Kjell Iver

Root Admin
 • Innholdsteller

  672
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Kjell Iver vant dagen sist Mars 21 2018

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

347 Excellent

Om Kjell Iver

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 066 profilvisninger
 1. Kjell Iver

  Forumet flyttes til ny server

  Jeg slo noen tastekombinasjoner på PC som gjorde at alt ble på engelsk i hele nettleseren. Trodde det var nettstedet, men det sto fortsatt på Norsk. Til og med nicket Gubbe ble automatisk til noe annet - Grumpy eller hva det var. Prøvde å finne ut hva som skjedde, men når jeg lukket og åpnet igjen var alt OK.
 2. Kjell Iver

  Forumet flyttes til ny server

  Det går kanskje kjappere for de som er Støttemedlemmer. Du kan jo prøve der først Versjon 4.4 er rett rundt hjørnet og da får vi Lazy Loading på bilder, noe som vil virke som en betydelig forbedring..
 3. Kjell Iver

  Forumet flyttes til ny server

  Ja - hehe.. det var en misforståelse. Han teknikern satte forumet off-line. Greit nok det, men da kom den sist benyttede off-line beskjeden som jeg benyttet for evigheter siden.
 4. Kjell Iver

  Forumet flyttes til ny server

  Tenkte du på den teksten som sto i går kveld eller?
 5. Kjell Iver

  Forumet flyttes til ny server

  Det er skjedd en feil et sted mens jeg holdt på.. skal ikke være reklame der for støttemedlemmer i hvertfall.. den bilannonsen er eneste overlevende reklame..
 6. Kjell Iver

  Forumet flyttes til ny server

  I dette forumet tror jeg kanskje at denne knappen blir tatt godt i mot? Ikke se etter den enda.. den kommer
 7. Kjell Iver

  Forumet flyttes til ny server

  Forumet er tilbake i drift igjen. Jeg sitter i fjellet selv, så jeg får ikke testet dette til bunns, men tar gjerne tilbakemeldinger om noe er feil.
 8. Kjell Iver

  Forumet flyttes til ny server

  Jeg har bestemt meg for å holde forumet i gang under flyttingen, i stedet for å stenge det ned. Dette betyr at fra et gitt tidspunkt nå straks vil alt nytt innhold ikke bli lagret. Jeg setter en rød tekst på toppen av forumet. Kopiering foregår nå. Laster man opp bilder eller gjør endringer i forumet, så er det altså ikke sikkert man beholder det.
 9. Kjell Iver

  Forumet flyttes til ny server

  I den kommende uken vil forumet flyttes over til IPS sin server. De benytter aws, så det er rimelig kjappe servere, men jeg kunne ønsket de hadde benyttet aws i Stockholm eller Frankfurt, men det er nå så. (geværgutta på kammeret.no bruker det nå og de er veldig godt fornøyde) Jeg er litt "redd" for at de gamle bildene som ligger i folderen media.gitarnorge.no vil forsvinne fra forumet. Jeg vil prøve å unngå det. Det kan hende det er mulig å flytte den gamle mediafolderen til et annet domene jeg har, men det får vi se etterpå. Bildene er uansett ikke borte, men siden serveren er i USA blir det ikke mulig å ha bilder i andre foldere (på dette domenet) enn i uploads eller i skylagring (som vi benytter på egen konto). Men jeg beregner en del nedetid når flyttingen pågår. Det er en IPS tekniker som gjør flyttejobben for meg. Det ligger i kortene at utgiftene for driften er høyere enn inntektene, men dere er mange aktive i forumet, og det burde være liv-laga å klare å dekke de løpende utgiftene. Det koster bare en femtiøring om dagen å være støttemedlem.
 10. Kjell Iver

  "dette bare MÅ du høre!"-tråden

  Jeg må si jeg har sansen for Amgala Temple ... (Lars Horntveth, Amund Maarud og Gard Nilssen)..
 11. Kjell Iver

  Oppsummering av trøbbel i det siste

  Spørsmålet ditt var godt nok det. Den blokken har så sinnsvakt mange innstillinger og når jeg tok den bort forsvant alle de innstillingene som var der tidligere. Nå har jeg satt den til en pr post..
 12. Kjell Iver

  Oppsummering av trøbbel i det siste

  Da får vi håpe alt er ok!
 13. Kjell Iver

  Oppsummering av trøbbel i det siste

  Det har vært mye pes i dag, og nå er klokken på serveren feil etter siste reboot, så det går ikke an å laste inn bilder..
 14. Kjell Iver

  Dette er en test

  Nok et utfall nå i natt. Det er skikkelig trasig måte å starte en Lørdag på at alle nettstedene er nede, så at noe må gjøres er bra sikkert..
 15. Kjell Iver

  Dette er en test

  Ja, men jeg skjønner fortsatt ikke hva som er problemet. Jeg logget meg inn som deg og laget en post her, uten noe problem.. De postene som ble laget når problemet var tilstede er uten innhold og vil bli fjernet, Men vær konkrete når dere beskriver hva som ikke fungerer, det er umulig å nøste i ellers. Vis errorkode, eller lim inn skjermdump.