Gå til innhold

Tambarskjelve

Medlem
 • Innholdsteller

  563
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Tambarskjelve

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 20. mai 1965

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Dette var skikkelig høreverdig. Godt jobba!
 2. Begynne å skrive og spille inn låter.
 3. Svak for alt det står "Motorhead" på. Må ha det, bare må ha det!
 4. En god rørforsterker med skikkelig cleant headroom, sammen med et godt multieffektbrett. Det beste fra begge verdener. Brukervennlig og lett å skifte lyder/effekter, samtidig med at du får varmen fra rørampen. Krever litt justering av patcher men når det er på plass så er det helt ok.
 5. Full pupp på gitaren. Bruker volumpedal.
 6. Visdomsord fra Castor!
 7. Takk for gode tilbakemeldinger folkens. Vokalen ligger som dere sier litt for seg selv ja. Det er jo ikke mixet i det hele tatt på dette enda så jeg håper det bedrer seg. Noe småsurt her og der på vokalen også hører jeg så vi må nok ta noen strofer på nytt. Gitarsoloen er vel heller ikke endelig. Sliden blir vel der, men litt usikker på tappinga.
 8. Mosomt at dere kommenterer Sabbathvibber folkens. Denne låta skrev jeg i en periode der vi dreiv å øvde inn en cover av Children of the sea og jeg var nok rimelig preget av det ja. Har prøvd å gå for det når det gjelder gitarlyden også. Det er ikke annet hokus-pokus enn Gitar-Plexi på 10- SM57 Trippeltracket på hver side.
 9. Vi er i ferd med å snekre sammen en demo . Her er resultatet så lang på en av låtene våre. Kom gjerne med innspill på både lyd, mix og arrangement. Dette er ikke tweaket eller mixet noe særlig på enda så vi er åpne for forslag. http://soundcloud.com/tambarskjelve/hammer
 10. Om du prøver å skaffe deg et øvingslokale først så kan det hjelpe på. Facebook kan også være en kanal verd å prøve. Her i Trondheimsområdet finnes det et par grupper som har hjulpet meg å skaffe bandmedlemmer. "Musikere i Trondheim" og "De som søker band/bandmedlemmer i Trondheim og omegn" Mulig det finnes noe lignende i ditt nærområde?
 11. Om bandet ikke har prøvd det tidligere så kan det være lurt å kjøre noen øvinger med "sceneoppsett" Det er fort gjort å bli litt satt ut av hva man hører/ikke hører på scenen.
 12. Som Sarge sier, ikke allverdens med gain, men MYE, volum. Anbefaler derfor en lavwattsforsteker, om du ikke har tenkt å spille på en stadion da...... Min 100w Marshall superlead gir perfekt AC vreng, for meg selv, naboene og resten av bygda......... Med andre ord, skal jeg få AC lyd ut av 100 wattern`, er det fullstendig ubrukbart høyt.
 13. Har prøvd det der jeg også, men opplevde at jeg ikke fikk den skikkelig gode Marshallyden vi alle er så glad i, før alt av bilder på veggene lå i en dunge på gulvet, sammen med diverse løst innhold i skuffer og skap. Gyldendals store fembinds leksikon var faktisk på tur til å rygge seg ut av bokhylla i det volumpoten krøp opp mot ampens sweetspot. PS. Superleaden min står nå og støver ned i øvingslokalet. Erstattet av en Laney cub-head 15w som gir meg deilig rørlyd på et ok volum
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.