14. Det har gått litt seint siste veka, men i kveld henta eg front- og bakpanel.
 15. Då har eg testa, lodda, tasta og lodda. Eg har endra litt komponnenter, men har kome til at det er for lite vreng i kanal 2 i seg sjølv - det er fasevender-røret som lager mesteparten av vrengen. Derfor må eg endre litt på kretsen for å overstyre meir i andre rørtrinn på kanal2, slik at ein kan få nokonlunde likt volum mellom kanalene og samtidig meir vreng på kanal2 enn på 1. Kanal 2 vert truleg meir lik på 2203/2204, men me får sjå kvar dette ender. Nytt layout ligger under. I tillegg får eg truleg produsert frontpanel i løpet av ei veke - her har eg fått eit lokalt firma til å gjere jobben med laserskjæring/gravering.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.