Gå til innhold

andreasf

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  335
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

andreasf vant dagen sist Mai 16 2014

andreasf hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

263 Excellent

Om andreasf

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 25. aug. 1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nesodden

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. andreasf

  NAD! Friedman Smallbox Wildwood edition

  Livet til en bananflue, da? 😀
 2. andreasf

  NGD MJT partso-tele

  Åh 😍
 3. Jeg har lakkert litt (ganske mange timer..........) med shellac. Har brukt platina-flak fra Stewmac, og både løst opp i rødsprit og teknisk sprit. Rødspriten gav ingen merkbar fargeendring for min del (på mahogny…). Denne er lakkert med shellac blandet i teknisk sprit. Bildet er fra veldig tidlig i prosessen med "french polish". Teknisk sprit fikk jeg tak i av tidligere kolleger som monterte en del optisk fiber. Har også sett det på kjell.com, men de har det ikke nå. Kjør på med rødsprit.
 4. andreasf

  Fjerne lukt fra kasser og bagger

  Jeg trodde lenge at min Martin luktet godt på grunn av no' fancy schmancy tre i spilene. Neida. Det viser seg at koffertprodusenten tilsetter vaniljearoma i limet…
 5. andreasf

  Vis oss din Tele

  Jeg har hatt to Glendale-stoler. Føles og ser ut som en million bøkks, men det føles også ganske teit å betale sååååå mye for en bit stål med noen skruer og messingbiter på…
 6. Litt lenger planke, så hadde du hatt en tipp-topp lapsteel 😃
 7. andreasf

  Reverbpedal, anbefalinger?

  Jeg har en RV-6, og synes den funker som en kule til sånn "klimpre litt for å glede naboene på kvelden"-bruk…
 8. andreasf

  Tele med Charlie Christian

  Jeg hadde en deletele med Lollar Charlie Christian. Kroppen kom fra Guitarmill, og jeg ba dem frese ut pickuphullet spesifikt for Lollar CC. Jeg mener at hullet er i P90-størrelse, men noe dypere. Veldig fin lyd i den pickupen, men den har HØY output. Jeg måtte justere den til å flukte med plekterbrettet for å få noenlunde lik output som stolpickupen (Lollar Vintage-T).
 9. Jeg bygde en Madamp A15Mk1 for ca 10 år siden. Byggeveiledningen var veldig god, men som du ser av bildet, er det en del som kan gå feil... Tror jeg ville startet med en tweed Princeton eller noe :-) Med litt snekring og banning ble det relativt fint til slutt.
 10. andreasf

  En banjo, to banjoer, .....

  @juzzizhowHva er egentlig greia med banjoen med giraffhals? Baritonbanjo?
 11. Jeg bygde topp og kabinett i hobbyplater i furu for snart 10 år siden. De har holdt seg helt fine her i Oslo. Som CastorFiber sier, er det nok lurt å gi dem en ekstra tørkeperiode før du setter i gang. Lykke til!
 12. Denne dekker samtlige spørsmål du noensinne kommer til å ha om lakkering: http://www.stewmac.com/How-To/Books/Guitar_Finishing_Step-By-Step.html
 13. andreasf

  Fender Stratocaster 50' classic series

  50's / 60's Classic Series er vintage-korrekte mtp. radius på gripebrett og vibrato festet til kroppen med seks skruer. Classic Player er litt modernisert med bla. flatere gripebrett og moderne to-punktsvibrato.
 14. andreasf

  Lime plast og tre ...

  Hva med den typen "myke skumgummiputer med jæskla klissete lim" som ofte følger med interne mikrofoner og slik? Alternativt dobbelsidig teip beregnet på plekterbrett. Det sitter som juling.
 15. andreasf

  Lage V-hals ut av en C-hals

  Njatja, jeg har forsåvidt gjort det du spør etter. Jeg limte sammen et byggesett fra StewMac for noen år siden, og valgte å gjøre litt om på halsprofilen: Sikling (http://www.clasohlson.com/no/Bahco-sikling/20-491 er fin) og pussekloss med sandpapir gjorde det til en ganske fornøyelig jobb. Sikkert relativt grei skuring på en bolt-on hals. Ville tenkt meg om et par ganger før jeg gjorde det på en Les Paul R9...
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.