Web Analytics
Jump to content

NGD - Stratocaster


Pledrik
 Share

Recommended Posts

Da har det vært litt avansert stol-lek i hjemmet, og flere gode gitarer har funnet nye hjem. Jeg har lenge hatt lyst på en 60-talls strat, og spesielt etter at jeg fikk meg en gammel Jag så har jeg blitt enda sikrere på at for meg så er det ingenting som kan måle seg med gamle gitarer. Jeg kom over en 1962 som var veldig nær mine preferanser - helst hvit, refin (originallakk var utenfor budsjett og betyr ikke mye for meg) men med mest mulig original elektronikk & hardware. Denne gitaren fikk en refin på 70-tallet i olympic white, men uten klarlakk så gulning har ikke skjeddd (again, right up my alley). Originalfargen kan sees flere steder på gitaren, og er sonic blue (!). Gitaren er litt herja, som er akkurat som jeg liker det. Det satt på noen fæle tunere og et ekstra string-tree, dette er nå ryddet opp i. Hun skal få en proff refret på nyåret, og da tror jeg dette blir en latterlig fin player. Er veeeeeldig fornøyd med hun her - det låter noe så inne gamperæva fett gjennom den gamle Super Reverben. Feteste lyden jeg noensinne har hørt fra treverk og litt elektronikk. 

Turen for hente henne ble - om mulig - enda dyrere enn planlagt, da jeg endte opp med å kjøpe enda en gammel gitar fra selger... Får hun til uken, så dette blir en bra jul, dog med nudler på juleaften og hyppige turer til Tolbugata for å selge meg selv billig. Men det er det verdt:).

DSC04230.JPGDSC04231.JPGDSC04232.JPGDSC04251.JPGDSC04253.JPGDSC04255.JPGDSC04269.JPGDSC04270.JPG

 • Like 19
Link to comment
Share on other sites

Hvordan er halsen på denne?
Jeg slo fra meg en 1962 refin for et år siden, da den hadde en ufattelig slank hals. Løvtynn og godt egnet til å gi en halvgammel mann krampe i løpet av et kvarter :)
Til gjengjeld, fikk jeg prøve en helt strøken og original 1962 med ganske fet hals. Den kostet en middels nybil og var dessverre langt utenfor rekkevidde.

Link to comment
Share on other sites

7 minutter siden, OsamaFetLaden skrev:

Hvis jeg drar til Oslo i nær framtid, skal jeg ta meg en tur til Tollbugata og 'hjelpe deg litt med finansieringen.'

Nå ble jeg rørt. I denne søte førjulstid er det vakkert å se at kjærligheten blomstrer.

"Men størst blant dem er kjærligheten". (Paulus brev til korinterne).

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.