Gå til innhold

andreasf

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  464
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

andreasf vant dagen sist Mai 16 2014

andreasf hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

392 Excellent

Om andreasf

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 25. aug. 1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nesodden

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det avhenger av plasten. For meg har det fungert fint på et sett hvite pickupcovere, mens det ikke funket i det hele tatt på neste sett.
 2. Et gammelt triks er å legge plast som skal gulnes i sterk te eller kaffe. Det er ikke sikkert det virker, men så har det i så fall heller ikke skadet plekterbrettet på noen måte. Forsøk evt å gni på litt brun skokrem.
 3. Jeg er på jakt etter en mindre akustisk gitar som kan stå fremme i stuen når ungene herjer rundt, og som de kan "spille" litt på. For eksempel Baby Taylor, Sigma TM, Yamaha JR etc. Er det noen som har noe stående og støve ned? 🥴 Bor på Nesodden, men jeg har troen på Posten!
 4. Fender Tonemaster Twin er jo en mulighet? Digital versjon av Twin som visstnok skal låte grisebra og kan skalere volum fra Wembley til studenthybel.
 5. Kult! Nå får jeg enda mer lyst på dreiebenk…
 6. Dessuten kan det gjøres i stua mens kona sitter og kjefter i sofaen, bare at det ikke er selve lakkeringen hun kjefter på, for det lukter bare svakt av teknisk sprit 😁
 7. Jeg har brukt shellac på en ukulele og en akustisk gitar. Jeg liker metoden, men det tar veldig, veldig, veldig lang tid. Flak kjøpes enklest på ebay, blandes i rødsprit eller teknisk sprit.
 8. Vi har plass til mye rart i drivhuset...
 9. Jeg synes både Albert, Mariposa og St Vincent er fete 😎
 10. Solgte ikke du den i et blaff av godt naboskap og gjennomtenkte idéer for lenge siden? Kul sak! 😎
 11. Nei dessverre, men ta deg en tur og prøv? 🙂
 12. Weber og Collings er amerikanske, produseres i USA (og koster deretter...). Jeg har to Webere (perler for svin!), en Yellowstone A og en oktavmandolin av samme modell, stemt en oktav lavere - samme toneleie som gitar - og er veldig fornøyd med begge. Collings er Collings, det finnes vel knapt feil på dem. Eastman, Kentucky og The Loar produseres i Kina, men er typisk de tre merkene som anbefales enten som første mandolin eller oppgradering fra Rogue/Stagg/Cort/Washburn/diverse mandolinformede objekter.
 13. Det finnes vel knapt nok mandoliner i klassen over Cort / Ibanez / Gretsch i butikk i Norge? Myhrbraathen hadde Furch en gang i tiden. Det hender vel en gang i blant at det kommer en brukt Weber eller Collings på Finn eller gruppen Mandolinister i Norge. Avhengig av modell etc er det kaaanskje mulig å få tak i en A til 15.000. Alternativt er The Mandolin Store er et trygt sted å handle, de justerer samtlige mandoliner de sender ut, selv de rimeligste. The Acoustic Music Company i Brighton er også bra. Prisen blir jo deretter med frakt, mva, etc, men kanskje en handletur til Brighton er på sin plass?
 14. Det eneste jeg vet om celluloid er at det kan være litt kilent å jobbe med, da det antenner veldig lett når det blir oppvarmet (fresing, sliping etc). Men kult prosjekt Lykke til 🙂
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.