pretty_zeeko

Medlem
 • Innholdsteller

  265
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

42 Excellent

Om pretty_zeeko

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Østfold
 • Interesser
  Ambient. Dark Pop. Akustisk. Musikk generelt

Nylige profilbesøk

1 509 profilvisninger
 1. Supreme Fender Stratocaster

  Folk selger Supreme bæreposer på finn....
 2. Supreme Fender Stratocaster

  Vet ikke om jeg skal le eller gråte nå. Kom plutselig over denne: https://www.ebay.com/itm/Supreme-FW17-Fender-Stratocaster-Guitar-White-New-IN-HAND-SEND-OFFERS/332487471744?hash=item4d69cc3280:g:79gAAOSw3ZtaQsLQ
 3. Prosjekt Partocaster

  Fant Pau Ferro som jeg nå har kjøpt! https://stratosphereparts.com/new-fender-lic-wd-stratocaster-strat-replacement-neck-pau-ferro-gloss-spfv-sv/ Noen kyndige som kan hjelpe med å finne riktig oversadel for meg her?: https://www.gitarist.no/categories/deler-til-fender-oversadler Skal bruke Kluson Vintage Bridge. 11.3mm spacing. Har aldri gjort dette før....
 4. Prosjekt Partocaster

  Ser ikke lyst ut. Rosewood neck finnes ikke for salg i Norge
 5. Prosjekt Partocaster

  https://www.ebay.com/itm/NEW-Fender-Lic-Allparts-Stratocaster-NECK-Strat-Rosewood-Guitar-SRO-C-C-Shape-/142652951704?hash=item2136c74c98
 6. Prosjekt Partocaster

  Takker. noen som vet om det går an å kjøpe rosewood / maple hals fra ebay f.eks allparts eller stratosphere?
 7. Har begynt i dag og første del ble en vakker MJT fjøl. Jeg leter sårt etter en lisensiert Fender hals og helst i Rosewood. Noen som vet om det lar seg gjøre å kjøpe rosewood necks fra ebay/allparts? Hvilket årstall etterligner kroppen egentlig? Vil ha en helhet, så hvis det blir maple så tenker jeg 1957/58 strat? (om jeg ikke er på jordet) Men mener den egnerr seg som en fin 1959? med rosewood. Er mest fan av 59 og 60-talls strater.
 8. (Kjøpes) Stratocaster Hals

  Har en MJT Vintage Stratocaster kropp og ønsker en fender licensed hals i god stand. Helst Rosewood, men maple kan funke. Noen som har og vil selge?
 9. [kjøpes] Gibson Switch Plate

  None som har som vist på bilde under slengende? Kjøper gjerne. Må være originalt.
 10. Strøm aggregat og gitar amp?

  ye?
 11. Strøm aggregat og gitar amp?

  Hei, Skal på hytte uten strøm og har tenkt til å lage en video av gitar utstyret, "i skogen look". Er det trygt? Er veldig nytt, Honda EU3000 aggregat eller større om jeg ikke husker feil. Sikkert dumt spørsmål, siden vi bruker tv, blue ray, pc, lys osv når vi er på hytta. kom på at jeg faktisk i min tid har kjørt Marshall stack der med mindre aggregat for flere år siden, honda eu 2000 type. Er snakk om en Vox ac30, ac15, pedalbrett med cirka 600mA I pedaler og strøm til Macbook. (som kan brukes kort tid uten å være tilkoblet) Får ta en tlf til fatter, men vil høre her også.... Haha. Helt sikkert bare jeg som har litt noia og ikke vil ødelegge min kompis`dyrebare rig.
 12. Problemer med lodding

  Så på youtube og de fleste pusset vekk nikkel laget ned til kobber basen for å få det til å bite. 😀
 13. Problemer med lodding

  Skal prøves. Bruker en bolt fra Jula og den har jeg brukt en del til lodding på gitarer tidligere. Fungerer utmerket. 🤓
 14. Jeg kjøpte Kluson vintage tremolo system (nikkel) og skal lodde på jording på kloa, men det fester seg ikke.... Hva i huleste er det jeg overser nå?
 15. Finish til hals

  Nei, nå må jeg komme i gang siden jeg fikk waterslide decaleri posten i dag og halsen skriker etter farge. Jeg er helt blank på dette området. Jeg har ikke lyst til å bestille amber lakk og vente... Dyrt er det også. Du virker som en kyndig kar. Si Coop obs er butikken jeg skal skaffe det jeg trenger fra. Jeg ser de har de beisposene som skal blandes med vann, men problemet er fargen. Hvilken farge? https://coop.no/sortiment/obs-bygg/maling-og-tilbehor/maling/interiorbeis/herdins-ekte-beis De har også trestjerners lakkbeis. Har du en handleliste å gi? Og eventuelt en god bruksanvisning? Var innom og titter tidligere i dag. Så mye forskjellig. Gadd ikke spørre om hjelp. Så forresten en fin gulvlakk, men den blir litt for tyn gulaktig tror jeg. Vil ha noe litt mørkere som en American Vintage 59 fender strat har.