Kjell Iver

Root Admin
 • Innholdsteller

  581
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Kjell Iver vant dagen sist Desember 30 2017

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

253 Excellent

Om Kjell Iver

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 501 profilvisninger
 1. Standardstrøm registreres ikke

  Det er lagret 50 strømmer og man kan bla seg bakover ved å endre tallet i nettleseren og se alle 50 - på ymse brukere. https://forum.gitarnorge.no/discover/49 er en av dine..
 2. Standardstrøm registreres ikke

  Det virker som bare det her hos meg. Ser ikke ut som at du har lagret noen strøm Generellt anbefaler jeg deg å lage din egen strøm under et annet navn enn Ulest innhold, men uansett får den et unikt nummer. Man kan ha så mange aktivitetsstrømmer som man vil..
 3. #gitarnorge på Instagram

  La den der i går..
 4. #gitarnorge på Instagram

  Fikset. Vi får se hvor mange bilder som kommer i den feeden etter hvert.
 5. #gitarnorge på Instagram

  Feed'en er tilbake. Det tar 2 timer fra man poster på Insta til det kommer i den blokka på forsiden...
 6. Får ikke kjøpt støttemedlemskap

  Takk - det kan hende det var noe jeg hadde gjort feil på min side når det gjelder PayPal. Håper det er i orden nå. Vipps best siden det er gebyrfritt og "lokalt". Jeg legger til manuelt så fremt jeg er i mobildekning kjapt. Når det gjelder Vipps/bank - så er la jeg til i teksten: oppgi gjerne brukernavn eller fakturanummer.
 7. Får ikke kjøpt støttemedlemskap

  Ja - der var det noe feil, men det er fikset nå håper jeg.
 8. Hvordan blir man Støttemedlem?

  Jeg hadde i dag en opprydding i medlemsregisteret og jeg håper at de som nå står som Støttemedlemmer hos oss nå er korrekte. Om noe er feil nå så send meg en PM! Håper at dette skal gå automatisk fremover. Man kjøper støttemedlemskap her https://forum.gitarnorge.no/store/ Man kan se sine ordrer her https://forum.gitarnorge.no/clients/purchases/ Man betaler med PayPal, men det er nå mulig å betale med Vipps eller bankkonto også. En 50 øring om dagen har man vel råd til. Ved utsjekk får man følgende valg: Kontonummeret vårt er 9722 52 33032 Vipps evt til 91850333 Korrekt medlemskap vil bli lagt til manuelt.
 9. Neste side problematikk.

  Kan du sjekke nå?
 10. Sitater

  tester
 11. Sitater

  Det er en les mer tast.. prøv å sitere dette.. svada svada svada svada noe relevant?
 12. Sitater

  blir nå automagisk barbert etter 5 linjer.
 13. Avspiller i poster

  I dag skulle jeg poste en video i et fora og så at det ikke lot seg gjøre sånn i farten, så jeg installerte en liten plugin som gjør at dette kan spiller direkte i posten. Dagens eksempel: IMG_0758.mp4 Støttede videoformat _ webm,ogv,mp4,m4v,avi.3gp Støttede lydformat: amr,weba,m4a,aac,wav,mp3,flac,opus,ogg,oga Hvis dette er noe som dere mener vi trenger så test det ut her - hvis ikke avinstallerer jeg den igjen..,
 14. Nytt utseende

  Litt god tid på jobben når jeg la til de ikonene. De er borte nå.. Er ikke 100% fornøyd med bakgrunnsbildene så jeg lemper ikke folk over på nytt tema før på nyåret
 15. Nytt utseende

  Jeg har kjøpt et nytt Theme som dere gjerne kan teste ut. Dere kan forandre selv nede her - velge Gitarnorge Av andre ting å nevne - så henger menyen igjen oppe på alle sider på PC. Bildene bak logo har jeg bare lastet opp noe tilfeldig jeg fant. Om noen har noen bilder som kan brukes så er ikke noe bedre enn det..Kan ha mange forskjellige..