Web Analytics
Jump to content

metalhead

Medlem
 • Posts

  966
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

metalhead last won the day on July 3 2013

metalhead had the most liked content!

About metalhead

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Liverpool

Recent Profile Visitors

4,924 profile views

metalhead's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

29

Reputation

 1. Kjøpte et 2x12 kabinett fra Thomann for noen år tilbake. Det ble sent med Schenker. Såvidt jeg kan huske kostet det 90€ + fortollingsgebyr inkl. frakt på døra i Oslo.
 2. Toll eller ikke toll, så må du vel forvente et fortollingsgebyr + frakt med speditørfirma. Debris har vel en viss peiling på dette?
 3. Hvordan er kvaliteten på production line-gitarer hos Gibson i 2016? Har ikke fulgt så godt med i gitarverden de siste åra. Kan huske tilbake til midten av 2000-tallet hvor kvaliteten virket å være verdig prislappen, men har fått med meg at kvaliteten har dalt i de senere år.
 4. Grattis! En bra akustisk stå høyt på prioriteringslista her også
 5. Koblet rett i en aktiv monitor så funker den jo akkutat slik som en amp Derfor kun NAD i parantes. NGPD offisielt! Har ikke hatt mye tid til å spille de siste dagene, men har fått testa noen profiler som jeg syns låter veldig bra. Når det gjelder effektdelen av KPAen så har nok Debris rett i at effekt-junkies kanskje bør vurdere å bruke litt ekstra penger på å kjøpe Axen istedet, men for min del som kun bruker litt Delay og Reverb her og der, og kanskje litt Chorus eller Flanger, så holder det i massevis. Det var også vurderingen jeg gjorde når jeg bestemte meg for å gå for Kemper fremfor en brukt Axe. Til mitt bruk så rettferdigjør ikke Axen prislappen sin... ...også lager den ikke bizarre Sci Fi-lyder heller. Den er rimelig enkel å skru, men jeg har som sagt ikke fått brukt den så mye enda. Selv om de lydene jeg har skrudd til nå har lått veldig bra, så kommer den nok til å låte mye bedre så fort jeg får satt meg bedre inn i den. Edit: Det ble forresten ikke noen Atomic CLR på meg. Det ble rett og slett for dyrt når momsen ble lagt til. Gikk for en ALTO TS112A isteden, som funker helt fint og koster en tredjedel av prisen. Det var en del folk på Kemper forumet som brukte disse og anbefalte den som budsjett-monitor.
 6. Etter ekstremt mye om, og enda mere men, så er den i hus. Dagens nedtur er dog at den ble shippet med eurokabler med schucko-kontakter. Med andre ord må jeg ut å kjøpe eurokabler med engelske kontakter for å få den til å virke. Jeg har fåttvridd og kjent litt på knottene det siste døgnet, men mer glede har jeg ikke fått av den enda.
 7. Vurderte å snappe opp 7620en. Jaja... grattis!
 8. Det gjør pedalbrett-tråden også
 9. Kanskje en idé å endre navn på tråden?
 10. Dette er vel en CS-gitar og ikke en vanlig Regius med div. Custom-valg?
 11. Ja, øh... Den manglet batteri Håper jeg ikke ødelegger dagen til Denyeverything nå...
 12. Vel, jeg har ventet siden april og har fremdeles ikke fått noen invitasjon til leveranse. Regner heller ikke med at jeg kommer til å få en med det første. Det passer meg forøvrig bra, siden jeg ikke skal tilbake til England før i slutten av september.
 13. Jo, takk! Lot en kompis som er tidligere gitarmaker ta en kikk på den. Eneste han kunne bite seg merke i var at String-thru-hullene var litt ujevnt borret, samt at det var tydelig at flammetoppen var touched-up med pensel.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.