Web Analytics
Jump to content

NGD - Stratocaster


Pledrik

Recommended Posts

Da har det vært litt avansert stol-lek i hjemmet, og flere gode gitarer har funnet nye hjem. Jeg har lenge hatt lyst på en 60-talls strat, og spesielt etter at jeg fikk meg en gammel Jag så har jeg blitt enda sikrere på at for meg så er det ingenting som kan måle seg med gamle gitarer. Jeg kom over en 1962 som var veldig nær mine preferanser - helst hvit, refin (originallakk var utenfor budsjett og betyr ikke mye for meg) men med mest mulig original elektronikk & hardware. Denne gitaren fikk en refin på 70-tallet i olympic white, men uten klarlakk så gulning har ikke skjeddd (again, right up my alley). Originalfargen kan sees flere steder på gitaren, og er sonic blue (!). Gitaren er litt herja, som er akkurat som jeg liker det. Det satt på noen fæle tunere og et ekstra string-tree, dette er nå ryddet opp i. Hun skal få en proff refret på nyåret, og da tror jeg dette blir en latterlig fin player. Er veeeeeldig fornøyd med hun her - det låter noe så inne gamperæva fett gjennom den gamle Super Reverben. Feteste lyden jeg noensinne har hørt fra treverk og litt elektronikk. 

Turen for hente henne ble - om mulig - enda dyrere enn planlagt, da jeg endte opp med å kjøpe enda en gammel gitar fra selger... Får hun til uken, så dette blir en bra jul, dog med nudler på juleaften og hyppige turer til Tolbugata for å selge meg selv billig. Men det er det verdt:).

DSC04230.JPGDSC04231.JPGDSC04232.JPGDSC04251.JPGDSC04253.JPGDSC04255.JPGDSC04269.JPGDSC04270.JPG

 • Like 19
Link to comment
Share on other sites

Hvordan er halsen på denne?
Jeg slo fra meg en 1962 refin for et år siden, da den hadde en ufattelig slank hals. Løvtynn og godt egnet til å gi en halvgammel mann krampe i løpet av et kvarter :)
Til gjengjeld, fikk jeg prøve en helt strøken og original 1962 med ganske fet hals. Den kostet en middels nybil og var dessverre langt utenfor rekkevidde.

Link to comment
Share on other sites

7 minutter siden, OsamaFetLaden skrev:

Hvis jeg drar til Oslo i nær framtid, skal jeg ta meg en tur til Tollbugata og 'hjelpe deg litt med finansieringen.'

Nå ble jeg rørt. I denne søte førjulstid er det vakkert å se at kjærligheten blomstrer.

"Men størst blant dem er kjærligheten". (Paulus brev til korinterne).

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.