Web Analytics
Jump to content

Vi skal ha konsert-tråden


sarge

Recommended Posts

I denne tråden tenker jeg at medlemmer av Gitarnorge kan poste når de selv skal spille. Jeg synes vi kan gi hverandre den oppmerksomheten. :)

Anbefaling om posting: Husk å få med hvem som skal spille. hvor det skal spilles og når.

Det er fint om dette blir en tråd for info om konserter, uten diskusjoner som roter til.

Konserter som er ferdig gjennomført vil kunne få postingene slettet etterhvert som de går ut på dato.

(Jeg vet vi allerede har en "Disse skal spille konsert"-tråd, men det dreier seg mer om kjente band der lokale band kan drukne i oppmerksomheten omkring de store)

Edited by sarge
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 3 years later...
 • 6 months later...
 • 10 months later...

Bandet mitt Through The Canopy har eit par gigs i Noreg utover hausten.

19.10 Trondheim, Lobbyen m/Golden Core, Suncraft

08.11 Oslo, Verkstedet m/Kosmos Brenner

29.11 Steinkjer, Vårt Hjem m/Staalskalli

Høyr oss på Spotify

Doom, prog, psykedelia, metal, hardrock; kall det kva du vil 

Edited by Lord Nelson
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

17 timer siden, Tambarskjelve skrev:

Dette var skikkelig fett!!  Kult å høre at noen faktisk våger å dra låter på 10 og 12 min, og ikke minst gjennomfører det uten at det blir kjedelig.

Takk for det. Greit å få gjort unna dei korte låtane på EPen. Me dreg det endå litt lenger på plata som kjem neste år. Må gå ned til 33 rpm

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 3 weeks later...

isakplakat2019%20002-small.png

 

Er visst ikke så mange som poster her i denne tråden.  Betyr det at de fleste her er gitarnerder med GAS som samler på og bygger gitarer og pedaler, men ikke spiller dem så ofte? Eller er det bare at folk ikke bryr seg om den her tråden?  Hehe.  Kom på ISAK iaff!

Edited by VREEEEVROOOOOW
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg spiller bare for folk med samme etternavn som meg selv, og ikke engang da er du garantert å få høre noe :D

Men jeg synes det er moro å høre om dere som faktisk spiller for folk uansett hvor egentlig. Isak er vel et stykke nord for Sagene, så dere må klare dere uten meg i publikum. Det går som regel ikke noe dårligere av den grunn...

Link to comment
Share on other sites

3 timer siden, VREEEEVROOOOOW skrev:

isakplakat2019%20002-small.png

Er visst ikke så mange som poster her i denne tråden.  Betyr det at de fleste her er gitarnerder med GAS som samler på og bygger gitarer og pedaler, men ikke spiller dem så ofte?

Jeg er gitarnerd med moderat grad av GAS (og alvorlig grad av GMS), men det betyr ikke at jeg ikke spiller på utstyret, ute som hjemme. Men nå spiller bandet mitt (stort sett) i min hjemby, som ikke (lenger) er Oslo, men snarere en småby på Sørøstlandet. 5000 innbyggere om vinteren, 50.000 (minst) om sommeren. Jeg antar at neppe særlig mange hverken av fastboende eller sommerturister frekventer forumet her i særlig grad.

Link to comment
Share on other sites

Ja, trur ikke at det kommer så altfor mange herfra på konsertene vår.  Men tenkte poste her, for «hvorfor ikke»!  Hyggelig om noen mot for modning kommer da.

Vi er vel ikke de mest ivrige deltakerne på verdensvevet.  Antar folk flest oppdager oss via Facebook-eventsa som de vi spiller hos lager.  Kom noen på forrige konsert som ikke fant noe av eller om oss on-line og var nysgjerrig av den grunn på hva det her var for slags undergrunnsmusikk, hehe.  Selv liker jeg best å lage og å klistre opp plakater.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.