Web Analytics
Jump to content

Boss Guitareffects Guide


Moensel

Recommended Posts

Bruker Bosspedaler ganske ofte. Det er klart at det er det minst originale valget i verden, men pedalene leverer akkurat det de skal gjøre. I tillegg er de pålitelig og dønn solide. Er riktignok ikke så begeistret for alt de har av vrengpedaler, men ekko, klang og moduleringseffektene deres er mer enn gode nok. For tiden har jeg DD-6, RV-5 og RC-3 på brettet. Fungerer helt glimrende.

Ellers liker jeg DD-3 og OC-2. Tenker på å skaffe meg en OD-3. Ser at den får mye skryt.

Link to comment
Share on other sites

Jeg brukte en del Bosspedaler på 80-tallet, og hadde en standard Bosskoffert/pedalbret (i plast tror jeg det var) med fem eller seks pedaler. Den gangen likte jeg pedalene bra, men gikk på et tidpunkt over til tc electronics pedal og senere rackeffekter/midbrett og har siden den gang ikke hatt Bosspedaler.

Det er uansett morsomt å bla gjennom guiden, selv jeg tror at den er mangelfull. Jeg kjente igjen flere av de jeg mener å huske at jeg hadde (DS-1, CE-1, DD-3, CS-?,OC-?), men tror at jeg hadde et annet pedalbrett enn de som er listet i guiden.

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker, og har brukt masse Boss-pedaler selv, men for den gjengse bruker her på forumet, så virker det, for meg, som at Boss er bæsj. Man kan til nød bruke en Keeley-modda BD-2 liksom. Vel, jeg angrer på at jeg solgte min stock BD-2, for den er faen meg MYE bedre enn den skiten jeg har nå (MXR GT-OD).

Link to comment
Share on other sites

Tipper det til enhver tid er fler Boss pedaler på turne enn omtrent alle andre merker tilsammen...... Så vi hører på Boss og kjøper oss håndlodda garasjesnekra fineschmecher mekk...... Oooooooo the irony...

De fleste kjente gitarister hav hvertfall en Boss på brettet sitt, om ikke fler. "Kjedelige" kanskje, men du som de gjør jobben sin :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.