Web Analytics
Jump to content

Dumt gjort? kjøp av gitar


pretty_zeeko
 Share

Recommended Posts

Hei, hørte om en fyr som har funnet ut litt om de som jobber på den lokale musikkbutikken og gjort følgende:

- Funnet ut hvem som ikke har så mye peiling på gitar.

- Dro en dag det bare var han på jobb.

- Så tar han av prislappen som ofte henger på headstocken.

- Tok fra en billig Fender Mexico Strat.

- Satte den billige Fender Strat.- lappen over på en 10-12 tusen kr. Fender USA Strat.

- Kjøpt og betalt! billig!

Tror ikke det er kameraer...

Jeg hadde aldri gjort det selv om det frister......

Link to comment
Share on other sites

Gud bedres... Nå kommer jeg riktignok fra en liten plass med små musikksjapper som så vidt går rundt. Hvis du alikevel ser bort fra det moralske er det butikktyveri og kan anmeldes uansett om de oppdager det 4 måneder etterpå.

De sjekker transaksjonen, innkjøpspapirene og onkel kan be om å undersøke gitaren din (som da vil være en fender USA og ikke meksikoen du har betalt for).

Det er ikke en stor sum å gjøre seg kriminell for.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg synes dette var kjempelurt! Rett og slett helt fantastisk genialt. Skal teste dette trikset hos BWM forhandleren. Skal ta prisinformasjonen fra en i3 og sette på en X6. Da får jeg elbilfordeler på kjøpet!

Føler man seg ekstra lur finnes det flere muligheter. Man kan for eksempel selge narkotika til småbarn, rane gamle damer, eller stjele pengene som måtte befinne seg i sparebørsen til avkommet.

Edited by E5150
 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Da har man vel fått sagt fra, og det tydelig.

Fint å se at mange er slik skrudd sammen at man ikke engang innerst inne noensinne har tenkt tanken på noe slikt.

Selv om jeg ikke pleier å røpe slikt, så er jeg så menneskelig at jeg har tenkt slike tanker. Ikke ofte, men det har skjedd. jeg har aldri byttet om på prislappene på gitarer, da.

Overveier å stenge tråden hvis språkbruken utarter.

Link to comment
Share on other sites

I jobben har jeg vært med på å hanke inn butikktyver i fleng, og denne fremgangsmåten er ikke akkurat ukjent. Stort sett har folkene som jobber i butikk oversikt over prisene og slikt blir oppdaget på stedet, men noe slipper tydeligvis igjennom.

Mange unge tenker heller ikke over konsekvensene av et simpelt tyveri.

Å ha tyveri på rullebladet er ikke akkurat noe hyggelig, det kan ha store konsekvenser senere i livet. Mange utenlandske skoler krever vandelsattest og mange jobber krever det også.

Det kan i tillegg medføre at man ikke slipper inn i flere land.

Link to comment
Share on other sites

Makan til gnål. Trådstarter var litt uheldig med formuleringen av siste setning, og tråden mangler forsåvidt et diskusjonstema.

Tviler sterkt på at "frister litt" betyr annet enn at han har lyst på dyrere utstyr enn han har råd til. Som meg og mange andre.

Edited by rioi
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.