Gå til innhold

pretty_zeeko

Medlem
 • Innholdsteller

  300
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

62 Excellent

Om pretty_zeeko

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Østfold
 • Interesser
  Stor gitar interesse og musikk generelt.

Nylige profilbesøk

1 674 profilvisninger
 1. pretty_zeeko

  Hvilken P90 pickup skal jeg gå for?

  Dere gjorde det ikke lettere å velge akkurat. Må lese og sjekke
 2. pretty_zeeko

  Hvilken P90 pickup skal jeg gå for?

  Hvordan er det å bestille fra GFS?
 3. Har en Gibson Les Paul Junior med en nok så kjedelig P90H, altså dobbel stacka. Synes ikke jeg får den klassiske gode fete pirrende P90 lyden. Det står altså mellom Bare Knuckle Nantucket 90 P90 kr 855,- eller Seymour Duncan Antiquity P90 kr 1665.- Det er prisen som gjør at jeg vil velge Bare Knuckle. Tenker alt er bedre enn den som står i nå. Har aldri hatt eller hørt disse, men ser de blir brukt. Hva synes P90 gutta? Kan jeg bruke denne med dog ear deksel? https://www.4sound.no/gitar/pickuper/p-90/gibson-gear-p90-soapbar-black
 4. Noen som har noe bra liggende? P90 til min Gibson Les Paul Junior. Den har P90H som jeg ikke er så fan av.
 5. pretty_zeeko

  Gitar rengjøring

  Ja, sett mange gjøre det på youtube, men hvor i huleste får man kjøpt slikt? - Er vel greit å bruke til å rengjøre gitaren også?
 6. pretty_zeeko

  Gitar rengjøring

  Ja, fargen er classic white og er en del gulere, 9 år gammel. Elsker vintage!! Skal skru av plekterbrettet og se under om det er en synlig "tan line" (er en LP Junior) Den har litt for mye overflødig skitt og smuss på seg og spesielt på gripebrettet. Der er jeg nøye. Greit med en rengjøring når man kjøper brukt gitar. Jeg har en tendens til å bruke lemon oil minst fire ganger i året (har hatt min dunlop 65, 118ml i snart 11 år og det ser ut som den holder 20 år til). Har ikke brukt annet på rosewood osv, er så mye debatt om hva som skal brukes på gripebrettet. Ennå ikke giddet å vaske skjønnheten. Tror jeg kjøper en type klut jeg har brukt før og er trygg på.. Nå er det natta!
 7. pretty_zeeko

  NGD - Sjøstjerne

  Råskap! Gratiis
 8. pretty_zeeko

  Gitar rengjøring

  Fikk i alle fall nye kluter Gibson nitro kan jo være myk og reagere ofte, men har aldri skjedd meg egentlig, men denne er hvit!!! vil ikke at kluten skal smitte av farge...
 9. pretty_zeeko

  Gitar rengjøring

  Kjøpte følgende: Mikrofiberklut universal:Til alle falter. egner seg for alle harde flater. Brukes med forsiktighet på lakkerte og myke flater. 70% polyester og 30% polyamid. Mikrofiber tørkehåndkle (med oppsugningsevne): Lofritt. Tørker raskt og effektivt servise, glass og bestikk. 70% polyester og 30% polyamid. Ser på en tidligere klut jeg har brukt mange av som inneholder akkurat det samme; 70% polyester og 30% polyamid. Hmmm.. Universal mikrofiber klut for altmulig, bad, kjøkken, glass/speil står det på en gammel eske jeg har liggende.... Uten slipende effekter, myk og bla bla bla. Hmmm
 10. pretty_zeeko

  Gitar rengjøring

  Rikitg. Var på tanken. Stikker å ser hva Kiwi har å by på. Vindusklut høres greit ut ja. Vil ikke ha slipende effekt... Thanks!
 11. Mangler pusseklut fant jeg ut og lurer på om jeg kan løpe til Rema1000/Kiwi for å kjøpe kjøkkenklut. Skal rengjøre en ny innkjøpt skitten-hvit-deilig-fet Gibson! Har selvsagt kun Lemonoil (for gripebrettet) Fender CS Quick Cleaner Spray og strengesett Har kun kjøpt microfiber kluter fra musikkbutikker. Kan jeg bruke noe sånt? https://kolonial.no/produkter/5038-soft-style-mikrofiberklut-universal-1stk/ Har litt under en time på meg (før butikkene stenger). Håper på raske svar og tips.
 12. pretty_zeeko

  Lære å produsere og mikse?

  Kult! Hva skal en som deg ha for en to timers (evt. mer) - lære bort det jeg ikke kan? Send gjerne PM! Er veldig glad i Pop/EDM og spiller et par instrumenter. Leker meg i Logic Pro x! Kan ingenting om mastering... /Mathias
 13. Lufter denne for salg da den bare ligger hjemme som showcase/oppbevaring. Lar denne gå nå for å rydde plass. Lukter som ny, ubrukte nøkler, plast fortsatt på låsene. (Kommer sikkert til å angre på å ha solgt denne digge kassa) Befinner seg i Rygge. Kr 2000,- Bytte kan vurderes mot annet musikkrelatert (Studio og gitar)
 14. pretty_zeeko

  Vis fram din favorittgitar

  Carro som jeg kaller henne! Riktig nok en MJT-Partso.
 15. pretty_zeeko

  Prosjekt Partocaster

  Må være riktig tort. Det er så mange forskjellige nyanser. Jeg er blitt fan av den komboen siden jeg digger Mayer`s 63 strat.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.