Web Analytics
Jump to content

Chatten er nå stengt - vi benytter Babble


Kjell Iver

Recommended Posts

Som kjent stengte IPS sin Chatservice. Chatbox får ligge som en reserve i ytterste nød.

Jeg installerte nå Babble igjen - og endret menynavnet til Praten.

Dette er en trialservice levert av en kar i midtvesten. Det kan forekomme lag, men jeg syns det ikke er noe spesielt problem. Målet er at han skal kjøre en service på Amazon som jeg tror kan bli bra  senere.

Han skulle ha en full service klar innen 1 mai, men ble syk, veldig lenge, men er vel i gang så smått igjen nå. 

Bugs:

Jeg er fullstendig klar over at man ikke kan se når det kommer folk inn i rommet, man kan ikke se når folk forsvinner, tallet for antall påloggede er feil osv osv. Men dette må vi leve med.

Fordeler:

Om man setter innstillingene korrekt kan man følge med i chatten selv om man er på andre nettsider via notifikasjoner. Dette fungerer veldig godt, men ved høy trafikk kan det være litt forstyrrende.

De som er Moderatorer kan endret Topic ved /Topic . Ellers kommandoer finnes ved /help

Man kan redigere sine egne innlegg, og med pil opp kan man enkelt fikse skrivefeil siste innlegg kjapt.

Jeg håper jeg har satt innstillingene noenlunde rett. 

 

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 1 month later...
På 6/20/2017 den 0.12, CaptainSexy skrev:

Var vel ikke akkurat livat i chatten før byttet, men hjalp at vi hadde en indikator som viste hvor mange som var innlogget på chatten.  

Han fyren som skrev den softwaren har videreutviklet den og den er nå live igjen. Vi gir den et forsøk ut året.

De problemene som var med chatten skal være fikset. 

Om dere setter Notifications til 1, så kan dere følge med på hva som skjer i chatten selv om man er inne på andre nettsider.

image.png

 

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.