pretty_zeeko

Medlem
 • Innholdsteller

  311
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

79 Excellent

Om pretty_zeeko

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Østfold
 • Interesser
  Stor gitar interesse og musikk generelt.

Nylige profilbesøk

1 759 profilvisninger
 1. pretty_zeeko

  Nytt Plekterbrett skrue problem

  Tror problemet er løst uten noe form modifikasjon
 2. pretty_zeeko

  Nytt Plekterbrett skrue problem

  Kan dette funke? 😂👏🏻
 3. Skruehullene til pups og switch er ikke dype som de 11 andre rundt brettet. Skruene stikker etter min smak for høyt opp... skal det være sånn? 😂🤔 Original brettet har alle hullene «dype». Finnes det flatere skruer for strat pups og switch?
 4. pretty_zeeko

  Vox AC30C2 footswitch og reverb hjelp

  den første knappen (Chanel switch) gjorde ingenting men effect switch skrudde av og på tremolo. Så skrudde jeg tremolo av med switchen, slo av amp, dro ut switchen og skrudde på amp, men tremolo fungerte allikevel. Hmm reverben er det stille på! Kommer allikevel litt reverb igjennom når man skrur den på fullt
 5. pretty_zeeko

  Vis din Les Paul

  Gibson LP Junior 56’ Classic White BJA
 6. pretty_zeeko

  Hvit Gibson sg/angus young signature sg?

  Denne har potensiale https://www.finn.no/123407246 mye for penga! Skulle nesten kjøpt den selv!
 7. Kjøpte Gibson Vintage Strap Buttons og dette var i innpakningen: en lengre skrue enn den andre🤔 Skal ta av schaller strap locks og få på originale på min Gibson Les Paul.
 8. pretty_zeeko

  Vox AC30C2 footswitch og reverb hjelp

  Damn! Helt sikkert det samme som på Deluxe Reverb... Jaja, det er bedre det enn at reverben ikke skulle fungert Når det gjelder Marshall MG switchen så forsøkte jeg egentlig kun å få av/på reverben. Skal gi det et forsøk til.
 9. Har et spørsmål. Fikk nylig en brukt Vox AC30C2. Reverb fungerer ikke. Kranka helt opp og det kommer såvidt littegran lyd. Tidligere eier har brukt footswitch til å kontrollere tremolo og reverb. Kan footswitch skru av reverben etter at footswitch er dratt ut av forsterker??? Har ikke brukt footswitcher på forsterkere før så dette aner jeg ikke. Har forresten sjekket TRS kablen mellom forsterker og reverb tanken. Tremolo fungerer forresten... Har en gammel footswitch tilhørende Marshall MG100hdfx eller noe slikt, men den funket ikke.
 10. pretty_zeeko

  Hvilken P90 pickup skal jeg gå for?

  Dere gjorde det ikke lettere å velge akkurat. Må lese og sjekke
 11. pretty_zeeko

  Hvilken P90 pickup skal jeg gå for?

  Hvordan er det å bestille fra GFS?
 12. Har en Gibson Les Paul Junior med en nok så kjedelig P90H, altså dobbel stacka. Synes ikke jeg får den klassiske gode fete pirrende P90 lyden. Det står altså mellom Bare Knuckle Nantucket 90 P90 kr 855,- eller Seymour Duncan Antiquity P90 kr 1665.- Det er prisen som gjør at jeg vil velge Bare Knuckle. Tenker alt er bedre enn den som står i nå. Har aldri hatt eller hørt disse, men ser de blir brukt. Hva synes P90 gutta? Kan jeg bruke denne med dog ear deksel? https://www.4sound.no/gitar/pickuper/p-90/gibson-gear-p90-soapbar-black
 13. pretty_zeeko

  Gitar rengjøring

  Ja, sett mange gjøre det på youtube, men hvor i huleste får man kjøpt slikt? - Er vel greit å bruke til å rengjøre gitaren også?
 14. pretty_zeeko

  Gitar rengjøring

  Ja, fargen er classic white og er en del gulere, 9 år gammel. Elsker vintage!! Skal skru av plekterbrettet og se under om det er en synlig "tan line" (er en LP Junior) Den har litt for mye overflødig skitt og smuss på seg og spesielt på gripebrettet. Der er jeg nøye. Greit med en rengjøring når man kjøper brukt gitar. Jeg har en tendens til å bruke lemon oil minst fire ganger i året (har hatt min dunlop 65, 118ml i snart 11 år og det ser ut som den holder 20 år til). Har ikke brukt annet på rosewood osv, er så mye debatt om hva som skal brukes på gripebrettet. Ennå ikke giddet å vaske skjønnheten. Tror jeg kjøper en type klut jeg har brukt før og er trygg på.. Nå er det natta!
 15. pretty_zeeko

  NGD - Sjøstjerne

  Råskap! Gratiis