Kjell Iver

Root Admin
 • Innholdsteller

  555
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Kjell Iver vant dagen sist Mai 16 2016

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

210 Excellent

Om Kjell Iver

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 321 profilvisninger
 1. Feilmelding 403

  Problemet ser ut til å være fikset nå..
 2. Feilmelding 403

  Du vil se at du heller ikke kommer inn på fjellforum. Jeg ble utestengt iigjen nå så dette er via mobil . Nå skrev netbox til meg at de hadde funnet feilen - mulig buffer må slettes
 3. Feilmelding 403

  Du opplevde nok bare å bli utestengt på grunn av for mange forsøk. Det samme skjedde med meg. For oss ser det ut til at forumet er nede. Kan se at det er oppe ved å gå inn via mobil f.eks. Jeg kan nå gjenskape problemet selv, og håper å finne en løsning..
 4. Feilmelding 403

  Denne var kinkig - jeg logget meg inn som deg og alt var OK..På serveren er en kryptisk error - skal se mer på det
 5. Feilmelding 403

  Prøv nå.. har disablet alle plug-ins
 6. Feilmelding 403

  Jeg logget meg inn som deg og det fungerte for meg. Hvilken nettleser benytter du? Dings..?
 7. Feilmelding 403

  Så når dere limer inn en youtube video så kommer det en 403 error? Jeg har oppdatert noen plug-ins, slettet buffer på serveren og lagt inn noen patcher som var kommet. Ta å slett buffer før dere prøver igjen - noe forskjell?
 8. Feilmelding 403

  Om du redigerer det innlegget i humortråden og trykker enter etter YTlenken - hva skjer da? Jeg hadde faktisk samme problem selv, og da ble jeg utestengt fra nettstedet i 20 minutter. Det er en Mod security feil som trigges på serveren som Netbox ordnet opp i for meg.
 9. Nja - det er ett eller annet som ikke er rett. Når jeg klikker inn på en tråd så blir den ikke merket som ulest hos meg. Vi er på siste versjon - det er en kjøpt plug-in. Skal se mer på det. kan være et bufferproblem lokalt eller på serveren
 10. Photobucket - noen som har brukt det her?

  Er bilder på ggpht.com photobucket? feks bildet lå her: http://lh3.ggpht.com/_wvFjiFPV660/TGu0BCojWpI/AAAAAAAABok/5pbPNULm-TU/RG548_003.JPG Jeg redigerte den artikkelen og lagret den, uten å gjøre endringer, og da ble bildene hans lastet over til vår server. Kan være nyttig å vite..
 11. Photobucket - noen som har brukt det her?

  hva er lenke til den?
 12. Photobucket - noen som har brukt det her?

  I know.. men bryr meg ikke om bruke energi på det her da..
 13. Er det mange poster her på forumet som er ødelagt av photobucket sin omlegging av policy? Kan de som evt har fått poster ødelagt av dette gi et signal. Jeg har sett på en fiks som ordner dette automagisk..
 14. Chatten er nå stengt - vi benytter Babble

  Dette er fikset i siste versjon - installert i går..
 15. Screenshot -> post ... Mac ?

  Nå funker det. Kom en security update på software så jeg hasteoppgraderte til 4.2.3 og dette er da også i orden hos meg..