Gå til innhold
 • Bli medlem

Kjell Iver

Root Admin
 • Innholdsteller

  730
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Kjell Iver vant dagen sist Februar 16

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

399 Excellent

Om Kjell Iver

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 159 profilvisninger
 1. I dag søndag lå det varsel at de kjørte en oppdatering på serveren, så vio får se det litt an..
 2. Jeg vet ikke... i fra at vi hadde 45-60 sekunder på åpning av disse gigantpostene er vi nå nede i 6-8 sekunder? Syns det går greit her, men er det noen synspunkter? Forumet kom med offisiell versjon av 4.4, så vi er nå oppgradert til siste versjon. Vårt vanlige tema kom med oppgradering i dag, så dere kan teste det ut Gitarnorge..
 3. Ja stemmer det. jeg hadde samme trøblet selv i går kveld. Slettet bufferen på serveren, og lokalt. Kjedelige greier ja. De har fått høre det
 4. Ahhh... amerikansk server., american way of doing things.. For en uke siden fikk jeg mail om at kredittkortet var utgått, og jeg la inn et nytt et og slettet det gamle. I dag, uten å prøve å belaste det nye kredittkortet, stengte de ned hele dette nettstedet. Vet ikke om noen oppdaget det, men kan ikke si annet enn at jeg ble irritert
 5. Absolutt. Jeg må bare si at jeg ble flau over hvor mange bidrag jeg fikk. Det forventes at man skal gi tilbakemelding osv på bidrag man får, og etterhvert kan det bli veldig arbeidssomt å følge opp alle bidragene, og om man turner ned et bidrag kommer de ofte opp med et nytt ett, så derfor er det et bra utgangspunkt å ha et bilde i hodet av hva man forventer. Kanskje beskrive hvilken font man vil ha.
 6. Ja godt observert. I den nye versjonen kan gjester skrive poster før de registrerer seg. Når vi hadde dette aktivert fikk vi en lignende hendelse. Jeg skrev en bug- rapport på det, men den ble avfeid som mer eller mindre brukerfeil. Så jeg aktiverte det igjen og nå er det bekreftet. Har slått det av nå Det emnet Jokke hr smith, ligger ikke i elektrisk gitar. Gjør saken enda mer merkelig...
 7. Kan gjerne tipse om å bruke freelancer.com. Du legger ut prosjektet med en pris. Dess høyere pris dess mer forslag får du inn. Til en logo til en nettside fikk jeg inn 87 forslag til logo i løpet av noen timer. Det var til en forhåndspris på 100 dollar. Du kan jo prøve med en lavere pris. Man forhåndsbetaler beløpet til freelancer, og designeren får først pengene når du er fornøyd med resultatet. Det er veldig viktig at du beskriver så godt som mulig logoen du vil ha, og det ser jo ut som du vet hva du trenger.
 8. Akkurat det der var et mysterium.. Har forsøkt to nettlesere i incognito, men det ser veldig OK ut. Hvilken nettleser benyttet du der?
 9. Kan det se ut som at de emnene med ÆØÅ i som er mest trege?
 10. OK.. mulig den er der nå. Jeg vet ikke helt hva som skjedde der. https://forum.gitarnorge.no/discover/unread/
 11. Fra i går kveld ble alle poster og bilder gjenoppbygd, slik at lazyloading ble aktivert. Jeg har selv vært innom alle de store emnene fra før, og det er ikke så stor trafikk i de heller nå, men jeg klarre ikke å se at forumet er tregt. Selv når jeg klikker mellom de forskjellige sidene i de store emnene lastes de kjempefort hos meg. Vi får la det gå noen dager for å se.
 12. Forhåpentligvis bare før og etter at jeg oversatte setningen. Det er sikkert mer feil i oversettingene enn det der.
 13. Når jeg siterte han så var det for å vise at bilder vises i sitater hos meg. Er det fortsatt feil med Norsken?
 14. Det er akkurat samme hos meg. Det svinger noe voldsomt. Noen ganger er det lynkjapt og andre ganger er det tregt. Jeg har ikke snudd alle steinene enda. Når det gjelder den Ophra Gif'en så er den lik på alle sider - også hos leverandøren så det er giphy sin feil Det var veldig rart.. det ser OK ut hos meg..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.