rioi

Medlem
 • Innholdsteller

  144
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

rioi vant dagen sist Mai 20 2014

rioi hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

54 Excellent

Om rioi

 • Rang
  Viderekommen
 1. Noen som har erfaring med båndsag her på bruket? Har grådig lyst på ei båndsag som klarer det som trengs for gitarbygging. Har sett litt på Scheppach HBS300 fra Jula til 4000 kr. Ligger jo nesten ikke slike sager ute på bruktmarkedet.
 2. Skikkelig tøff gitar. Minner litt om SRV's "Main". Skal lage noe lignende selv etterhvert.
 3. Dette lurer jeg også på. Hvilken erfaring med trearbeid/gitarbygging hadde du før du dro? Skikkelig tøft! Må vurdere dette selv.
 4. folk har forskjellige prioriteringer. Jeg foretrekker sleeper-looken og kunne tenkt meg en Audi 90 quattro type 85 med originalt eksteriør og 400 hk 20vt under panseret. Ulv i fårekær.
 5. "dette bare MÅ du høre!"-tråden

  Synes Eric Bibb fortjener oppmerksomhet. Blues spiller av de beste https://www.youtube.com/watch?v=hbT4ngWqmUY
 6. NGOD - Husemoen

  spill inn et klipp med den!
 7. Har satt sammen en vintage modified kropp med en affinity hals, noe som jeg trodde skulle gli rett sammen. Det stemte altså ikke Halsen passer for det første ikke 100% i halslommen. er litt opprom rundt hele. Når jeg strenget opp gitaren hadde jeg ekstremt båndklirr på alle strengene. Endte med at jeg justerte sadlene til maks høyde for at action skulle bli OK. Deretter har jeg problemer med at tremoloen følger etter når jeg stemmer gitaren. Litt rart syns jeg da halsen har samme skalalengde som orginalt. Noen som har tips til hvorfor ikke dette er plug & play?
 8. Merking av kabler. Hva bruker folket ?

  sånn her, strip og dymo
 9. Welcome to Nerdville!

  Den Mary Kaye'n hadde vært noe. Liggfer en '57 på ebay for 89 000 USD
 10. Babyproof gitaroppheng i stuen

  Hvorfor er det du som skal lide? Her er en alternativ løsning:
 11. Fattern Jobber på Gilde. Der bruker de Bøk for bøkerøking av skinke. Han skaffet til veie 2 knusktørre bøkestokker for 70 kr stk som jeg skal bruke som halsemner. Har delt den på midten og limt sammen. Dermed får jeg 2 halser ut av en stokk. De som ikke liker bilder får finne seg en annen tråd👌
 12. Noen som har kommet over noen gode black friday tilbud på gitarbyggerverktøy eller maskiner?
 13. En Nocaster er første årsmodell telecaster. altså 1951. Den het opprinnelig Broadcaster, men det ble noe tull med opphavsrett på navnet. Derforfikk den navnet Nocaster. Navnet telecaster kom først i 1952.