Z0S0

Medlem
 • Innholdsteller

  92
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

15 Good

Om Z0S0

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

992 profilvisninger
 1. Den ultimate trubadur-gitaren???

  Da ble det en Fender PM-1 Deluxe på meg! Kjøpte den hos Backstage i Sandvika, og fikk faktisk pruta den ned til 7.399,- (fra 8.099,-). Superfornøyd så langt. Testa på PA og låter veldig lovende, så da er gigsa fremover redda. Takk igjen Duckling!
 2. Den ultimate trubadur-gitaren???

  Takk for tips! Tror jeg må få testet den Fender PM-1 saken. Ser veldig fin ut.
 3. Da er tiden kommet for å se på en ny såkalt "trubadurgitar" til gigs på utsteder, events etc. Ser etter en gitar som er: 1) robust stålstrenger (80% strumming/20% fingerspill) 2) har bra mikrofonsystem med eq integrert (helst undersadel kontaktmikrofon) 3) ikke koster skjorta (noen kunne jo komme til å søle litt øl på den...), dvs. 5000-7000 Noen som har ide til hvilken gitar det kunne vært? Har tidligere brukt Washburn og Yamaha-gitarer i nevnte prissjikt, de har gjort jobben sin, men måtte etter hvert pensjoneres..
 4. Ok, tusen takk for råd. Nå skal de ta inn flere Orange heads på Gitarhuset i Oslo i august, så da skal jeg få testet dem ut. :-)
 5. Har kommet litt videre i min research. Victory Sheriff 22 utgår nok. Den har flere fine features, men et gjennomgående ankepunkt er at den håndterer drive/boost pedaler i front svært dårlig + at det er vanskelig å bruke de to kanalene konstruktivt (enten som solo/rytme kanaler eller clean/crunch).. En Fieldman 20-watt er jo det ultimate med tanke på å kombinere portabilitet Vs god gammel marshall-plexi lyd, men koster 18000 ny.. (15000 brukt).. Jimmy Page bruker visstnok en Orange AD30 watt (i tillegg til Marshalls selvfølgelig), men jeg lurer på om de er gått ut av markedet.. Så foreløpig heller jeg til OR15, Dual Terror eller TH30. Noen demoer på YT viser at OR15 og TH30 låter veldig likt (hvilket betyr at kanskje OR15 er mer min gate pga størrelse). Men skulle gjerne testet de og sammenlignet selv. En ting til er jo at det ofte på spillesteder står et 4x12" marshall 1960 kabinett, og min Tiny Terror har lite headroom og driver ikke dem så veldig godt.. Her har jeg skjønt at selv OR15 vil være et godt skritt i riktig retning.. Eller?
 6. Ble litt nysgjerrig på den ja, skal sjekke'n ut!
 7. Takk for råd! Synd d var en kombo, er ikke så lett å fly med..
 8. Hei! Har drasset rundt på en Orange Tiny Terror nå en stund, en amp som egentlig leverer mye av det jeg ser etter (spesielt ifht transport), men drømmen er en 30 watt amp som leverer god, 70-talls rørvreng, og gjerne kan switch mellom 15/30. Noen som har forslag til amp? Orange leverer veldig ulik lyd, så jeg vet ikke om en 30 watt Orange nødvendigvis er "next step". Trenger til 70-talls rock.. Any ideas? Gjerne noe mellom 5-10 lapper.
 9. Link din Video!

  Mer akustisk fingerstyle, egen låt:
 10. Link din Video!

  Min nyeste akustiske fingerstyle låt på YouTube:
 11. Jeg ville jo være et stykke på vei med 4 di-bokser, om enn ikke den lekreste løsningen, i tillegg kommer minst ett av signalene i form av en XLR-kabel, men det fins jo DI som tar XLR som input..
 12. Takker for svar! Jeg tenker i utgangspunktet å klare meg uten å få signaler i retur fra FOH (ikke alltid godt å vite hva de har), noe som kan splitte 4 signal før de forlater scenen, kan ordne problemet (har allerede en 4-kanals mikser som kan brukes mot monitor). Har du noen forslag på splittere som er gode (aldri kjøpt noe lignende)..?
 13. Hei! Er på jakt etter en liten mikser jeg kan bruke i live setting som gjør det mulig å mikse min egen scene-lyd (monitoring), men samtidig sende upåvirkede signaler fra hvert input til "front of house" mikser. Trenger ca fire kanaler. Noen som har noen forslag? Ikke altfor dyre..
 14. Kjære forumvenner! Nå har det seg slik at jeg stort sett driver med akustisk gitar (Andy McKee, Michael Hedges, Tommy Emmanuel stil), men det er jo noe eget med elektrisk gitar da.. Så en låt på albumet mitt "The Second Coming" (release 28.4.16), blir en smule mer rocka enn de andre. Her er en link: