Web Analytics
Jump to content

NGD: Gibson Custom Shop R7


Truckstop Chuckie
 Share

Recommended Posts

Etter en ukes tid i min varetekt er det dags for en aldri så liten ny-gitar-dag-tråd.

2009-modell Gibson CS Les Paul 1957 reissue.

For tiden helt original, men skal bytte ut stolen med en Faber låsbar i aged nickle. Den originale funker, men er ustabil (det går an å rikke på den, som en jazzmaster/jaguar-stol, og det liker jeg ikke helt). Kan være at grunnen er at gitaren er 'topwrappet', men det er nå slik jeg foretrekker å gjøre det, så da får det bli å teste ut en ny stol. Faber-stolen jeg satte på 335en min fungerer smertefritt, så det blir sikkert topp stemning på denne gitaren og. Kommer nok også til å smette inn et RS-kit i den da volumkontrollene har for ujevn bane..., blir litt 'Fender Hot Rod'-amp-feeling over det hele. Enten full pupp eller ikke.

Ellers har jeg alltid likt Les Pauls med plekterbrett bedre enn uten, men på goldtops er jeg sannelig meg ikke sikker... Den oser i hvert fall 'Dickey Betts' uten, dog blir det lenge til jeg tar skjegget, kjører konebanker-bart og tar frem kåbbai-hatten.

Så, over til de obligatoriske siklebildene. Ikke akkurat perfekte lysforhold, så det måtte bli med blits denne gangen.

DSC_0445_zpscb13b65e.jpg

DSC_0454_zps6b577364.jpg

DSC_0459_zpsbda4f89a.jpg

Ingen NGD-tråder er komplett uten et tå-bilde.

DSC_0473_zps8fad0151.jpg

Med ønske om en videre god romjul.

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ikke usaklig god, har prøvd fetere (R9), men jo, en knallbra gitar.

Som sagt i en annen tråd: R4! :D (med mindre du vil kjøre Bigsby da). Var forresten nær ved å snike til meg R4en som ble lagt ut på Facebook for en tid tilbake, men jeg liker humbuckers bedre enn p90 selv om jeg stort sett sverger til single coils..., men etter at jeg fikk 335 i våres har jeg hatt en klar dragning mot humbuckere.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.