Gå til innhold

Kjell Iver

Root Admin
 • Innholdsteller

  601
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Kjell Iver vant dagen sist Mars 21

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

279 Excellent

Om Kjell Iver

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 671 profilvisninger
 1. Kjell Iver

  Google

  Google skaffer oss all trafikken. Søker noen på kjøpe en eller annen gitar, så kommer gjester (søkeren) hit. Dette er i grunnen veldig mye av kjernen av det vi holder på med. Vi har dårlig struktur på ting, så man bommer ofte, men det er en helt annen diskusjon. Nå er det blitt sånn at skal vi benytte en liten filletjeneste som Google map API så må vi legge inn kredittkortnummer, så sjekker de antall kall vi benytter på den filletjenesten, før de tar betaling fra mitt kredittkort. Det kan f.eks. være at jeg ønsker å klikke på en ip adresse for å se hvor vedkommende medlem bor, noe som egentlig har vært en rimelig banal tjeneste som vi ikke tenker så mye over. Jeg har tatt et personlig valg angående dette, og vil ikke være med på den runddansen med google adsense samt andre tjenester som google har (site-search, google plus), og vil disable alle annonser som de kjører hos oss. Det vil samtidig si at forumet blir 98% reklamefritt.
 2. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Merkelig. jeg har sjekket alle innstillingene i editor og alle brukergruppene skal ha samme tilgang til den knappen. Den skal kunne sees uansett tema, uansett språk. Når jeg logger meg inn som deg på mobil og PC så ser jeg den, om du fortsatt ikke ser den så vær mer spesifikk i forhold til hvilken dings du benytter.
 3. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Har du ikke en knapp for det?
 4. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  De bildene opp kan man skifte selv, er vel 4-5 stk der og om det er noen av dere som har skarpe bilder som kan benyttes så legg de gjerne her..
 5. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Det var en skrivefeil som jeg gjorde i en innstilling. Er det problemet tilbake nå?
 6. Kjell Iver

  Slashaxl's ting og tang, 16.04.2015

  Det er ikke mulig å ha egne redigeringsmuligheter for spesielle forum. Har man dårlig råd er det ikke noe problem å velge et støttemedlemskap som student. Det er 100,- i året (27 øre pr dag), og det burde være overkommelig for å få evig redigeringsmulighet og reklamefri nettleser. Jeg har via en annen omvei gitt mulighet for redigering her til TS.
 7. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Kan du poste en lenke til din feed @CastorFiber ?
 8. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Snedig - på iPhone min ser ikonene slik ut. Altså kolon og stor D på den første test🚴‍♂️..😀😍🤓👺👂🏻👮🏻‍♀️
 9. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Jeg ser vi har hatt en plugin der som var gått ut på dato som gikk på at man måtte akseptere regler for posting i kjøp og salg. Jeg er usikker på om det er nødvendig så tok det bort, men har oppdatert den om vi finner ut at vi ønsker å bruke det.
 10. Kjell Iver

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Har bare noe småtteri igjen. For de som ønsker det gamle utseendet finner man det som vanlig der nede.. Det er foretatt endringer i søkemotoren, men vil foreløpig ikke bruke elasticsearch. Det er også noen andre oppdateringer - bl.a. på emojis siden. - full liste https://invisioncommunity.com/news/product-updates/invision-community-43-r1055/
 11. Det er fryktelig mye nytt.. Det meste er gjort
 12. Ja - det er bra. Jeg har som nevnt mulighet til å ha kun "fremhevede poster" (feature) der i stedet for random whatever. Det er enkelt å fremheve enkeltemner, men selvsagt en del jobb, eller man kan ta det inn i mellom. Man kan massefremheve ved å filtrere på mest lest, velge alle og masse fremheve. En skisse.. vet ikke om det er forståelig.. Kan filtrere påå flest svar også.. kjapt gjort, men fjern avhuking på de som uansett er mye brukt.. Det er ingen vits i å fremheve tråder som allikevel har trafikk selvsagt.
 13. Jeg la inn en slik funksjon på gamle poster på FF. Jeg syns vel forøvrig kanskje ordet er noe søkt. Av og til kan gamle emner være like relevante i dag og gode svar skal ikke slettes bare fordi emnet er gammelt. Da burde vi heller stengt emnet. Tidligere (før facebook), kunne vi skrive gode poster med bilder og mye god tekst i rette kategori, men denne egenskapen er vi i ferd med å miste dessverre. Dette taper vi mye på. Nettopp av samme grunn la jeg inn Random posts i sidebaren her. Rett og slett for at når man tar å sjekker nytt innhold så kommer det kanskje ikke noe som helst nytt. men da er denne randomsaken ganske kjekk. MEN: Den er ikke korrekt konfigurert her. Den tar alle poster(man har tilgang til), mens den i stedet skulle tatt fremhevede poster. Skal se på det ved anledning.
 14. Kjell Iver

  Driften av Gitarnorge

  Er det noen engasjerte medlemmer som ønsker å delta som Moderator på Gitarnorge? Arbeidsmengden bestemmer man stort sett selv, men vi MÅ slutte med avsporingene i monstertrådene. Start heller nye emner. Dette vil betinge en viss inngripen i monstertrådene/avsporingene når de kommer fortløpende. Det er hele tiden gode og spennende spennende emner/avsporinger som diskuteres, men de MÅ skilles ut som egne tema så fort de oppstår. Hvorfor? Skal vi ha en fremtid må vi komme opp på treff i google. Slik det er nå forsvinner god informasjon inni disse monstertrådene, og trafikken går ned når søkemotorene ikke finner relevant info. Nye medlemmer må ha lav terskel for å poste nye emner i korrekt kategori. Jeg håper virkelig det er noen som kan avse tid til dette når man allikevel henger på forumet. Lønnen er stort sett bare kjeft..
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.