Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

rioi

Medlem
 • Innholdsteller

  146
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

rioi vant dagen sist Mai 20 2014

rioi hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

54 Excellent

Om rioi

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! har du noen konkrete forslag? Er ikke veldig stø i audio-verden
 2. Som tittelen sier. Jeg har to ammokasser som jeg vil lage noe kult av. Kassene er 13 cm bred, 27 cm lang og 17 cm dyp. Noen som har forslag til DIY-KIT som kan passe til en slik boks? Vil ha med innebygd høyttaler. Tar meg av loddingngen selv Ser for meg en forsterker for skikkelig grisete blues. kanskje noe som passer til en cigar box gitar.
 3. Noen som har erfaring med båndsag her på bruket? Har grådig lyst på ei båndsag som klarer det som trengs for gitarbygging. Har sett litt på Scheppach HBS300 fra Jula til 4000 kr. Ligger jo nesten ikke slike sager ute på bruktmarkedet.
 4. Skikkelig tøff gitar. Minner litt om SRV's "Main". Skal lage noe lignende selv etterhvert.
 5. Dette lurer jeg også på. Hvilken erfaring med trearbeid/gitarbygging hadde du før du dro? Skikkelig tøft! Må vurdere dette selv.
 6. folk har forskjellige prioriteringer. Jeg foretrekker sleeper-looken og kunne tenkt meg en Audi 90 quattro type 85 med originalt eksteriør og 400 hk 20vt under panseret. Ulv i fårekær.
 7. Synes Eric Bibb fortjener oppmerksomhet. Blues spiller av de beste https://www.youtube.com/watch?v=hbT4ngWqmUY
 8. spill inn et klipp med den!
 9. Har satt sammen en vintage modified kropp med en affinity hals, noe som jeg trodde skulle gli rett sammen. Det stemte altså ikke Halsen passer for det første ikke 100% i halslommen. er litt opprom rundt hele. Når jeg strenget opp gitaren hadde jeg ekstremt båndklirr på alle strengene. Endte med at jeg justerte sadlene til maks høyde for at action skulle bli OK. Deretter har jeg problemer med at tremoloen følger etter når jeg stemmer gitaren. Litt rart syns jeg da halsen har samme skalalengde som orginalt. Noen som har tips til hvorfor ikke dette er plug & play?
 10. Den Mary Kaye'n hadde vært noe. Liggfer en '57 på ebay for 89 000 USD
 11. Hvorfor er det du som skal lide? Her er en alternativ løsning:
 12. Fattern Jobber på Gilde. Der bruker de Bøk for bøkerøking av skinke. Han skaffet til veie 2 knusktørre bøkestokker for 70 kr stk som jeg skal bruke som halsemner. Har delt den på midten og limt sammen. Dermed får jeg 2 halser ut av en stokk. De som ikke liker bilder får finne seg en annen tråd?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.