Web Analytics
Gå til innhold

Tambarskjelve

Medlem
 • Innholdsteller

  568
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om Tambarskjelve

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 20. mai 1965

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

3 657 profilvisninger
 1. Skikkelig "godfotrock" Dette var kult og låt fett!
 2. Tusen takk! Bandet er til de grader inspirert og vi føler at vi begynner å finne vår sound.
 3. Hei. Prøv denne: https://tidal.com/browse/artist/16923994
 4. Dette var skikkelig fett!! Kult å høre at noen faktisk våger å dra låter på 10 og 12 min, og ikke minst gjennomfører det uten at det blir kjedelig.
 5. Da er endelig våre to første låter ute på diverse plattformer. Mere vil komme etter hvert. https://open.spotify.com/artist/5AI3gDnjOPaM2ng8QotHTw?si=yxi7NmQoR024wyIsQw_RFw
 6. Dette var skikkelig høreverdig. Godt jobba!
 7. Begynne å skrive og spille inn låter.
 8. Svak for alt det står "Motorhead" på. Må ha det, bare må ha det!
 9. En god rørforsterker med skikkelig cleant headroom, sammen med et godt multieffektbrett. Det beste fra begge verdener. Brukervennlig og lett å skifte lyder/effekter, samtidig med at du får varmen fra rørampen. Krever litt justering av patcher men når det er på plass så er det helt ok.
 10. Full pupp på gitaren. Bruker volumpedal.
 11. Visdomsord fra Castor!
 12. Takk for gode tilbakemeldinger folkens. Vokalen ligger som dere sier litt for seg selv ja. Det er jo ikke mixet i det hele tatt på dette enda så jeg håper det bedrer seg. Noe småsurt her og der på vokalen også hører jeg så vi må nok ta noen strofer på nytt. Gitarsoloen er vel heller ikke endelig. Sliden blir vel der, men litt usikker på tappinga.
 13. Mosomt at dere kommenterer Sabbathvibber folkens. Denne låta skrev jeg i en periode der vi dreiv å øvde inn en cover av Children of the sea og jeg var nok rimelig preget av det ja. Har prøvd å gå for det når det gjelder gitarlyden også. Det er ikke annet hokus-pokus enn Gitar-Plexi på 10- SM57 Trippeltracket på hver side.
 14. Vi er i ferd med å snekre sammen en demo . Her er resultatet så lang på en av låtene våre. Kom gjerne med innspill på både lyd, mix og arrangement. Dette er ikke tweaket eller mixet noe særlig på enda så vi er åpne for forslag. http://soundcloud.com/tambarskjelve/hammer
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.