Gå til innhold
 • Bli medlem

Peaceandloveandrocknroll

Medlem
 • Innholdsteller

  562
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Peaceandloveandrocknroll vant dagen sist August 27 2015

Peaceandloveandrocknroll hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

443 Excellent

Om Peaceandloveandrocknroll

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

2 470 profilvisninger
 1. <sarkasme>Ja, det naturlig at jenter interesserer seg for sang, det har de gjort helt siden de var budeier og lokka på kyra. Ligger i genene. Og trommer og gitar spilles med pikken.</sarkasme> Dette kan ikke ha noe med tradisjoner, kultur og forbilder å gjøre da? Endringer tar tid og da kan kvotering være med å framskynde det. (Det kunne forresten vært interessant med de vitenskaplige bevisene for de "naturlige" forskjellene) Det er faktisk en ting som er ganske naturlig her og det er at gutter i tenåra generelt sett er mindre komfortable enn jenter med sin egen stemme fordi de har hatt kortere tid på å finne den igjen etter stemmeskiftet. Det kan faktisk være en god idé å kvotere gutter på sangutdannelse.
 2. Hehe, for 30 år siden gikk jeg på videregående og prøvde å være en seriøs og alternativ ung mann. Hørte på The Smiths, The Cure, REM og Raga Rockers, og puddelrock var like teit som listepop. Men jeg husker jo Europe fra jeg gikk på ungdomsskolen (tror jeg). Trodde det var John Norum som var gitarist, men det var tydeligvis flere :-)
 3. Kee hvem? Jeg måtte google fyren 😁😜 Men til saken skjønner jeg at jeg må prøve litt flere gitarer, og det må nok trådstarter også. Takk for mange fine tips 👍
 4. Ja, det var jo intonering som var utgangspunktet for at jeg begynte å lure. Jeg skal gjøre et forsøk til helga, så får jeg se. Takk for alle tips og innspill :-)
 5. Ja, det var det jeg mente med "klossene" De burde vel stå med den retteste siden mot pickupene?
 6. Takktakk, men er det ikke litt kronglete å skru da?
 7. Jeg tenkte jeg skulle intonere gitaren til sønnen min, en Epi fra Indonesia. Har aldri gjort det før, men det skal gå bra. Bortsett fra: Skulle ikke broa vært den andre veien her sånn at skruehodene vender bort fra pickupen? Den står andre veien på min Gibson SG, og jeg synes det virker litt vanskelig å skru sånn de står nå. Er det en enkel sak å ta den av og montere andre veien i så fall? Og burde jeg snu noen av de "klossene" som strengene hviler på samtidig? Burde ikke de stå samme vei, med den vinkelrette siden mot pickupene? Mange spørsmål, takknemlig for svar :-)
 8. Så du mener at jeg skal betale mer skatt på min lønn fordi du ikke vil betale de avgiftene du skal? Det spiller ikke noen rolle hva tollvesenet er ute etter eller hvordan sjansene for å bli tatt er, det handler om å gjøre det som kreves av deg som medlem av samfunnet!
 9. Det får være måte på å tenke langsiktig...
 10. Å nei du! EADGHe skal det være, det står i Bibelen (tror jeg) 😁 Dessuten er jo spørsmålet litt absurd i så fall. 🙃
 11. Da må jo tommelen rundt for å klemme ned fissibassen👍
 12. Hvis jeg klikker på bildet kommer det opp i ny fane og beveger seg som bare det... Kan fortstatt være giphy sin feil, dette har jeg like lite peiling på som kunstløp egentlig :-)
 13. Eh, nei? De andre gifene beveger seg, din gjør det ikke.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.