Gå til innhold

Kjell Iver

Root Admin
 • Innholdsteller

  608
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Kjell Iver vant dagen sist Mars 21

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

283 Excellent

Om Kjell Iver

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 751 profilvisninger
 1. Kjell Iver

  Oppdatering og bilder

  OK - jeg må la denne prosessen gå seg ferdig, men de har lagt ut en patch som jeg må kjøre etterpå for å fikse det..
 2. Kjell Iver

  Oppdatering og bilder

  Siste oppgradering var noe trøblete, og jeg må se om en Rebuild av de eksisterende vedleggene kan gjøre susen. Det er 35000 vedlegg, og det kan ta noe tid utover dagen. Om det fortsatt er et problem i ettermiddag, skriv hvilken telefon dere benytter, og om det også gjelder nye vedlegg/bilder eller bare gamle..
 3. Kjell Iver

  Facebook login

  Jeg endret app'en vi benytter for innlogging - erstattet den med en ny en. Er det noe som ikke funker så gi et signal.
 4. Kjell Iver

  Google

  Google skaffer oss all trafikken. Søker noen på kjøpe en eller annen gitar, så kommer gjester (søkeren) hit. Dette er i grunnen veldig mye av kjernen av det vi holder på med. Vi har dårlig struktur på ting, så man bommer ofte, men det er en helt annen diskusjon. Nå er det blitt sånn at skal vi benytte en liten filletjeneste som Google map API så må vi legge inn kredittkortnummer, så sjekker de antall kall vi benytter på den filletjenesten, før de tar betaling fra mitt kredittkort. Det kan f.eks. være at jeg ønsker å klikke på en ip adresse for å se hvor vedkommende medlem bor, noe som egentlig har vært en rimelig banal tjeneste som vi ikke tenker så mye over. Jeg har tatt et personlig valg angående dette, og vil ikke være med på den runddansen med google adsense samt andre tjenester som google har (site-search, google plus), og vil disable alle annonser som de kjører hos oss. Det vil samtidig si at forumet blir 98% reklamefritt.
 5. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Merkelig. jeg har sjekket alle innstillingene i editor og alle brukergruppene skal ha samme tilgang til den knappen. Den skal kunne sees uansett tema, uansett språk. Når jeg logger meg inn som deg på mobil og PC så ser jeg den, om du fortsatt ikke ser den så vær mer spesifikk i forhold til hvilken dings du benytter.
 6. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Har du ikke en knapp for det?
 7. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  De bildene opp kan man skifte selv, er vel 4-5 stk der og om det er noen av dere som har skarpe bilder som kan benyttes så legg de gjerne her..
 8. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Det var en skrivefeil som jeg gjorde i en innstilling. Er det problemet tilbake nå?
 9. Kjell Iver

  Slashaxl's ting og tang, 16.04.2015

  Det er ikke mulig å ha egne redigeringsmuligheter for spesielle forum. Har man dårlig råd er det ikke noe problem å velge et støttemedlemskap som student. Det er 100,- i året (27 øre pr dag), og det burde være overkommelig for å få evig redigeringsmulighet og reklamefri nettleser. Jeg har via en annen omvei gitt mulighet for redigering her til TS.
 10. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Kan du poste en lenke til din feed @CastorFiber ?
 11. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Snedig - på iPhone min ser ikonene slik ut. Altså kolon og stor D på den første test🚴‍♂️..😀😍🤓👺👂🏻👮🏻‍♀️
 12. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Jeg ser vi har hatt en plugin der som var gått ut på dato som gikk på at man måtte akseptere regler for posting i kjøp og salg. Jeg er usikker på om det er nødvendig så tok det bort, men har oppdatert den om vi finner ut at vi ønsker å bruke det.
 13. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Har bare noe småtteri igjen. For de som ønsker det gamle utseendet finner man det som vanlig der nede.. Det er foretatt endringer i søkemotoren, men vil foreløpig ikke bruke elasticsearch. Det er også noen andre oppdateringer - bl.a. på emojis siden. - full liste https://invisioncommunity.com/news/product-updates/invision-community-43-r1055/
 14. Det er fryktelig mye nytt.. Det meste er gjort
 15. Ja - det er bra. Jeg har som nevnt mulighet til å ha kun "fremhevede poster" (feature) der i stedet for random whatever. Det er enkelt å fremheve enkeltemner, men selvsagt en del jobb, eller man kan ta det inn i mellom. Man kan massefremheve ved å filtrere på mest lest, velge alle og masse fremheve. En skisse.. vet ikke om det er forståelig.. Kan filtrere påå flest svar også.. kjapt gjort, men fjern avhuking på de som uansett er mye brukt.. Det er ingen vits i å fremheve tråder som allikevel har trafikk selvsagt.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.