Web Analytics
Jump to content

Boss Guitareffects Guide


Moensel
 Share

Recommended Posts

Bruker Bosspedaler ganske ofte. Det er klart at det er det minst originale valget i verden, men pedalene leverer akkurat det de skal gjøre. I tillegg er de pålitelig og dønn solide. Er riktignok ikke så begeistret for alt de har av vrengpedaler, men ekko, klang og moduleringseffektene deres er mer enn gode nok. For tiden har jeg DD-6, RV-5 og RC-3 på brettet. Fungerer helt glimrende.

Ellers liker jeg DD-3 og OC-2. Tenker på å skaffe meg en OD-3. Ser at den får mye skryt.

Link to comment
Share on other sites

Jeg brukte en del Bosspedaler på 80-tallet, og hadde en standard Bosskoffert/pedalbret (i plast tror jeg det var) med fem eller seks pedaler. Den gangen likte jeg pedalene bra, men gikk på et tidpunkt over til tc electronics pedal og senere rackeffekter/midbrett og har siden den gang ikke hatt Bosspedaler.

Det er uansett morsomt å bla gjennom guiden, selv jeg tror at den er mangelfull. Jeg kjente igjen flere av de jeg mener å huske at jeg hadde (DS-1, CE-1, DD-3, CS-?,OC-?), men tror at jeg hadde et annet pedalbrett enn de som er listet i guiden.

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker, og har brukt masse Boss-pedaler selv, men for den gjengse bruker her på forumet, så virker det, for meg, som at Boss er bæsj. Man kan til nød bruke en Keeley-modda BD-2 liksom. Vel, jeg angrer på at jeg solgte min stock BD-2, for den er faen meg MYE bedre enn den skiten jeg har nå (MXR GT-OD).

Link to comment
Share on other sites

Tipper det til enhver tid er fler Boss pedaler på turne enn omtrent alle andre merker tilsammen...... Så vi hører på Boss og kjøper oss håndlodda garasjesnekra fineschmecher mekk...... Oooooooo the irony...

De fleste kjente gitarister hav hvertfall en Boss på brettet sitt, om ikke fler. "Kjedelige" kanskje, men du som de gjør jobben sin :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.