Web Analytics
Jump to content

NGD: Gibson Custom Shop R7


Truckstop Chuckie

Recommended Posts

Etter en ukes tid i min varetekt er det dags for en aldri så liten ny-gitar-dag-tråd.

2009-modell Gibson CS Les Paul 1957 reissue.

For tiden helt original, men skal bytte ut stolen med en Faber låsbar i aged nickle. Den originale funker, men er ustabil (det går an å rikke på den, som en jazzmaster/jaguar-stol, og det liker jeg ikke helt). Kan være at grunnen er at gitaren er 'topwrappet', men det er nå slik jeg foretrekker å gjøre det, så da får det bli å teste ut en ny stol. Faber-stolen jeg satte på 335en min fungerer smertefritt, så det blir sikkert topp stemning på denne gitaren og. Kommer nok også til å smette inn et RS-kit i den da volumkontrollene har for ujevn bane..., blir litt 'Fender Hot Rod'-amp-feeling over det hele. Enten full pupp eller ikke.

Ellers har jeg alltid likt Les Pauls med plekterbrett bedre enn uten, men på goldtops er jeg sannelig meg ikke sikker... Den oser i hvert fall 'Dickey Betts' uten, dog blir det lenge til jeg tar skjegget, kjører konebanker-bart og tar frem kåbbai-hatten.

Så, over til de obligatoriske siklebildene. Ikke akkurat perfekte lysforhold, så det måtte bli med blits denne gangen.

DSC_0445_zpscb13b65e.jpg

DSC_0454_zps6b577364.jpg

DSC_0459_zpsbda4f89a.jpg

Ingen NGD-tråder er komplett uten et tå-bilde.

DSC_0473_zps8fad0151.jpg

Med ønske om en videre god romjul.

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ikke usaklig god, har prøvd fetere (R9), men jo, en knallbra gitar.

Som sagt i en annen tråd: R4! :D (med mindre du vil kjøre Bigsby da). Var forresten nær ved å snike til meg R4en som ble lagt ut på Facebook for en tid tilbake, men jeg liker humbuckers bedre enn p90 selv om jeg stort sett sverger til single coils..., men etter at jeg fikk 335 i våres har jeg hatt en klar dragning mot humbuckere.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.