Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

metalhead

Medlem
 • Innholdsteller

  966
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

metalhead vant dagen sist Juli 3 2013

metalhead hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

29 Excellent

Om metalhead

 • Rang
  Verdensmester

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Liverpool

Nylige profilbesøk

4 917 profilvisninger
 1. Kjøpte et 2x12 kabinett fra Thomann for noen år tilbake. Det ble sent med Schenker. Såvidt jeg kan huske kostet det 90€ + fortollingsgebyr inkl. frakt på døra i Oslo.
 2. Toll eller ikke toll, så må du vel forvente et fortollingsgebyr + frakt med speditørfirma. Debris har vel en viss peiling på dette?
 3. Hvordan er kvaliteten på production line-gitarer hos Gibson i 2016? Har ikke fulgt så godt med i gitarverden de siste åra. Kan huske tilbake til midten av 2000-tallet hvor kvaliteten virket å være verdig prislappen, men har fått med meg at kvaliteten har dalt i de senere år.
 4. Grattis! En bra akustisk stå høyt på prioriteringslista her også
 5. Koblet rett i en aktiv monitor så funker den jo akkutat slik som en amp Derfor kun NAD i parantes. NGPD offisielt! Har ikke hatt mye tid til å spille de siste dagene, men har fått testa noen profiler som jeg syns låter veldig bra. Når det gjelder effektdelen av KPAen så har nok Debris rett i at effekt-junkies kanskje bør vurdere å bruke litt ekstra penger på å kjøpe Axen istedet, men for min del som kun bruker litt Delay og Reverb her og der, og kanskje litt Chorus eller Flanger, så holder det i massevis. Det var også vurderingen jeg gjorde når jeg bestemte meg for å gå for Kemper fremfo
 6. Etter ekstremt mye om, og enda mere men, så er den i hus. Dagens nedtur er dog at den ble shippet med eurokabler med schucko-kontakter. Med andre ord må jeg ut å kjøpe eurokabler med engelske kontakter for å få den til å virke. Jeg har fåttvridd og kjent litt på knottene det siste døgnet, men mer glede har jeg ikke fått av den enda.
 7. Vurderte å snappe opp 7620en. Jaja... grattis!
 8. Det gjør pedalbrett-tråden også
 9. Kanskje en idé å endre navn på tråden?
 10. Dette er vel en CS-gitar og ikke en vanlig Regius med div. Custom-valg?
 11. Ja, øh... Den manglet batteri Håper jeg ikke ødelegger dagen til Denyeverything nå...
 12. Vel, jeg har ventet siden april og har fremdeles ikke fått noen invitasjon til leveranse. Regner heller ikke med at jeg kommer til å få en med det første. Det passer meg forøvrig bra, siden jeg ikke skal tilbake til England før i slutten av september.
 13. Jo, takk! Lot en kompis som er tidligere gitarmaker ta en kikk på den. Eneste han kunne bite seg merke i var at String-thru-hullene var litt ujevnt borret, samt at det var tydelig at flammetoppen var touched-up med pensel.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.