Gå til innhold

Skaftetryne

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  91
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Skaftetryne vant dagen sist Oktober 18 2019

Skaftetryne hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

142 Excellent

Om Skaftetryne

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

86 profilvisninger
 1. De fra Orvillen er nok millimeter og de som kom fra en LP Classic er nok tommer. Japansk VS Amerikansk.
 2. Likte det veldig godt! Syns du har fått til lyden bra også. En perfekt låt å lage surf av! Thumbs up!
 3. Hadde en hvit som jeg solgte. Angret! Så jeg kjøpte en svart. Begge to er 80 talls Mint Collection. Den svarte har fått Seymour Duncan Phat cat. Fordi de originale ikke falt i smak og fordi jeg elsker P90, og ikke ville frese ut for vanlige P90. Det er denne som blir med ut på spilling. Gibson custom shops blir hjemme. Mest fordi det føles bedre å ha med en billigere gitar på gigs hvis det skulle skje noe. Og ikke minst fordi det er gode gitarer!
 4. De innførte det samme i Sverige for et par år siden. 400 000 pakker som ikke ble hentet ut! https://www.abcnyheter.no/penger/naeringsliv/2018/04/16/195388405/nekter-a-hente-400-000-pakker
 5. Mer enn nok clean i den til hjemmebruk! Nok vreng for de fleste også. Spiller høyt nok for band til og med. Finnes på Finn til latterlige lave priser rett som det er.
 6. Gjorde det for noen år siden. Ganske enkelt men litt tidskrevende. Har noen flak liggende hvis noen vil ha de.
 7. Kunne bare vært vanlig å. 😉 Syns det ser ut som det er større jeg. 🧐
 8. Hva mener du man kan gjøre med det? Har en Flying V med samme innlegg og er jo ikke så kledelig, uten at det irriterer meg så alt for mye.
 9. Fins andre forum til sånt. Sogner til samme by som deg men har faktisk ikke tenkt på å reklamere her en gang. Tenker de som er i målgruppen får det med seg fra andre forum uansett. Men brillefint at noen bruker denne tråden altså! 😀
 10. Hadde en sånn på nittitallet. Husker det som en solid gitar. Solgte ut et lass billig på gamle Tre45 husker jeg. Var denne og en med dots som var en del rimeligere.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.