Kjell Iver

Root Admin
 • Innholdsteller

  639
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Kjell Iver vant dagen sist Mars 21

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

322 Excellent

Om Kjell Iver

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 964 profilvisninger
 1. Jeg er noe usikker på hvor det ordet necrobumping kommer fra, men spennende tråder fra gamle dager kan da være vel verdt å dra frem igjen om de er relevante? Om vi ikke ønsker at gamle tråder skal komme frem kan vi automatisk stenge de? Er det egentlig ønskelig? Jeg ønsker heller at gamle aktive gitarrelaterte tråder kommer frem i lyset, enn tråder om hva folk har i glasset eller hva de har til middag. Skal vi komme opp hos google på treff, så må vi være relevante på våre hovedemner. Nye medlemmer må kunne dra frem gamle tråder om de fortsatt er relevante. Om de ikke er det så kan vi stenge de.
 2. Kjell Iver

  Forumet oppgraderes 4.3.6 den 17/9 2018

  Jeg endret temaet til det nye nå. Som vanlig kan man endre bakgrunnsbildet oppe selv til et mørkere f.eks. Om man bare ønsker å ha standard utseende endrer man dette på linjen utseende..
 3. Det kom sikkerhetsoppgradering i all hast nå i kveld. Jeg tar ikke sjansen på å ha forumet oppe uten å ha siste oppdateringen, så inntil videre flytter jeg alle over på det gamle utseendet. Forventer at det utseendet vi har benyttet vil være oppdatert rimelig kjapt.
 4. Det var dobbelbruker her, så jeg slo i sammen kontoene slik at det ble bare @stensen igjen.. Om du ønsker å koble den sammen med facebook, endre til annet innloggingsnavn eller trenger hjelp med korrekt innlogging så gi et signal. Blir artig å se sluttresultatet av gnikkingen
 5. Kjell Iver

  Automatisk moderering

  I den grad det kan kalles moderering, så er det en funksjon i softwaren vår som jeg har lagt til, som gir et ekstra filter mot spammere. Om to medlemmer sender inn en rapport og merker den som en spampost, blir den automatisk skjult til de som modererer kan sjekke det ut.
 6. Kjell Iver

  Nye moderatorer - utskilt fra Dagens nedtur

  Emnet ble utskilt fra "dagens nedtur". Da kan vi ønske @Birk og @MartheyG velkomne som Moderatorer. Vil samtidig takke @CastorFiber for mangeårig innsats på moderator og adminfronten her og ønske de nye lykke til. Opplæring vil bli gitt inn i mellom annet..
 7. Kjell Iver

  Dine poster i et emne

  En annen mulighet som er ganske fin nå, er at man kan legge inn en lenke som ser omtrent slik ut topic_url/&do=userPosts&mid=member_id - så får man alle innlegg som man selv har postet i et spesifikt emne. F.eks. byggettråd e.l.
 8. Kjell Iver

  Vis din Gretsch

  Gjorde det, men var det så få poster?
 9. Kjell Iver

  Dine poster i et emne

  Finner du her...
 10. Kjell Iver

  Oppdatering og bilder

  OK - jeg må la denne prosessen gå seg ferdig, men de har lagt ut en patch som jeg må kjøre etterpå for å fikse det..
 11. Kjell Iver

  Oppdatering og bilder

  Siste oppgradering var noe trøblete, og jeg må se om en Rebuild av de eksisterende vedleggene kan gjøre susen. Det er 35000 vedlegg, og det kan ta noe tid utover dagen. Om det fortsatt er et problem i ettermiddag, skriv hvilken telefon dere benytter, og om det også gjelder nye vedlegg/bilder eller bare gamle..
 12. Kjell Iver

  Facebook login

  Jeg endret app'en vi benytter for innlogging - erstattet den med en ny en. Er det noe som ikke funker så gi et signal.
 13. Kjell Iver

  Google

  Google skaffer oss all trafikken. Søker noen på kjøpe en eller annen gitar, så kommer gjester (søkeren) hit. Dette er i grunnen veldig mye av kjernen av det vi holder på med. Vi har dårlig struktur på ting, så man bommer ofte, men det er en helt annen diskusjon. Nå er det blitt sånn at skal vi benytte en liten filletjeneste som Google map API så må vi legge inn kredittkortnummer, så sjekker de antall kall vi benytter på den filletjenesten, før de tar betaling fra mitt kredittkort. Det kan f.eks. være at jeg ønsker å klikke på en ip adresse for å se hvor vedkommende medlem bor, noe som egentlig har vært en rimelig banal tjeneste som vi ikke tenker så mye over. Jeg har tatt et personlig valg angående dette, og vil ikke være med på den runddansen med google adsense samt andre tjenester som google har (site-search, google plus), og vil disable alle annonser som de kjører hos oss. Det vil samtidig si at forumet blir 98% reklamefritt.
 14. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Merkelig. jeg har sjekket alle innstillingene i editor og alle brukergruppene skal ha samme tilgang til den knappen. Den skal kunne sees uansett tema, uansett språk. Når jeg logger meg inn som deg på mobil og PC så ser jeg den, om du fortsatt ikke ser den så vær mer spesifikk i forhold til hvilken dings du benytter.
 15. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Har du ikke en knapp for det?