Web Analytics
Jump to content

andreasf

+Annonsefritt
 • Posts

  556
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

andreasf last won the day on December 7 2020

andreasf had the most liked content!

About andreasf

 • Birthday 08/25/1979

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Nesodden

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

andreasf's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

530

Reputation

 1. Du kan bruke http://beavisaudio.com/techpages/stompboxwiring/ som et generelt koblingsdiagram. Loddeørene skal ligge horisontalt, som på tegningen.
 2. Kult, gratulerer! Jeg hadde en Eastman 615 F-style mandolin, som var fine greier. Har en Weber oktavmandolin i klassen perler for svin…
 3. Samme her, jeg har handlet mye hos Musikding gjennom årene, aldri noe problem og god service!
 4. Jeg har en Strymon Iridium som jeg er veldig fornøyd med. Den har ingen effekter utover romklang (room), og bang-for-the-buck-faktoren er i så måte temmelig lav, men den er enkel og grei. Tre forsterkere, tre ulike kabinetter til hver forsterker. Plugg inn, spill. Ingen menyer å scrolle seg i hjel i er et stort pluss, hilsen EDB-avdelingen.
 5. Takk for tilbudet! Liker top hat bedre 🙂 Det blir visst en runde med isenkram fra gitarist.no allikevel, så da løser det seg.
 6. Hei! Er det noen som har en switchtip av type top hat til Telecaster til overs i en roteskuff? Pris blir vi enige om. Posten osv.
 7. Gibson kom jo med nye utgaver av Melody maker for noen år siden (7-8 år?), men de ble vel i hovedsak laget for å være en BILLIG modell for de som på død og liv måtte ha Gibsonlogoen. Kjip lakk, kutte svinger i produksjonen etc.
 8. Årets underdrivelse 😆 Gratulerer med kommende barn, bruk det lille du har igjen av fritid mens du kan 🙂
 9. Takk, jeg så også den. Ikke dum, og fin pris. Jeg ender opp med å skru delecaster i stedet, og denne annonsen har jeg helt glemt 🙂
 10. Kul gitar, men jeg er ikke spesielt fan av custom 🙂
 11. Jeg har for tiden ingen Telecaster, hvilket er minst én for lite. Har du en i vintageland til overs så si fra! Er interessert i Vintage vibe, Baja, Classic series, Roadworn, AVRI etc. Delecaster/partso ingen hindring 🙂 Floyd, skarpe kanter, to humbuckere og sånn? Nei takk! Pris blir vi enige om, Posten er finfint!
 12. Det er vel en slik? https://reverb.com/item/17059394-fender-limited-edition-purple-haze-jimi-hendrix-stratocaster
 13. Følger det ikke med egen kabel til å drive ehx-pedaler i esken til Fueltank Classic, tro? Mener det gjorde det på min.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.