Web Analytics
Jump to content

Dumt gjort? kjøp av gitar


pretty_zeeko

Recommended Posts

Hei, hørte om en fyr som har funnet ut litt om de som jobber på den lokale musikkbutikken og gjort følgende:

- Funnet ut hvem som ikke har så mye peiling på gitar.

- Dro en dag det bare var han på jobb.

- Så tar han av prislappen som ofte henger på headstocken.

- Tok fra en billig Fender Mexico Strat.

- Satte den billige Fender Strat.- lappen over på en 10-12 tusen kr. Fender USA Strat.

- Kjøpt og betalt! billig!

Tror ikke det er kameraer...

Jeg hadde aldri gjort det selv om det frister......

Link to comment
Share on other sites

Gud bedres... Nå kommer jeg riktignok fra en liten plass med små musikksjapper som så vidt går rundt. Hvis du alikevel ser bort fra det moralske er det butikktyveri og kan anmeldes uansett om de oppdager det 4 måneder etterpå.

De sjekker transaksjonen, innkjøpspapirene og onkel kan be om å undersøke gitaren din (som da vil være en fender USA og ikke meksikoen du har betalt for).

Det er ikke en stor sum å gjøre seg kriminell for.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg synes dette var kjempelurt! Rett og slett helt fantastisk genialt. Skal teste dette trikset hos BWM forhandleren. Skal ta prisinformasjonen fra en i3 og sette på en X6. Da får jeg elbilfordeler på kjøpet!

Føler man seg ekstra lur finnes det flere muligheter. Man kan for eksempel selge narkotika til småbarn, rane gamle damer, eller stjele pengene som måtte befinne seg i sparebørsen til avkommet.

Edited by E5150
 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Da har man vel fått sagt fra, og det tydelig.

Fint å se at mange er slik skrudd sammen at man ikke engang innerst inne noensinne har tenkt tanken på noe slikt.

Selv om jeg ikke pleier å røpe slikt, så er jeg så menneskelig at jeg har tenkt slike tanker. Ikke ofte, men det har skjedd. jeg har aldri byttet om på prislappene på gitarer, da.

Overveier å stenge tråden hvis språkbruken utarter.

Link to comment
Share on other sites

I jobben har jeg vært med på å hanke inn butikktyver i fleng, og denne fremgangsmåten er ikke akkurat ukjent. Stort sett har folkene som jobber i butikk oversikt over prisene og slikt blir oppdaget på stedet, men noe slipper tydeligvis igjennom.

Mange unge tenker heller ikke over konsekvensene av et simpelt tyveri.

Å ha tyveri på rullebladet er ikke akkurat noe hyggelig, det kan ha store konsekvenser senere i livet. Mange utenlandske skoler krever vandelsattest og mange jobber krever det også.

Det kan i tillegg medføre at man ikke slipper inn i flere land.

Link to comment
Share on other sites

Makan til gnål. Trådstarter var litt uheldig med formuleringen av siste setning, og tråden mangler forsåvidt et diskusjonstema.

Tviler sterkt på at "frister litt" betyr annet enn at han har lyst på dyrere utstyr enn han har råd til. Som meg og mange andre.

Edited by rioi
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
  • Her var det jo overveldende mye respons  Uansett, jeg tenker jeg ender opp med MusicNomad Guitar One og mikrofiber til gitarkroppen, og satser på at det holder i første omgang. Så får man heller se senere, kanskje det ikke trengs mer enn det Så har jeg tre forskjellige rengjøringsartikler til gripebrettet, blir vel å teste D'Addario (Planet Waves?) Lemon Oil snart. Dette skal bli veldig interessant, har aldri prøvd å skikkelig rengjøre et rosewood fretboard før
  • Hei, jeg har nylig oppdaget PRS. Startet dette eventyret med en SE Standard 24 (fra 2018, tror jeg det er), som, imo, er en grei gitar. Det blir nok flere PRS etterhvert Kan også opplyse om at jeg har solgt alle Ibanezene jeg hadde, så jeg er vel muligens ikke noen IbanezFanatic nå.. Uansett, generelt når det gjelder rengjøring så kan det vel holde med å tørke av med en (fuktig?) mikrofiberklut, men har noen noe tips til hva man kan polere med? For å få bort riper og swirls. Skjønner forskjellige PRS har forskjellig finish men noen som har noen generelle råd? Og kan man bruke vanlig carnauba bilvoks (evt hybridvoks) på gitaren? Eller er det noe man skal holde langt borte? Ja, jeg vet det finnes et PRS rengjøringssett.. Og ja, jeg vet hvordan man bruker Google 👍
  • Det er dog vanlig Studio med gloss lakk og humbuckere. Usikker på hva p90s og faded finish har å si.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.